شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
پنجشنبه 01 آذر 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 14,907
بازدید دیروز: 20,937
بازدید کل: 157,587,337
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 152
کاربران حاضر: 152


مصاحبه سایت مدیر با یوسف قادری رتبه 2 کنکور کارشناسی ارشد سال 1394 رشته مدیریت بازرگانی
 

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
سلام متشکرم
زبان عمومی و تخصصی: 74.44
اصول و مبانی مدیریت از نگاه اسلام : 51.11
ریاضی و آمار : 60
تئوریهای مدیریت : 54.44
اقتصاد خرد و کلان : 50
بازاریابی : 68.89
بقیه دروس سفید         
رتبه 1 کارآفرینی ، 1 بازرگانی دریایی ، 2 بازرگانی ، 2 آی تی ، 2 منابع انسانی ، 3 تکنولوژی، 5 صنعتی ، 5 دولتی ، 2 حمل و نقل دریایی
 
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
کارشناسی مهندسی نفت در دانشگاه صنعتی شریف با معدل 12.5 ، در زمان کنکور دانشجو بودم ولی عملا بیشتر وقتم آزاد بود.
 
آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه در موفقیت خود موثر می دانید؟
هیچ کلاس کنکوری شرکت نکردم و فقط 3 آزمون جامع شرکت کردم که متناسب برنامه ریزی من مفید و کافی بود و به بیش از آن نیازی نبود.
 
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
از 20 شهریورماه شروع کردم. ساعت مطالعه هم نوسان زیادی داشت ولی به طور میانگین روزانه 5-6 ساعت مطالعه داشتم و 3 هفته آخر 9 ساعت
 
کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
تنها انتخابم بازاریابی بین الملل دانشگاه تهران بود.
 
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
در مورد منابع باید گفت که حتما باید با توجه به خود داوطلب و سطح علمی او انتخاب شوند و یک منبع که برای همه مناسب باشد وجود ندارد. مثلا در دروس ریاضی کسی که مهندسی خوانده منابع متفاوتی با کسی که ادبیات خوانده می طلبد و ...
هم برنامه و هم منابع باید متناسب توانایی ها و ویژگی های فرد باشند و نسخه کلی نباید پیچید
 
زبان :  تقریبا هیچ چیز مطالعه نکردم چون به اندازه کافی در سال های گذشته وقت گذاشته بودم و ازین جهت خیلی به نفعم شد. توصیه میکنم کسانی که گرامر ضعیفی دارند از خیر 5 سوال آن بگذرند و روی لغات و درک مطلب وقت بگذارند که زودبازده تر قطعی تر است( مگر اینکه از قبل تابستان شروع کنند یا در دروس دیگر کمتر مشکل دارند.) برای لغات کتابborrons essential words for toefl و نیز لغات کنکورهای گذشته را مسلط شوند و برای درک مطلب نیز باید تمرین و تست زیاد و مستمر انجام داد تا تقویت شود کتاب های اشراقی بد نیست.

ریاضی و آمار : کتابهای هادی رنجبران رو مطالعه کردم که راضی بودم
 
اصول و مبانی مدیریت از نگاه اسلام: خلاصه هایی از کتابهای علی آقا پیروز، افجه و نقی پورفر را خواندم. ظاهرا بیشتر سوالات از کتاب پورعزت بوده اند. توصیه میکنم نه روی این درس سرمایه گذاری شود و نه زمان زیاد گذاشته شود.

تئوریهای مدیریت : منبع اصلی ام کتاب جامع مدیریت پرچ و جزوه ایشان و یک ماه آخر کتاب تست پرچ بود. این درس بازار عجیب و غریبی پیدا کرده است! بهتر است دوستان یک کتاب که خلاصه منابع اصلی را آورده است انتخاب کرده و بارها آن را مطالعه کنند و تست های سال ها اخیر را بزنند. مطالب همه کتاب ها کمابیش یکیست فقط لازمست به کرات مرور شوند تا ماندگار شود. این درس را مفهومی بخوانند و حفظی تلقی اش نکنند تا از پس سوالات جدید برآیند وگرنه مجبورند 10 کتاب مرجع را از بر کنند!!! 

اقتصاد خرد و کلان : من دو کتاب محسن نظری را خواندم و کافی بود. کتاب های 2000 تست ایشان به نظرم لازم نیست و اگر همان تستهای کتابهای اصلی تکرار شود بهتر است. این درس در عین ساده بودن فرارست و میتواند گیج کننده باشد و باید هر هفته مرور و با تست زدن تمرین شود تا دوباره کاری لازم نباشد.

تحقیق در عملیات : من بعد از این که کمی این درس را خواندم تصمیم گرفتم این درس را سفید بگذارم چون مطالعه آن بسیار وقت گیر بود و بهتر بود روی دروس دیگر تمرکز کنم که به نظرم تصمیم درستی بود ولی کتاب دکتر فدوی و نیز اوحدی مناسب به نظر می آمدند. خوبست دوستان بدانند که سفید گذاشتن یک درس تحت شرایطی می تواند کار بسیار درستی باشد.

بازاریابی:کتاب مناجاتی را چندین بار مطالعه کردم و تست ها را نیز بارها مرور کردم. بیش از نیمی از سوالات این درس هر سال تکراری است و لازمست تستهای سال های گذشته خوب بررسی و مکرر زده شوند.
 
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
توصیه اکید میکنم که برنامه بلند مدت طراحی کنند و مطابق آن پیش بروند و نیز برای هر درس تنها یک منبع اصلی مناسب انتخاب کنند و بر آن مسلط شوند و از تعدد منابع خودداری کنند ( فقط در صورت لزوم به منابع دیگر مراجعه کنند ولی منبع اصلی محوریت داشته باشد).  دروس را یک بار بسیار دقیق ، عمیق و مفهمومی مطالعه کنند و با تست زدن بر آن مسلط شوند و سپس لازمست همان مطالب از همان منبع مطابق برنامه به طور منظم مرور و تکرار شوند. بیش از هرچیز کار و تلاش خود فرد مهم است و بهتر است از حواشی و متدها و محصولات تبلیغاتی و... دوری کنند و تا حد امکان اتلاف وقت در کلاس ها را به حداقل برسانند و به مطالعه مفید بپردازند. انگیزه لازمه ی ادامه کار و استمرار در مسیر است پس آن را به نحوی در خود زنده نگه دارند. و اینکه قرار نیست همه چیز را به خاطر کنکور تعطیل کنند .پرداختن به تفریح و استراحت و علایق فردی در حد متعادل اثر مطلوبی دارد.