شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
سه شنبه 18 دی 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 24,969
بازدید دیروز: 24,308
بازدید کل: 158,889,407
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 96
کاربران حاضر: 96


مصاحبه سایت مدیر با محمدنعیم جوادی رتبه 36 کنکور کارشناسی ارشد سال 1394 رشته مدیریت صنعتی


ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
سلام . تشکر . رتبه 36 مدیریت صنعتی و  69 تکنولوژی شدم با درصد های زیر:
ریاضی و آمار:  50 تئوری مدیریت: 33.33 /    اقتصاد : 36.67 /    تحقیق در عملیات: 28.89
مدیریت تولید : 64.44  /        زبان : 0      /     مبانی مدیریت اسلامی: 0
 
 
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
رشته مهندسی صنایع   دانشگاه صنعتی مالک اشتر اصفهان.
معدلم ۷۲/۱۶
نه شاغل بودم و نه دانشجو.

 
آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه در موفقیت خود موثر می دانید؟

خیر . در کلاسهای هیچ موسسه ای شرکت نکردم.در هیچ کنکور آزمایشی هم شرکت نکردم.من به شخصه خیلی به کنکور آزمایشی مؤسسات اعتقاد نداشتم و ندارم چون مسیر کار خودم را تا حدودی می دانستم. بهترین مرجع برای تست زنی داوطلبان به نظرم همان سؤالات کنکورهای سراسری سالهای گذشته (نه کنکورهای دانشگاه آزاد ) میباشد و به نظر خودم هم از جهت تعدد (کنکور سالهای ۸۵ به بعد برای دوران جمع بندی)کافی است. 
سؤالات کنکور معمولا برای داوطلبان جدید و غافلگیر کننده است لذا این مؤسسات نمیتوانند بخش های جدید در کنکور را پیش بینی کنند و فقط میتوانند سؤالات سالهای قبل کنکور سراسری را شبیه سازی کنند و در واقع قسمت غافلگیر کننده کنکور( که برای کسب رتبه های برتر  مهم است) را نمی توانند پوشش دهند. البته هر کسی با توجه به روحیات خودش بهتر میتواند برای خودش تصمیم بگیرد و این کنکور ها برای من فایده نداشت اما شاید برای داوطلب دیگری خیلی حیاتی باشد. مهم این است که درباره زمان پیش و روی خود واقع بین باشیم. وقتی که هیچ درسی را نخواندیم و بلد نیستیم کنکور آزمایشی عملا بی فایده هست. در ضمن سؤالات برخی کنکور های آزمایشی که در مؤسسات برگزار میشود را که میدیدم  عمدتا دو دسته بودند یا مشابه (یا حتی عین) سؤالات سالهای قبل یا سؤالات جدید غیر استاندارد.
در مورد کلاسهای کنکور شاید اگر شرکت میکردم رتبه بهتری بدست می آوردم و به نظرم داوطلبان  با توجه به وقت و آشنایی و تسلطی که نسبت به درس مورد نظر دارند خودشان  تصمیم بگیرند. در کل هرکسی روحیاتی دارد و خودش را بهتر می شناسد و می داند که چه کاری برایش بهتر است.
 

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟

از حدود ۲۳ مهر ماه شروع کردم و به طور میانگین  تقریبا روزی ۶ ساعت درس میخواندم.برای کنکور ارشد ساعات مطالعه بالا مهم نیست. برنامه ریزی با توجه به زمانی که داریم  مهم است. یعنی شما بتوانید تخمین بزنید که مثلا ریاضی را در چند روز می توانید تمام کنید.البته من در سال آخر کارشناسی در کنکور شرکت کرده بودم و با آشنایی قبلی در برخی از درسها کار را شروع کردم.در واقع از صفر شروع نکرده بودم.

 
کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
اول دانشگاه تهران /دوم شهید بهشتی و بعد علامه طباطبایی. در هر دانشگاه هم اول گرایش تولید بعد تحقیق.
 
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟

زبان:  چون برای زبان حتی یک لغت هم نخواندم نظری ندارم.‍‍
 
مدیریت اسلامی: کتاب دکتر افجه را خواندم اما سؤالی ازین کتاب مطرح نشده بود.
 
ریاضی و آمار: کتاب ریاضی و آمار  هادی رنجبران را خواندم. به نظرم هر دو کتابهای کامل و بسیار خوبی بودند. از کتابهای دیگر موجود در بازار اطلاعی ندارم.شاید کتابهای بهتری هم موجود باشد ولی به نظرم کتابهای آقای رنجبران خیلی خوب طراحی شده اند.
 
تئوری مدیریت:   کتاب تئوری مدیریت ماهان را خواندم. هم چنین در سال آخر کارشناسی که در کنکور شرکت کرده بودم فلش کارتهای DLM را خوانده بودم ( البته بطور کامل که نه ولی بخش عمده و مهم آنرا ).به نظرم داوطلبان هردو را بخوانند چون هر کدام به نظرم به تنهایی کامل نیست. البته چون فلش کارتهای دی ال ام به روش جعبه لایتنر خیلی زمان می خواهد به نظرم تا بخشی از جعبه که مطالعه شد کافیست چون درس تئوری مدیریت هر چقدر هم که بخوانید باز هم احساس میکنید کم است . اگر فرصتتان کم است فقط کتاب ماهان را  پیشنهاد می کنم. هر چند صد در صد کامل نیست ولی خیلی کمک می کند . در این مورد کتابهای دیگری مثل پرچ هم هست ولی چون آنها را نخواندم خیلی نمی توانم نظر بدهم.
 
تحقیق در عملیات  :  کتاب دکتر فدوی را خواندم. به نظرم خوب بود ولی با توجه به تغییراتی که در دو سال اخیر در این درس بوده  داوطلبان سری هم به سوالات تحقیق در عملیات کنکور  مهندسی صنایع بزنند بد نیست  چرا که سوالات پیچیده تر شده اند . البته باز هم می گویم که کتابهای دیگری هم در این زمینه موجود است و در این باره مشورت بگیرید.
 
 
اقتصاد  :  کتابهای دکتر محسن نظری را خواندم که هر دو کتاب خرد و کلان ایشان بسیار خوب می باشند اما نکته ای که اینجاست سؤالات امسال در درس اقتصاد بود. سؤالات به نظر من جدید و سخت بود . برخی از سؤالات و اصطلاحات آنها را  فکر کنم اصلا در جایی ندیده بودم .خلاصه که سر جلسه اقتصاد خیلی اذیت کرد. اما بخش عمده سؤالات سالهای به غیر از کنکور امسال با مطالعه کتاب دکتر نظری امکان پذیر است.البته کتاب های ۲۰۰۰ تست خرد و کلان ایشان را نخواندم.
 
مدیریت تولید  :  کتاب دکتر هایده متقی را خواندم. کتاب خیلی خوبی بود اما صد در صد مطالب کنکور را پوشش نمیداد ولی به نظرم برای این درس بهترین کتاب حال حاضر همین کتاب  است.
 
 
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
اول اینکه هیچگاه نا امید نشوید و امید و توکلتان به خدا باشد. اما چند نکته به نظرم مهم آمد که خدمتتان عرض میکنم. خلاصه برداری را هرگز فراموش نکنید چرا که حجم درسها بالا  و مطالب هم بسیار فرار است. خودم اگر خلاصه نویسی نداشتم موفق نمیشدم. حتما حتما کنکور های سالهای قبل را برای جمع بندی حداقل یکبار( که چندین بار) دوره کنید .قبل از خواندن هر درسی برای خود پیش بینی کنید که مثلا فلان درس را با توجه به تعداد صفحات و آشنایی که با آن درس دارم حداقل و حداکثر چقدر زمان میخواهد و بر این اساس برای خود برنامه ریزی کنید. سر جلسه هم خیلی سعی نکنید به زور تعداد زیادی تست بزنید .هرچه را که بلد هستید جواب بدهید. برای برتر شدن نیازی به درصدهای خیلی بالا ندارید. قبل از شروع هر درسی ببینید از کدام فصلهایش در کنکور سؤال مطرح شده و کدام فصل سؤالات بیشتری را شامل میشود  چراکه برخی از فصلهای کتابهای کنکور خیلی مهم نیست. من خودم ۴ فصل از ۹ فصل کتاب آمار آقای رنجبران را خواندم و همان هم برای کنکور کافی بود چون قبل از شروع دیدم که عمده سؤالات کنکور از همین ۴ فصل بود. در ضمن اصلا نیازی به  تستهای تالیفی و دانشگاه آزاد نیست.تستهای کنکور های سراسری سال ۸۰ به بعد به نظرم کافیست.در آخر هم برای مرور درسها با تست سعی کنید درسها رو مرور کنید.
((به امید موفقیت همه دوستان))

کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه