شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
شنبه 01 اردیبهشت 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 6,972
بازدید دیروز: 25,852
بازدید کل: 151,576,652
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 127
کاربران حاضر: 127


مصاحبه سایت مدیر با ایمان استاد رتبه 86 کنکور کارشناسی ارشد سال 1395 رشته مدیریت مالی
 

/files/4214124.jpg

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
با عرض سلام خدمت همه ی دست اندر کاران سایت مدیر که منبع بسیارکامل و مفیدی برای ایجاد آگاهی در داوطلبان کارشناسی ارشد به وجود آورده اند.درصدهای من به ترتیب :
ریاضی و آمار : 58.33%
اقتصاد : 58.33%
مالی : 31.11%
ریسک و سرمایه گذاری : 62.22%
حسابداری : 48.89%
 
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
مدیریت بازرگانی دانشگاه اصفهان
طی سالی که شروع کردم به کنکور خواندن حدود 26 واحد از دروس ترمیم باقی مانده بود که طی دو ترم آن ها را پشت سرگذاشتم.معدلم تا آن زمان 14.71 بود.
قرار گرفتن دروس دانشگاهی کنار دروس کنکوری فشار را مضاعف میکرد تا حدی که چندین بار برای مدت ها(حدود دوماه) خسته شدم و دست از تلاش کشیدم.

آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه در موفقیت خود موثر می دانید؟
از اونجایی که پایه ی ریاضیات من خوب بود از همان ابتدا تصمیم گرفتم خودم تمام دروس را مطالعه کنم.تنها مشکلم درس سرمایه گذاری بود.واسه ی این درس 3 کتاب مرجع(جونز,شارپ,راعی) را خوانده بودم ولی هنوز تسلط لازم را نداشتم تا جایی که به واسطه ی یکی از دوستانم کلاس ریسک و سرمایه گذاری شرکت کردم و واقعا دید بنده را در نحوه ی مطالعه ی 3 درس ضریب 4مالی کاملا عوض و مفهوم گرا تر نمود.
باقی درس ها را تماما از روی منابع اصلی و نه از روی کتاب های آموزشگاهی خواندم.به نظر من هم اگه دوستان خوبم قصد دارند کنکور بدهند فقط مرجع بخوانند. منابع هم خیلی واضح و روشن روی سایت مدیر وجود دارد.با تهیه ی لیستی از منابع اصلی کنکور و خواندن مصاحبه ی رتبه های برتر وحتی در صورت دسترسی به آن ها مشاوره ی حضوری میتوانید نحوه ی مطالعه ی این منابع را به خوبی دریافت کنند.
من خودم آزمون شرکت میکردم ولی سوالای سایر موسسات هم میگرفتم و بررسی میکردم.خیلی خلاصه بگم که آزمون های آزمایشی بیشترین فایدشون زمان بندی بین آزمون هاست آن هم برای بودجه بندی کردن دروسی که باید مطالعه کنید و یک برنامه ریزی جامع وکامل!

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
من  از تابستان شروع به خواندن منابع دروس ضریب 4 کردم و خلاصه هایی جامع از این کتاب ها برای خودم جمع آوری نموده بودم.در واقع همه ی کتاب های ضریب 4 را خلاصه کردم خلاصه های جامع  وارزشمند.این کار وظیفه ی مرور و خواندن های مجدد را خیلی آسان کرده بود برای بنده.فعالیت زمانبری بود ولی خوب بعدها خیلی مفید واقع شدند این خلاصه ها.
روزی 4 تا 5 ساعت فقط خلاصه نویسی این کتاب ها زمان میبرد.بقیه وقتم را هم کتاب میخواندم.البته نه کتاب درسیااااااااااااااااا !
کاری میکردم که شاد باشم.کتاب ارضا کننده بود برای من.

کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
به ترتیب : تهران , بهشتی , علامه , صنعت نفت , خوارزمی , شبانه های همین ها, تهران (فارابی قم)

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
نکته ی حائز اهمیت برای تمام دروس گرایش مالی این است که پس از تهیه ی منابع اصلی باید قسمت هایی که بیشترین تعداد سوالات در آن ها طرح میشود را شناسایی و بر روی آن ها سرمایه گذاری کنید تا بیشترین بازده ممکن را به دست بیاورند.حدود 80% سوالات از قسمت های خاص طرح میشوند که اگر تسلط 100% بر روی این قسمت ها پیدا کنید حتما رتبه ی مطلوبی کسب خواهید کرد.بنده این مطلب را خیلی دیر متوجه شدم ولی باز در زمانی که داشتم تمام تلاش خود را برای رسیدن به تسلط در این قسمت ها انجام دادم.
شما اگر سه درس ضریب 4 را بالای 60% بزنید ,و یکی از دروس اقتصاد یا ریاضی را حدود 50% مطمعن باشید رتبه ی عالی کسب میکنید.
در کل با استراتژی باید درس بخوانید ! استراتژی درس خواندنتان را یا خودتان با اطلاعاتی که جمع آوری کرده اید پی ریزی کنید و یا از فردی اهل فن در زمینه ی کنکور ارشد مالی مشاوره بگیرید.(به افرادی که برای همه ی گرایش ها و رشته ها مشاوره میدهند هیچ اعتمادی نیست)
اگرمثل بنده سال اولی هستید اصلا فرصت تابستان در از دست ندهید.
 
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
تنها توصیه ی من تلاش است.اگر یک مطلبی را میخوانید و متوجه نمیشوید بارها و بارها بخوانید ,تحقیق کنید و به دنبال آن باشید تا عمق آن را دریابید.این اتفاق برای من بارها و بارها در طی این یک سال افتاد (شاید خنده دار باشد ولی یکی از این مواردی که برای من اتفاق افتاد این بود که حدود 45 دقیقه فقط یکی از صفحات کتاب شارپ را مطالعع میکردم ومتوجه نمیشدم آنقدر خواندم تا بالاخره منظور آن مطلب را دریافتم) .
تفاوت نتایج فقط در تلاش کردن و تناسب یا عدم تناسب استراتژی درس خواندن های ماهاست نه علمی که داریم ! من یکی از بدترین دانشجوهای ورودی سال 90 دانشکده اقتصاد ومدیریت دانشگاه اصفهان بودم ولی خواستن توانستن است.
ضمنا آرامشی که پناه خداوند دارد هیچ جای دیگه ای نمیتوانید پیدا کنید.
آرام و صبور و موفق باشید.