شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
جمعه 10 فروردین 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 9,684
بازدید دیروز: 33,526
بازدید کل: 151,145,892
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 68
کاربران حاضر: 68


مصاحبه سایت مدیر با زهره صباغ شکاری رتبه 30 کنکور کارشناسی ارشد سال 1394 رشته مدیریت مالی
 

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
با سلام. ضمن تشکر از سایت خوب شما. زهره صباغ شکاری هستم. رتبه ی 30 مدیریت مالی
درصدهای بنده در دروس  به شرح زیر بوده است:
مدیریت ریسک و سرمایه گذاری : 40%
مدیریت مالی 20%
حسابداری 92.86%
ریاضی و آمار 60%
اقتصاد خرد و کلان 56.67%
تئوری مدیریت 3.3%
زبان و مدیریت اسلامی: صفر

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
رشته ی تحصیلی بنده مدیریت بازرگانی از دانشگاه علامه طباطبایی با معدل 17.86 بوده است.
در زمان مطالعه برای کنکور  دانشجو بوده و 13 واحد درسی داشته ام.

آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه در موفقیت خود موثر می دانید؟
بنده فقط در کلاس نکته و تست حسابداری در دی ماه شرکت کرده ام که بسیار مفید بود. از این نطر که کل مباحث برایم دوره شد و نظم و انسجام خوبی به مطالعاتی که قبلا در این درس داشتم بخشید و کلیه ی اشکالاتم را رفع نمود. و بنده رتبه م را مدیون این درس هستم.
همچنین در 8 مرحله ی کنکورهای آزمایشی نیز شرکت کردم که بنظرم شرکت در 3 مرحله ی جامع نیز کفایت می کرد.

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
من تفریبا از اواخر مرداد ماه شروع به مطالعه نمودم. با میانگین روزی 4 الی 5 ساعت. البته این مطالعه بصورت پیوسته نبود و در مهرماه  شاید بصورت میانگین هفته ای 10-12 ساعت مطالعه داشتم. ماه آخرنزدیک به کنکور ساعت مطالعه ام رو افزایش دادم وتقریبا روزی 10 ساعت درس می خواندم.در مجموع برای کنکور 720 ساعت مطالعه داشته ام.

کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
اول مالی تمامی گرایش ها در دانشگاه تهران، دوم  مدیریت مالی شهید بهشتی و سوم مدیریت مالی علامه

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
مدیریت مالی: برای این درس کتاب جلد 1 و 2 ریموند و کتاب دکتر تهرانی کفایت می کند. اگرچه بنده درصد کمی را در این درس زده ام، اما تاقبل از کنکور نسبت به سایر دروس در این درس قویتر بودم و در تمام مراحل کنکورهای آزمایشی درصد خوبی را در این درس می زدم. اما شرایط کنکور ممکن است همه چیز را  تغییر دهد. با توجه به این تجربه ی خودم به دوستان توصیه می کنم که روی هر 3 درس تخصصی اصلی خوب کار کنند.
مدیریت سرمایه گذاری و ریسک: کتاب جونز (ترجمه ی تهرانی)، کتاب شارپ (ترجمه  ی شریعت پناهی)، کتاب سرمایه گذاری پیشرفته ی راعی که جزء منابع اصلی این درس می باشند. من فقط توانستم این منابع رو یک دور مطالعه کنم و خیلی دلم می خواست بیشتر وقت می گذاشتم وعمیق تر به مطالعه ی اینها می پرداختم علی الخصوص بر روی کتاب شارپ. کتاب سهیل ذوقی هم بسیار کتاب خوبی برای جمع بندی است که بنده مطالعه نمودم و توصیه می کنم خواندن این کتاب را از دست ندهید. در مورد کتاب آقای صفوی نیز تعریف زیادی شنیده ام که بنده فقط چند فصل از کتاب تست ایشان را مطالعه نمودم که مفید بود.
حسابداری : کتاب حسابداری جامع نوروش واقعا کتاب کاملی برای این درس است. فقط چندین بار این کتاب را بخوانید تا به تمامی مطالبش مسلط شوید.
اقتصاد خرد و کلان: کتاب محسن نظری کفایت می کند. به نظر من نیازی به خواندن 2000 تست هم نیست.منهتا امسال سوالات کلان سخت طراحی شده بود که دقیقا نمی دانم منبعشان چه بوده است.
ریاضی و آمار: من کتاب رنجبران را برای این 2 درس خوانده ام و راضی بودم. فقط زیاد نباید روی فرمول های فراوان این کتاب تمرکز کنید.
تئوری مدیریت: حقیقتا من وقت زیادی روی این درس نگذاشتم و فقط چند فصل از کتاب مدرسان را توانستم بخوانم که سوالات زیادی از آن مباحث طرح نشده بود.
مدیریت اسلامی: بنده فقط کتاب دکتر افجه ای را خوانده بودم که متاسفانه سوالی از این کتاب طرح نشده بود!

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
اولین توصیه ی بنده به دوستان این است که در ابتدا انگیزه و هدف خود را روشن کنید،که آیا بدنبال موفقیت شغلی هستید یا ادامه ی تحصیل تا مقطع دکتری یا موارد دیگر. چون در تمام مراحل درس خواندن برای کنکور این انگیزه هاست که به شما انرژی می دهد و راهتان را مشخصمی کند.
دوم اینکه از تابستان برای مطالعه برنامه ریزی کنید، با ساعات پایین شروع کنید تا همان ابتدای کار از درس خواندن خسته نشوید. اگر خودتان نمی توانید برنامه ریزی کنید، حتما از یک مشاور خوب برای این کار کمک بگیرید. چون برنامه ریزی خوب ازعوامل اصلی موفقیت است.
سوم اینکه این رشته اکثر درس هایش تحلیلی است،بهمین خاطر من خواندن منابع اصلی را توصیه می کنم.جوری این کتابها را بخوانید که کامل متوجه شوید.سریع سراغ تست زنی نروید.ابتدا مطالب را درک کنید بعد کم کم سراغ تست بروید و سعی کنید با تمرین بیشتر سرعت خود را بالا ببرید. پیوستگی را در درس خواندن حفظ کنید.مراقب باشید که زمانتان از دستتان نرود.
چهارم اینکه اگر در کنکور آزمایشی شرکت می کنید این را درنظر داشنته باشید که هدفتان رتبه ی خوب در کنکور اصلی است،نه در کنکورهای آزمایشی! رتبه ی اصلی شما ممکن است خیلی بهتر یا بدتر از این آزمون ها بشود،پس طبق برنامه ی خودتان پیش برویدو اگر در این آزمونها رتبه تان چندان خوب نیست امیدتان را از دست ندهید وتا آخرین لحظه با انگیزه ی بالا ادامه دهید.
در آخر اینکه حتما وقتی را برای تفریح یا ورزش به خود اختصاص دهید تا در طول مدت درس خواندن خسته نشوید.روحیه ی خوب تاثیر زیادی در روند درس خواندن شما می گذارد. همچنین این را بدانید که حفظ روحیه و آرامش است که سر جلسه ی کنکور به داد شما میرسد.
با آرزوی موفقیت برای همه ی دوستان