شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
شنبه 01 دی 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 14,526
بازدید دیروز: 41,099
بازدید کل: 158,485,354
کاربران عضو: 1
کاربران مهمان: 107
کاربران حاضر: 108

مصاحبه سایت مدیر با علی معتمدی رتبه 84 کنکور کارشناسی ارشد سال 1402 رشته مدیریت بازرگانی
 

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
با سلام و عرض ادب، من علی معتمدی هستم 37 سال سن دارم و در رشته مدیریت رتبه 84 بدون سهمیه و 75 بازرگانی رو کسب کردم
در ابتدا تشکر می کنم از وب سایت مدیر بابت ارائه اطلاعات مفید و کاربردی برای داوطلبان و متقاضیان رشته مدیریت.
درصد های من: زبان 64 درصد، اسلام 20 درصد، تئوری 21 درصد اقتصاد 31 درصد و بازاریابی 62 درصد. بقیه دروس (ریاضی و آمار و تحقیق در عملیات) هم سفید.

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟

من فارغ التحصیل رشته مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار از دانشگاه علوم و تحقیقات در سال 89 و دارای معدل 14.21 هستم. در حین مطالعه برای کنکور هم در حال انجام کار نیمه وقت بودم.

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
مطالعه جدی من از مهرماه با حدود 2 الی 3 ساعت در روز شروع شد و از دی ماه ساعات مطالعه من 5 الی 6 ساعت متغیر بود تا روز کنکور.

کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
اولویت اول من یکی از دانشگاهای تهران، شهید بهشتی و علامه طباطبائی هست درگرایش بازاریابی.

ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟ آیا درس یا دروسی را از ابتدا حذف کرده بودید؟
من دروس ریاضی و آمار و همچنین تحقیق در عملیات رو از ابتذا حذف کردم و بقیه دروس رو به جز زبان با هم پیش بردم و ترتیب مشخصی نداشت. درس زبان، نقطه قوت من بود و ازگذشته زبانم خوب بود حتی با این وجود، یک روز در میان حدود 1 ساعت به مطالعه متون تخصصی  اختصاص می دادم.

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
مرجع مطالعه من برای دروس بازاریابی و تئوری کتاب های دکتر جلیلیان بودند، امسال تعداد سئوالات تئوری پنج  تا کم شده بود و 25 عدد بود، اسلام هم که فقط کتاب آقای مقیمی مورد نیاز هست که اگر با بانک تست دکتر جلیلیان مطالعه بشه بهتر هست. برای اقتصاد خرد و کلان هم که کتب دکتر نظری کافیه (هرچند امسال سئوالات اقتصاد عجیب غریب بودن!!!!) به همراه تمرین تست های آخر فصول موجود در همین کتاب. اولویت  مطالعه تست های آخر فصول اینجوری باشه بهتره: صحیح و غلط، سراسری، آزاد و در صورت داشتن وقت تالیفی ها و 2000 تست. برای زبان به نظر من ابتدا لغات  کتاب 504 رو  به تسلط برسید بعدش از کتاب های زیر ذره بین استفاده کنید، البته زبان نیاز به تکرار و استمرار داره (یه نکتهدر کنکور 1402، 7 سئوال لغت و 3 سئوال گرامر داشتیم، اگر واقعا کمبود وقت دارید و با اینکه سطح گرامر خوبی ندارید به نظر  ارزش نداره که بخواید برای 3 تا سئوال گرامر مطالعه کنید. به جای گرامر، متن تخصصی تمرین کنید که بهترین منبع هم کتاب آقای اشراقی و ناصرزاده هست.

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
توصیه برادرانه و یک حقیقت: اگر من با 37 سال سن و دوری 13 ساله از درس و دانشگاه و با مشغله های زیاد کاری و اوضاع اجتماعی سال 1401 و تغییر زمان برگزاری آزمون و...  تونستم این رتبه رو بیارم، مطمئن باشید شما هم می تونید. حتی بهتر از من. پس اصلا برا خودتون سختش نکنید، سخت نگیرید. آرزو کنید، هدف رو مشخص کنید و تمام تلاشتون رو انجام بدید و توکل بر خدا کنید و پیش برید.
آرزوی سلامتی و شادی دارم برای همتون.

 
 

کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه