شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 19,816
بازدید دیروز: 21,025
بازدید کل: 151,941,873
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 103
کاربران حاضر: 103

مصاحبه سایت مدیر با محمدجواد نصیری رتبه 19 کنکور کارشناسی ارشد سال 1402 رشته مدیریت رسانه


ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
بسم الله الرحمن الرحیم
الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ عَلیِّ بن ابی طالِب وَ اولادِه المَعصومین (عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ)

عرض سلام و ادب و احترام، بنده محمدجواد نصیری هستم، رتبه 19 (بدون سهمیه) و رتبه 15 (در سهمیه) کنکور کارشناسی ارشد علوم ارتباطات اجتماعی گرایش مدیریت رسانه.

درصد ها:
زبان 0
مبانی ارتباط جمعی: 48 درصد

آمار و روش تحقیق: 16.67 درصد
دانش مدیریت: 13.33
اخلاق و معارف اسلامی: 60 درصد

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
فارغ التحصیل رشته مدیریت بازرگانی دانشگاه سراسری زنجان، حین مطالعه شاغل نبودم و سعی کردم روی کنکور متمرکز باشم.

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
حدودا از ابتدای پاییز 1401 پیگیر تحقیق درباره منابع و جزوات کنکور بودم و یک دوره کوتاه مدیریت زمان و برنامه ریزی شرکت کردم و حدودا از روز 8 آبان مطالعه اختصاصی برای آزمون ارشد شروع شد، اوایل پیوسته روزی 4 ساعت مطالعه داشتم و هرچقدر به روز آزمون نزدیک می شدیم زمان مطالعه افزایش پیدا کرد و میانگین به روزی 6 ساعت رسید.

کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
اولویت اول رشته مدیریت رسانه دانشگاه صدا و سیما و اولویت های بعدی دانشگاه تهران و دانشگاه علامه بود.

ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟ آیا درس یا دروسی را از ابتدا حذف کرده بودید؟
حدودا یک ماه را اختصاص دادم به مطالعه گذری و سطحی دروس، جهت آشنایی و فهم ابتدایی مبانی و مفاهیم، و بعد از آشنایی کلی و درک مطالب، 80 درصد زمان را به تست و 20 درصد زمان را به مطالعه دروس اختصاص دادم که تا روز های آخر این قاعده را حفظ کردم.
اولویت مطالعه با دروس ضریب بالا یعنی ارتباطات و مدیریت بود و بعد دروس آمار و معارف؛ البته به این علت که سالها از فضای درس زبان دور بودم ترجیح دادم زمان مطالعه این درس را بین سایر دروس تقسیم کنم.

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
طی تحقیقاتی که داشتم، تصمیم گرفتم برای هر درس یک یا نهایتا دو کتاب را مبنا قرار دهم و بطور دقیق و عمیق روی همان منبع تمرکز داشته باشم تا دچار تکثر نشوم. چرا که برای هر عنوان درسی این آزمون، صدها کتاب معرفی کردند که تعدادی از عناوین این منابع هم توسط سایت مدیر جمع آوری و معرفی شده، لکن فرصتی برای مطالعه این حجم از منابع و کتابها وجود ندارد.

برای مبحث مدیریت، کتاب مبانی سازمان رضائیان و مدیریت عمومی الوانی؛
مبحث ارتباطات، کتاب نظریه های رسانه مهدی زاده؛
برای آمار و روش تحقیق، کتاب ماهان؛
و برای اخلاق و معارف اسلامی، کتاب اندیشه یک و دو آیت الله سبحانی مطالعه شد.

توصیه موکد و مهم بنده این که، حتما تمامی آزمون های ارشد 10 سال اخیر را با دقت بررسی و مطالعه کنید، تا با فضای کلی سوالات آشنا شوید که تاثیر قابل توجهی در نحوه مطالعه شما خواهد داشت، و هم اینکه در هر درس سوالات خاصی وجود دارد که هر ساله با شکل های مختلف در آزمون ها تکرار شده و احتمال اینکه دوباره تکرار شود بسیار بالاست.

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
همیشه در طوفان سختی ها کسی هست که چراغ راه و تسکین دهنده احوال انسان درمانده باشد؛ دقیقا در روزهای پایانی در اوج فشار و خستگی ناشی از مطالعه دروس کنکور و برخی مشکلات زندگی که منجر به افت کیفیت مطالعات و نهایتا باعث قطع امید انسان از هدفش می شود، به پناه عالم، امام رضا (علیه السلام) پناه بردم و زیارتی رقم خورد که باعث ایجاد تحول و انگیزه شد تا مسیر را با قدرت بیشتری ادامه دهم و کاستی ها و ضعفهای گذشته را جبران کنم؛
درماندگی انسان جز با الطاف حضرت حق و توجهات حضرات معصومین برطرف نمی شود فلذا توکل به خداوند متعال و توسل به اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) باید در تمام مراحل، مبنای زندگی بشر باشد.

نکته بعد، ما اهداف متعدد داریم و زمان محدود، پس چاره ای جز مدیریت زمان و برنامه ریزی نداریم. رتبه برتر شدن و سایر موفقیت ها به معنی تعطیل کردن زندگی نیست چه بسا که بسیاری هم به موفقیت های بزرگ رسیدن و هم به تفریحات و خانواده و ...
در ایام مطالعه کنکور جدول زمانبندی داشتم که ریز جزئیات کارهای یک هفته آینده را در آن می نوشتم و در آخر هر هفته نتایج و ضعف ها را در دفتری یادداشت می کردم، تا متوجه مسیر حرکت باشم و مسیر آینده را ترسیم کنم. بگذارید خیالتان را راحت کنم، رسیدن به هدف بدون برنامه ریزی بی معناست.

به امید سرافرازی روزافزون ایران اسلامی