مصاحبه سایت مدیر با عادله قدسی زاده رتبه 30 کنکور کارشناسی ارشد سال 1395 رشته مدیریت فناوری اطلاعات
ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
زبان انگلیسی 74.44
اصول و مبانی مدیریت از دیدگاه اسلام 55.56
ریاضی و آمار 61.67
تئوریهای مدیریت 40
اقتصاد خرد و کلان 43.33
بازاریابی 37.78
رتبه در گرایشهای مختلف:
کارآفرینی ۲۰
منابع انسانی ۲۱
دولتی ٬ فناوری اطلاعات ٬ تکنولوژی ۳۰
بازرگانی ۴۵
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
فارغ التحصیل کارشناسی مهندسی شیمی هستم از دانشگاه امیرکبیر با معدل ۱۳.۰۹
در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو نبودم.
آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه در موفقیت خود موثر می دانید؟
در کلاسی شرکت نکردم و فقط در آخرین آزمون آزمایشی که برگزار شد شرکت کردم.
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
از اوایل بهمن کم کم شروع به مطالعه کردم٬ اون موقع حداکثر روزی ۴ ساعت میخوندم٬ مطالعهی جدیتر رو بعد از عید شروع کردم و حدود ۸-۹ ساعت در روز مطالعه میکردم.
کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه تهران
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
با توجه به اینکه رشتهام رو عوض کرده بودم و آشنایی چندانی با دروس و ضرایبشون نداشتم٬ از پسرعموم راهنمایی خواستم و تمام کتابها و منابعی که مطالعه کردم به توصیهی پسرعمویگرامیم بوده که نتیجهی خوبی هم داشت. با تشکر فراوان از حسین٬ توصیههاشون رو با شما به اشتراک میگذارم.
برای درس تئوریهای مدیریت من از DLM استفاده کردم٬ با توجه به اینکه از قبل آشنایی کمی با مباحث مدیریتی داشتم٬ مطالعهء همین یک منبع به من کمک کرد تا بتونم درصد خوبی رو در این درس بزنم. مطالعه به روش لایتنر جالب بود و خسته کننده نبود و نتیجهء خوبی هم گرفتم٬ به همین دلیل توصیه میکنم برای این درس از DLM استفاده کنید و اگر وقت دارید دوبار مراحلش رو تکرار کنید.
برای اقتصاد من اقتصاد خرد و کلان دکتر نظری رو خوندم٬ البته وقت بیشتری روی اقتصاد خرد گذاشتم و یک ماه آخر شروع کردم به خوندن اقتصاد کلان٬ الان به نظرم میرسه بهتر بود اقتصاد کلان رو هم زودتر شروع می کردم.
برای ریاضی و آمار٬ بخش هایی از کتاب آمار و احتمال هادی رنجبران رو خوندم و برای ریاضی به دانستههایی که از کنکور کارشناسی داشتم اکتفا کردم و با زدن تستهای سالهای گذشته و مطالعهء خلاصههایی که از دوستان به دستم رسیده بود سعی کردم درس ها رو مرور کنم.
برای بازاریابی کتاب رضا مناجاتی رو مطالعه کردم.
برای مدیریت اسلامی کتاب مدیریت ما از علی اصغر پورعزت رو خوندم. یه توصیه کلی هم وجود داره که هر گزینهای به نظرتون درست اومد رو بزنید که معمولا هم خوب عمل میکنه!
برای زبان تستهای کتاب زیر ذره بین رو زدم و لغات انتهای کتاب رو مطالعه کردم. به نظرم برای بالا بردن درصد زبان بهتره که در برنامهی هر روز باشه و هم تستها زده بشه و هم لغات مرور بشه.
توصیه میکنم در تمام درسها حتما سوالهای کنکورها سالهای گذشته رو بزنید و به دقت بررسی کنید٬ همین طور به بودجه بندیای که برای سوالهایی که از مبحثهای مختلف هر درس در کنکور اومده توجه کنید٬ این بودجه بندی توی بیشتر کتابها و سایتها هست٬ خوبه که با توجه به اون زمانتون رو به درسها و مباحث مختلف اختصاص بدید.
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
به نظرم هدف خودشون رو مشخص کنند ( رشته و دانشگاه مورد نظرشون رو) با توجه به اینکه قبولیهای سالهای گذشته و کارنامهها توی سایت مدیر هست٬ مشخص کنند که چه درصدی لازمه در هر درس بزنند و با توجه به همون مباحث و درسها رو مطالعه کنند٬ بهتره که درصد بالاتری از اونچه که لازم هست رو در نظر داشته باشند و برای اون تلاش کنند تا با خیال آسودهتری در آزمون شرکت کنند.
زمانی که دارید درس ها رو برای بار اول مطالعه میکنید خلاصه نویسی کنید٬ در روزهای آخر خیلی به کمکتون میاد.
پیشنهاد میکنم دو هفتهء آخر شرایط کنکور رو برای خودتون بازسازی کنید و با زمانبندی مشابه جلسه امتحان بدید٬ کنکور سالهای گذشته رو به دقت بررسی کنید و سوالهای اشتباه رو چند بار حل کنید تا توی ذهنتنون جواب صحیح بمونه.
از خانوادهء عزیزم تشکر میکنم که با حمایتشون امکان بودن در این موقعیت رو برای من فراهم کردند.