شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
جمعه 07 اردیبهشت 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 30,997
بازدید دیروز: 54,568
بازدید کل: 151,797,877
کاربران عضو: 1
کاربران مهمان: 222
کاربران حاضر: 223


مصاحبه سایت مدیر با افروز نصرالله نژاد رتبه 67 کنکور کارشناسی ارشد سال 1394 رشته مدیریت اجرایی


ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
با سلام و تشکر . درصدهای من به ترتیب : زبان انگلیسی 44.44 ،  جیمت 30.83 ، دانش مسائل روز 40، نظریه های مدیریت 29.41 و زبان فارسی 62.67 بوده است.
 
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
فارغ التحصیل رشته ی مهتدسیِ برقِ الکترونیک از دانشگاه غیر انتفاعی- غیر دولتی شمال با معدل 14.38 هستم. و در حین مطالعه برای کنکور شاغل تمام وقت بودم.
 

آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه در موفقیت خود موثر می دانید؟
از آنجاییکه که در کلاس های آمادگی کنکور شرکت نداشته ام،نمیتوانم نظری در مورد این کلاس ها بدهم اما شخصا (به عنوان یک تغییر رشته ای با وقت کم) آزمون ها رو مفید ارزیابی میکنم. هرچند خیلی از دوستان با رتبه های بهتر در هیچ کلاس و آزمونی شرکت نکرده بودند.
 
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
از زمان شروع مطالعه که اواخر مهرماه بوده، به طور متوسط روزی 5 ساعت مطالعه داشتم. پیشنهاد میکنم دوستانی که قصد موفقیت دارند، در حین مطالعه روزی را بدون درس خواندن سپری نکنند حتی اگر روزی 2 ساعت باشد.
 
کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
با توجه به اتفاق ناخوشایند کم شدن عجیب ظرفیت های رشته مدیریت اجرایی، مجبور به انتخاب تا حد اطمینان شدند همه دوستانِ اجرایی.انتخاب های من به ترتیب: دانشگاه تهران،دانشگاه شهید بهشتی،دانشگاه علامه طباطبایی، فارابی و مازندران بودند.

 کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
متاسفانه با درصد پایینِ نظریاتم سعی میکنم راهنمایی ای در این مورد نداشته باشم اما اکیدا توصیه میکنم که دوستان قبل از شروع مطالعه حتما از جند سایت معتبر و دوستانی که قبلا مسیر رو طی کردند جویای کتاب های منبع بشند تا به مشکل من بر نخورند(مطالعه ی چند کتابِ خارج از منبع)
پیشنهادم به دوستانی که  زبان انگلیسی را به خوبی یا در حد نیاز کنکور بلد هستند پیشنهاد میکنم وقتشون صرف تست زدن و پیدا کردن مشکلات و نقاط ضعفشون در حین تست زدن بشود. و اما دوستانی که در این درس بسیار ضعیف هستند، پیشنهاد شخصی من این است که یا خیلی زود و فشرده به این درس بپردازند و یا در زمانبندی مطالعه ،زمان احتمالیِ این درس را به درس دیگری که در آن شانس موفقیت بیشتری دارند اختصاص دهند.  برای یادگیری گرامر ها پیشنهاد من گرامرهای انتهای کتابِ زبانِ مدرسان است. اما برای تست هر کتاب استانداردی میتواند گزینه ی خوبی باشد.
 
من جی مت رو با کتاب آقای عرفانیان خوندم که شامل درسنامه و تست بوده و کتاب دیگری هم به تالیف خودِ ایشون که 2000 تست جی مت هست را هم پیشنهاد می کنم.
 
برای درس دانش مسائل روز کتاب مدرسان رو خوب اما خسته کننده ارزیابی میکنم،البته من تنها با همین کتاب و پی دی اف های قانون خدمات کشوری، قانون بیمه، قانون کار،قانون اساسی و قانون هدفمند سازی یارانه ها به سراغ کنکور رفتم.
 برای درس زبان فارسی با توجه به حجم زیاد این درس و زمان کمِ اغلبِ داوطلبان توصیه ی من مرور کلی سر فصل ها و در ادامه صرف وقت به تست زدن است. برای تست کتاب های ادبیات و زبان فارسی جامع انتشارات خیلی سبز را  پیشنهاد میکنم. که هم برای مرور توضیحات درسنامه وار دارند هم شامل تست های کنکور سراسری کارشناسی و کارشناسسی ارشد هستند.

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
توصیه ی اصلی من به داوطبان این است که هر روز قبل از شروع درس خواندن به خودشون یادآوری کنند که چرا تصمیم به درس خواندن گرفتند و چند لحظه خودشون رو متصور شن به عنوان یک داوطلب موفق و دانشجوی یک دانشگاه معتبر و دلخواهشون. توصیه ی دیگری که دارم و قبلا هم اشاره کردم این بوده که روزی رو بدون درس خوندن سپری نکنن حتی اگر 2 ساعت و کمتر از اون باشه. برنامه ریزی خیلی فاکتور مهمی است و از نظر من بهترین برنامه ریزی، برنامه ریزی هر دو هفته یکبار  بوده.