شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
یکشنبه 02 دی 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 3,611
بازدید دیروز: 19,661
بازدید کل: 158,494,100
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 109
کاربران حاضر: 109


مصاحبه سایت مدیر با علی احدی دولت سرا رتبه 83 کنکور کارشناسی ارشد سال 1394 رشته مدیریت صنعتی

 

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟

سلام و عرض ادب خدمت شما و همه داوطلبان کنکور رشته مدیریت صنعتی و سپاس بابت تبریک...
 درصدهای بنده به شرح زیر است:
- ریاضی و آمار: 51.67  تولید: 42.22 تحقیق در عملیات: 22.22 زبان: سفید  تئوری: 27.78  اقتصاد: 35  مدیریت اسلامی: 13.33
 
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
- در مقطع لیسانس دانشجوی رشته مدیریت صنعتی دانشگاه شاهد تهران بوده ام و با معدل 16 فارغ التحصیل شدم. قبل از شروع به مطالعه نیز مشغول به کار بودم اما از محل کارم استعفا دادم. در حین مطالعه نیز دانشجو نبودم.
 
آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه در موفقیت خود موثر می دانید؟
- کلاس های ریاضی، تولید و تحقیق در عملیات را شرکت کردم. قطعا حضور در کلاس ها بی تاثیر نیست و به افزایش درصدها کمک می کند. اما متاسفانه برخی دوستان تصور می کنند تنها شرکت در کلاس کافی است. بنده نیز با توجه به افزایش ضریب سه درسی که نام بردم، درصدهای دروس ریاضی و تولید کمک زیادی به من داشت. در مورد درس تحقیق نیز ماجرا تفاوت دارد که در ادامه به آن خواهم پرداخت. اما در مورد آزمون های آزمایشی نیز بنده در آزمون ها شرکت کردم. البته تفاوت ندارد شما در چه موسسه ای آزمون می دهید. مهم این است که به شرایط کنکور عادت کنید و سطح علمی خودتان را در مقایسه با دیگران بدانید. و از همه مهمتر چارچوب کاریتان برنامه ریزی شده باشد.
 
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
- به طور جدی از اواسط تیر و با روزی چهار ساعت شروع کردم. البته چهار ساعت کاملا مفید. طوری که شاید روزی هفت ساعت پای کتاب ها می نشستم اما در دفتر یادداشتم چهار ساعت مطالعه مفید درج می کردم. این مقدار مطالعه مفید از مهر، هر ماه یک ساعت زیاد می شد. و به این ترتیب من در دی و بهمن 9 تا 10 ساعت مطالعه داشتم.
 
کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
- ابتدا گرایش تولید دانشگاه های تهران، بهشتی و علامه و سپس گرایش های OR این سه دانشگاه را انتخاب کردم.
 
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟ 
قبل از معرفی کتاب ها دو نکته مهم:
1-از نظر من در راه رسیدن به موفقیت، انتخاب کتاب 20درصد موثر است. اما 80درصد باقی مانده بستگی به چطور مطالعه کردن آن کتاب دارد. بنابراین بیشتر از وسواس داشتن روی انتخاب کتاب، روی مطالعه آن وقت صرف کنید.
2- به هیچ وجه منبع خود را بعد از چند ماه مطالعه تغییر ندهید. قطعا بعد از مدتی دوستان شما از انتخابتان انتقاد خواهند کرد. مهم نیست...مهم این است شما به کاری که می کنید اطمینان دارید.
 
-ابتدا در مورد درس مهم و فوق العاده تاثیرگذار تحقیق در عملیات:
بنده برای این درس کتاب عارفه فدوی را استفاده کردم البته تنها تست های کنکور سراسری آن را مطالعه کردم. و در کنار آن در کلاس مهندس ایمن پور شرکت کردم و از جزوه ایشان استفاده کردم. اما چند نکته اساسی: تست های این درس در 2-3 سال اخیر تفاوت بسیار زیادی حتی با 5-6 سال گذشته داشته است و به گفته بسیاری از اساتید، سوال ها در حد کنکور صنایع طرح می شود. بنابراین داوطلبان نیز باید در سطح دانشجویان صنایع به مطالعه این درس بپردازند. بنابراین تنها تستهای سالهای اخیر کتاب خانم فدوی به درد شما می خورد. در کنار آن کتاب مهندس ایمن پور(از سری کتاب های قورت بده) کمک بسیار زیادی به شما خواهد کرد. من تا هفته آخر منتظر این کتاب ماندم اما چاپ نشد ولی فکر می کنم در حال حاضر منتشر شده باشد. در مورد این درس باید بگویم ممکن است ابتدا نتوانید از پس تست های راحت آن هم بر بیایید اما با تمرین زیاد اعتماد به نفس بالایی پیدا خواهید کرد. البته مراقب باشید اعتماد به نفس زیادی هم کار دستتان ندهد و مثل من در کنکور تست ها را اشتباه نزنید!
 
ریاضی: بدون شک کتاب هادی رنجبران کامل ترین کتاب است اما نیاز نیست تمام فصل های آن را مطالعه کنید. با نظر مشاور بعضی قسمت های آن را حذف کنید. ضمن اینکه تعداد سوالات آن ها کم شده است.
 
آمار: بازهم کتاب آقای رنجبران در این درس توصیه می شود. بنده در درس آمار روی فصول اول سرمایه گذاری کردم و برای فصل های آخر وقت کمی صرف کردم(تنها در حد حفظ فرمول های مهم و زدن تست سالهای اخیر)
 
اقتصاد: کتاب های خرد و کلان محسن نظری بهترین منبع است. در مورد این درس نیز باید بگویم بسیار فرار است. بنابراین باید تا کنکور چند بار آن را مطالعه کنید. به خصوص نمودارها و فرمولها را...
 
تولید: معمولا کتابهای جعفرنژاد و متقی به عنوان کاملترین منبع برای درس تولید معرفی می شوند اما بسیاری از مطالب آن در کنکور طرح نمی شوند و اضافی اند. بنده برای این درس در کلاس آقای خاکپور حاضر شدم و جزوه ایشان تمام مطالب مورد نیاز را پوشش داد.
اما یک نکته کلی: سه درس ریاضی-آمار، تولید و تحقیق را خیلی جدی بگیرید. بیشتر از بقیه درس ها...لطفا...
 
تئوری: از آنجایی که حفظیات من ضعیف بود نتوانستم موفقیت چندانی در این درس پیدا کنم. علی رغم اینکه بدون استثنا هر شب یک ساعت به مطالعه آن می پرداختم. بدیهی است که مطالعه تمام منابع موجود برای این درس کاری بیهوده و وقت گیر است. بنابراین راه پیشنهادی همه مشاوران، مطالعه خلاصه ها مانند کتب آقای پرچ است.
 
مدیریت اسلامی: برای این درس کتاب آقای افجه و همچنین نقی پورفر را خواندم که فکر می کنم هیچ سوالی از آن در کنکور نیامد! با این حال برای سال دوم کار راحت تری در پیش دارید چرا که شما می دانید از چه منابعی سوال طراحی می شود.
 
زبان: با وجود اینکه زبان را نزدم اما شما به هیچ وجه چنین کاری نکنید. من از ابتدا برای این درس درصد 20-30 درصدی را برنامه ریزی کردم و مطالعه خوبی هم داشتم تا اینکه در یک ماه آخر و در آزمون های جامع به دلیل استاندارد نبودن سوال ها، وقت برای زبان نمی ماند. به همین دلیل در یک ماه آخر زبان را رها کردم و در کنکور 15 دقیقه زمان اضافه هم آوردم اما ترسیدم سراغ زبان بروم. در حالی که اگر در یک ماه آخر به مطالعه زبان ادامه می دادم با توجه به آسانی تست های کنکور و درصد 10-20 رتبه بهتری کسب می کردم.
 
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
توصیه اول اینکه اگر واقعا برای کسب رتبه خوب هدف دارید، فقط به همین هدف فکر کنید. 5-6 ماه چیزی نیست که به خاطر کسب یک موفقیت خوب نخواهیم برایش وقت بگذاریم. مثل یک تمبر پستی که تا رسیدن به مقصد به پاکت می چسبد، هدفتان را رها نکنید. اگر شاغل هستید حداکثر تا اول مهر کارتان را رها کنید. اگر به دنبال موفقیت هستید. در غیر اینصورت که هیچ...
توکلتان به خدا باشد. هیچ چیز آرامشی بالاتر از اینکه به خدا توکل کنید به شما نمی دهد. دوستی قبل از اینکه مطالعه را شروع کنم به من گفته بود، انسان ظرفیت بی نهایت دارد و غیرممکن ترین کارها را می تواند ممکن سازد. این جمله در ناخودآگاه ذهنم ثبت شده بود و هنگام خستگی به یادم می آمد و من با انرژی مضاعف ادامه می دادم. البته این بدان معنی نیست که خودتان را با مطالعه زیاد خسته کنید. یادم نمی آید دوران مطالعه برای کنکور دیرتر از 12 خوابیده و زودتر از 8 بیدار شده باشم.(به جز هفته آخر)
تا آخرین لحظه پا پس نکشید و بدانید تاریک ترین ساعت شب درست لحظه قبل از طلوع خورشید است. از نظر من چیزی به اسم استرس وجود ندارد و این تلقین خود ماست. اما زمانی که نگرانی شما زیاد شد، بدانید حتما زحمت زیادی کشیده اید و موفق خواهید شد و الا کسی که زحمت نمی کشد، نگرانی هم ندارد.
از سایت پر مخاطب "مدیر" نیز کمال تشکر را دارم که گام موثری در راستای افزایش اطلاعات داوطلبان و دانش علم دوستان بر می دارد. و ممنون بابت مصاحبه ای که ترتیب دادید.
 
در پایان نیز دوست دارم از اساتید فرهیخته ام، دکتر رضا عباسی، دکتر سعید صفری، مهندس علی خاکپور، مهندس امیر ایمن پور، دکتر پیمان حاجی زاده و آقای عباس تاجیک تشکر کنم که لطف بسیاری در این مسیر نسبت به من داشتند.

کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه