شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
پنجشنبه 09 فروردین 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 22,113
بازدید دیروز: 43,706
بازدید کل: 151,124,795
کاربران عضو: 2
کاربران مهمان: 121
کاربران حاضر: 123


مصاحبه سایت مدیر با علی کشاورز بجارپسی رتبه 48 کنکور کارشناسی ارشد سال 1394 رشته مدیریت بازرگانی

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
با عرض سلام و تشکر. زبان 27.78 ،اسلامی 35.56 ،ریاضی 33.33 ،تئوری 41.11 ،اقتصاد 51.67 ،بازاریابی 68.89 ،تحقیق در عملیات سفید .
رتبه بازرگانی 48 ،منابع انسانی 46 ،فناوری اطلاعات 52 ،کارآفرینی 38 ،دولتی 110 ،صنعتی 142 ،تکنولوژی95

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟

مهندسی برق الکترونیک دانشگاه گیلان .معدل 15.2 .شاغل نبودم .ترم آخر بودم و 10 واحد داشتم که آزمایشگاه بودن اکثرا و پروژه پایان نامه .

آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه در موفقیت خود موثر می دانید؟
من در هیچ کلاسی شرکت نکردم و فقط در آزمون های آزمایشی یکی از موسسات شرکت کردم.با توجه به اینکه تغییر رشته ای بودم  اوایل خیلی سخت بود خصوصا در دو درس پژوهش و مالی (که البته بعدا مالی از گرایش بازرگانی برداشته شد!). من پژوهش چند فصل خوندم خودم اما باید بگم برای افرادی مثل من که رشتشون متفاوته کلاس درسی با استاد خوب بسیار لازمه. چون واقعا نمیشه توی چند ماه مفاهیم رو تثبیت کرد با توجه به حجم بالای درس ها. من در اوایل درس خوندن برای کنکور این درس رو به کل کنار گذاشتم و توی کنکور هم سراغش نرفتم. در مورد سایر دروس به نظرم کلاس رفتن زیاد کمکی نمیکنه و میشه با یکم تلاش و انتخاب یک منبع مناسب به درصد مورد نظر رسید.
در مورد آزمون ها باید بگم که امسال من زیاد سودی از آزمون ها نبردم (خصوصا از نظر محتوا) و دلیلشم به نظرم تغییرات وسیعی بود که کنکور مدیریت امسال نسبت به سال های قبل داشت و میتونم بگم شاید همه موسسه ها هم شوکه شدند . اما در کل آزمون از دو جهت خوبه، اول اینکه خودت رو بین سایر داوطلب ها می سنجی (خصوصا اگه جامعه آماریش بالا باشه) دوما اینکه عادت می کنی چند ساعت روی صندلی به سبک کنکور بشینی و یه تمرین خوب حساب میشه. من در آزمون های آزمایشی رتبم در آزمون های جامع زیر 10 بود و میتونم بگم اگه تغییرات آنقدر در کنکور وسیع نبود توی همون رنج می آوردم که از شانس ما هم درس حذف شد هم اضافه شد هم تعداد سوالا تغییر کرد هم ضرایب. آخر سر هم که ظرفیت های دانشگاه ها خصوصا تهران خیلی خیلی کم شد نسبت به سال های گذشته!!!
پیشنهاد من طبق تجربه امسال به شما داوطلب های عزیز اینه که حتما آزمون آزمایشی شرکت کنید و خودتون رو بسنجید اما فقط و فقط در آزمون های جامع  و 50 درصد مباحث.

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
من از تیر ماه شروع کردم و کل خوندنم همین 7 ماه بود. اوایل  با 5 یا 6 ساعت شروع کردم اما به مرور بیشتر شد. به طور کلی میانگین این 7 ماه روزی حدود 6 ساعت بود (مفید). اما توی یکی دو ماه آخر  روزی 9 تا 11 ساعت هم شد. کم شدن میانگین دلیل داره و دلایلش هم ماه رمضون توی تابستون بود بعد کلاس هام توی پاییز دانشگاه. من کتابخونه درس می خوندم و دوریه مسیر هم کمی اذیتم می کرد. البته دفتر برنامه ریزیم و ساعت های روزانم و این که هر روز چی میخوندم رو دارم و کمک بسیاری بهم کرد.

کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
به ترتیب گرایش های بازرگانی بین الملل و بازار یابی دانشگاه های تهران بهشتی علامه مدرس

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
من منابع خودم که خوندم رو میگم و نظر شخصیم در موردشون. شاید افراد دیگه با نظر من موافق نباشند که نظرشون محترمه.
اول از همه بگم که من توی 7 ماه مطالعه هیچ کتاب مرجعی نخوندم توی هیچ درسی.
زبان : کلا تا الان هیچ کلاسی نرفتم و پیش بینی میکردم توی این مدت هر کاریم کنم درصدم بین 20 تا 30 خواهد بود چونکه زبان یک بحث طولانی مدته. بهرحال من لغات 13 سال کنکور مدیریت رو از همین سایت خریدم و پرینت گرفتم و خودم دوباره نوشتمش و به سبک تیک8 خوندمش همچنین 504 رو خوندم و فقط سعی کردم دامنه لغاتمو افزایش بدم . یک ماه آخر هم روزی یکی دوتا متن از کنکور های گذشته زدم.
اسلامی: این درس که موقع انتشار دفترچه به طور یه هویی!! اضافه شد و هیچ منبع مشخصی نداشت. من براش یه جزروه بازم از همین سایت خریدم پرینت گرفتم خوندم ( فک کنم مال گروه بیست بود) با توجه به اینکه 4 تا کتاب رو خلاصه کرده بودند اما بازم فایده ای واسه من نداشت چون سوالا ظاهرا از پور عزت اومده بود که رنگ کتابشم ندیدم ! اسلامی افجه ای رو هم خوندم که زیاد تاثیری توی کنکور نداشت. البته با افجه ای و اون جزوه توی آزمون های آزمایشی درصد خوبی می آوردم اما کنکور ظاهرا اکثرا از پورعزت دادند و من هم از رو اطلاعات عمومیم به درصد 35 رسیدم.
ریاضی آمار: این درس که باید نقطه قوت من می بود و روش حساب باز کردم به نقطه ضعف من تبدیل شد.دلیلش اینه که اولا تعداد سوالاش از 30 شد 20 تا و از خیلی مباحث سوال نیومد و دلیل بعدی بی دقتیه خودم. انقدر که بعضی سوالات ساده بود میتونم بگم که عجله کردم و... در کل من هم توی آمار هم ریاضی از ناصحی فر استفاده کردم که خوب بود.هم واسه کسایی که ضعیفن خوب و طبقه بندی شده توضیح داده .هم واسه اونایی که قوین خوبه چون می تونن سریع مرورش کنن و تست هاشو بزنند.
تئوری : کتاب سید جوادین رو خوندم که خوب بود راضی بودم .میتونم بگم اگه سبک و تعداد سوالات مث پارسال می بود و تغییر نمیکرد به درصد دلخواهم که حدود 60 بود می رسیدم .از پاییز هم جزوه پرچ رو پرینت کردم و خوندم که اونم خوب بود. در کل پیشنهادم اینه اگه وقت دارین کتاب مرجع مث رفتار رضاییان و... رو بخونید .اگه وقت ندارید فقط یکی از دو کتاب سید جوادین و یا کتاب پرچ کارتون رو راه میندازه نگران نباشید.
یه نکته مهم این که سعی کنید از هر درس فقط یه کتاب خوب داشته باشید و چند بار بخونیدش تا این که چند تا کتاب داشته باشید و ...!
اقتصاد : من خرد و کلان نظری خوندم و لاغیر .خیلی هم عالی بودن .اگه کلان امسال انقدر با سال گذشته تغییر نمیکرد به 70 میرسیدم اما خب همه تعجب کردند و درصدم ظاهرا خوب بوده.اگه سال دیگه هم بخاد اینجوری باشه توصیه میکنم یه کتاب دیگه در کنار نظری بخونید که سبکش یکمی متفاوت تر باشه .
اما نظری عالیه و شیرینه من چندین بار خوندمش.
بازاریابی :من فقط مناجاتی خوندم اونم چندین بار که خیلی کتاب خوبیه .واسه اصطلاحات اینکوترمز دو صفحه از بازاریابی پارسه رو دانلود کردم که راحت اونم یاد گرفتم.کتاب 3 استادم خوبه . اما توصیه من اینه که یه کتاب کافیه.
پژوهش: نظری ندارم سفید گذاشتمش.

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
1.تلاش و امید بخدا ( اینو بدونید توی ارشد هرکی  هرچقدر تلاش کنه نتیجشو میبینه)
2.هر درس یه کتاب خوب
3.هر کتاب رو چند بار بخونید و تست های سراسریشو چند بار بزنید چون مطالب گسترده و فرار هست
4.مطالعه مستمر داشته باشید و قطعش نکنید
5.داشتن دفتر برنامه ریزی با ساعت. برنامه بلند مدت و کوتاه مدت .این کار به درس خوندنتون نظم میده .حتی اگه روزی نیم ساعت از وقت و فکرتون رو بگیره باز ارزش داره .
با آرزوی موفقیت واسه همه جوونای ایرانی