شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 19,592
بازدید دیروز: 21,025
بازدید کل: 151,941,649
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 111
کاربران حاضر: 111

مصاحبه سایت مدیر با علی قاسمیان رتبه 84 کنکور کارشناسی ارشد سال 1402 رشته مدیریت مالی
 

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
با سلام خدمت دوستان
علی قاسمیان هستم
موفق شدم رتبه ۶۹ در سهمیه و رتبه ۸۴ بدون سهمیه رو در کنکور سال ۱۴۰۲  کسب کنم.
درصدهای کنکور من شامل :
حسابداری مالی و صنعتی ۸۶.۶۷
مدیریت ریسک ۴۲.۲۲
مدیریت مالی ۴۶.۶۷
اقتصاد خرد و کلان ۳۸.۶۰
ریاضی و آمار ۸.۳۳
مدیریت اسلام ۱۱.۱۱
تئوری مدیریت و زبان سفید

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟ در صورت تمایل سن خود را ذکر نمایید.
در حین مطالعه کنکور دانشجو بودم. رشته کارشناسی من حسابداری دانشگاه ازاد واحد تهران شمال و معدل موثر بنده ۱۶.۸۰بود. ۲۳سال سن دارم.

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
بنده از مهرماه شروع به مطالعه کردم. مطالعات ام روند ثابتی نداشت. از ابتدای مهر با روزی حدودا ۳ ساعت شروع کردم. کم کم ساعت مطالعه ام رو افزایش دادم و در اسفند و فروردین ماه مطالعه ام تقریبا به روزی ۸ ساعت می رسید هر چند روزهایی بود که اصلا مطالعه نمی کردم و تعطیلات عید رو هم هیچ مطالعه ای نداشتم.

کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
گرایش مهندسی مالی و بانکداری رو چون علاقه بیشتری داشتم اولویت های اول قرار دادم و به ترتیب دانشگاه های تهران، علامه، بهشتی و خوارزمی رو انتخاب کردم و بعد از این دانشگاه ها به ترتیب دانشگاه خاتم رو قرار دادم.

ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟ آیا درس یا دروسی را از ابتدا حذف کرده بودید؟
دروس تئوری مدیریت و زبان را به طور کامل حذف کرده بودم. سعی کردم بیشتر وقت ام را به دروس تخصصی اختصاص بدهم. باتوجه به اینکه رشته مقطع کارشناسی ام حسابداری بود تسلط نسبی بر مباحث حسابداری داشتم. ابتدا مدیریت ریسک را شروع کردم و شناخت نسبی بدست آوردم و کم کم تسلطم را در این درس افزایش دادم. سپس مدیریت مالی و حسابداری را توأما‌ً مطالعه کردم. نکته طلایی در مطالعه دروس تخصصی که حتما به داوطلبان کمک بسیاری می کند نوشتن خلاصه از مطالب و مرور آنهاست. اگرچه نوشتن این خلاصه زمان زیادی را از داوطلبان می گیرد ولی در تایم جمع بندی و مرور است که اهمیت آن را درک می کنید.
سپس مدیریت اسلام و آمار و ریاضی را به طور نسبی و در خلال دروس تخصصی مطالعه کردم .
برای درس اقتصاد خرد و کلان هم کلاس داشتم و هفتگی مطالب را یاد می گرفتم و تست می زدم .

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
برای درس مدیریت مالی کتاب دکتر مناجاتی.
در درس مدیریت ریسک کتاب دکتر گرجی آرا رو بهتر از سایر منابع می دونم. در این دو درس تست زنی و مفهومی خوندن مطالب بسیار مهم می باشد. برای هیچکدام از دروس تخصصی کتاب های ۲۰۰۰ تست رو پیشنهاد نمی دم و تست های داخل کتاب و همچنین کنکورهای سال های اخیر نیاز تستی داوطلبان رو کاملا پوشش می دهد. برای مدیریت ریسک سعی کنید مطالب داخل کتاب دکتر گرجی ارا رو مسلط بشید و هر تست رو چندین بار حل کنید اما در درس مدیریت مالی سعی کنید مدل های مختلفی رو تست زنی داشته باشید چون سبک سوالات سالهای گذشته تغییر کرده است.
کتاب دکتر نوروش برای حسابداری
بنده چون پیش نیاز حسابداری داشتم تونستم ازش استفاده کنم. دوستانی که ارتباط با این کتاب براشون سخت هستش ۲۰۰۰ تست رو می تونن استفاده کنند. البته از کتاب دکتر نوردرخشان هم استفاده کردم.
برای درس اقتصاد کتاب دکترنظری رو خوندم و تست های کلاسی رو حل می کردم. با توجه به فرار بودن این درس ابتدا سعی کنید مطالب قبل رو مرور کنید سپس مطالب جدید رو مطالعه کنید.
برای درس مدیریت در اسلام
کتاب دکتر مقیمی.
آمار کتاب دکتر طورانی
ریاضی چون درصد بالایی نزدم پیشنهادی ندارم .
در انتها بگم که درس آمار به شدت درس مهمی برای کسب رتبه هستش بدلیل اینکه علاوه بر سوالات درس آمار در درس ریسک هم بسیار کاربرد دارد.

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
شیوه مطالعاتی خودتون رو پیدا کنید _ هیچ وقت برای شروع کردن دیر نیست _ سعی کنید مطالعه مفید داشته باشید _مهم تعداد تست و ساعت مطالعه نیست مهم این هستش که تسلط برمطالب داشته باشید _ اعتماد به نفس داشته باشید _ هفته های آخر متوجه خواهید شد که خلاصه نویسی چه کمک شایانی به شما خواهد کرد _مرور چندین باره مطالب خلاصه نویسی شده فراموش نشود 

توصیه من این هست که به هیچ عنوان دست از تلاش برندارید چرا که قطعا به نتیجه دلخواه تون می رسید.
در این مسیر پر فراز و نشیب ناامید نشید و به خدا توکل کنید.

در انتها از خانواده عزیزم کمال تشکر را دارم که همیشه همراه و حامی من بودند.

با آرزوی موفقیت برای همه دوستان
موفق باشید
علی قاسمیان