مصاحبه سایت مدیر با رتبه 47 کنکور کارشناسی ارشد سال 1402 رشته مدیریت بازرگانی
ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
درود بر شما ممنون از سایت خوبتون
درصدهای بنده:
اسلام :۴
مدیریت تولید:۶
ریاضی:۱۰
مبانی کارآفرینی:۲۰
بازاریابی :۳۷
تئوری های مدیریت:۴۱
زبان:۵۳
اقتصاد:۸۴
رتبه ها:
کارآفرینی:۲۷
فناوری اطلاعات:۳۲
تکنولوژی:۳۶
صنعتی:۴۰
منابع انسانی:۴۶
بازرگانی:۴۷
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟ در صورت تمایل سن خود را ذکر نمایید.
رشته اقتصاد دانشگاه خوارزمی و معدل بنده تا به اینجای کار ۱۵/۰۵بوده (معدل موثر:۱۶/۴۱)/
در حین مطالعه برای کنکور دانشجو بودم و بصورت پاره وقت شاغل بودم/
بنده متولد ۱۳۷۹ هستم
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
بنده اوایل دی ماه شروع کردم و بدلیل امتحانات دانشگاه یک وقفه حدودا ۲ هفته ای در اواخر دی ماه برای مطالعه کنکور افتاد و بطور متوسط روزانه حدود ۵ ساعت مطالعه داشتم.
کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
اولویت اول بنده مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی دانشگاه تهران و اولویت دومم، مدیریت صنعتی گرایش مدیریت زنجیره تامین بود.
ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟ آیا درس یا دروسی را از ابتدا حذف کرده بودید؟
در ابتدا با دو درس بازاریابی و تئوری های مدیریت شروع کردم به دلیل عدم آشنایی با این دو درس و بعد آن به مرور زبان و اقتصاد را هم اضافه کردم.
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
بازاریابی: بنده از کتاب آقای جلیلیان و بانک تست ایشون استفاده کردم و اطلاعی از باقی منابع ندارم فقط اشتباهی که خودم مرتکب شدم این بود که با توجه به زمان کمی که از ابتدا داشتم مقدار زیادی از منبع رو خوندم و در آخر وقت خیلی کمی برای مرور داشتم و فقط تونستم چند تا از فصلایی رو که خونده بودم، مرور کنم که یکی از مباحثی هم که براش وقت زیادی گذاشتم مبحث قیمت گذاری بود که بشدت پیشنهاد می کنم دواطلبا این فصلو جدی بگیرن و کسایی که مثل من دیر شروع کردن حداقل ۱۰روز برای تست و مرور نهایی برای این درس در نظر بگیرن و به هیچ عنوان طمع نکنن که مطالب بیشتریو بخونن.
تئوری: منبع بنده در این درس کتاب آقای جلیلیان و سید جوادین بود و همچنین نکته و تست آقای احمدرضا مدرسی رو هم شرکت کردم که خیلی کمک کننده بود؛ برای این درس بنده فقط فصول ۱،۲،۴،۵،۶و ۱۲کتاب آقای جلیلیان رو خوندم که با توجه به زمان کم بنده و آشنایی کم با این درس، تصمیم بسیار درستی بود که به دوستانی که وقت کمی دارن پیشنهاد می کنم که تمرکزشون رو روی همین ۶ فصل بزارن بخصوص فصل ۲ (مکاتب مدیریت) و با مرور چند باره هر فصل به لایه های عمیق تری از متن کتاب برسند که کمک می کنه بهتر از پس سوالات کنکور که مفهومی تر شدن بر بیاید.
در کل برای این درس مرور چندین و چند باره مطالب بشدت مهمه و دوستانی که کمتر از ۳ماه تا کنکور زمان دارند به جای اینکه وقتشون رو روی تعداد زیادی از مباحث بزارن، روی چند مبحث مهم تر تمرکز کنن که نتیجه خیلی بهتری داره.
زبان: پایه زبان بنده نسبتا خوب بود و از جلد اول و سوم کتاب های زیر ذره بین استفاده کردم، که از لغاتی که کتاب در ۱۱۴ بخش تقسیم کرده بود، حدود ۳۰ تاشو رسیدم که بخونم و مرور کنم و از جلد سوم هم، کنکورهای ۵ سال اخیر رو آزمون دادم. به دوستانی که پایه ضعیف تری دارند، پیشنهاد می کنم این درسو حذف نکنن و با استفاده از کتاب های زیر ذره بین و محتوای کانال تلگرامشون خودشونو به یه سطح قابل قبولی برسونن چون این درس می تونه حتی برگ برندتون باشه.
اقتصاد: با توجه به اینکه رشته کارشناسی بنده اقتصاد بود، یه پیش زمینه ای از این درس داشتم و فقط درسنامه های کتاب اقتصاد خرد و کلان آقای محسن نظری رو مطالعه کردم و سوالات کنکورش رو حل کردم که فکر می کنم همین برای اکثر داوطلبا کفایت کنه چون سوالات اقتصاد کنکور نسبتا ساده طرح می شن و به راحتی می شه در این درس به درصدای بالای ۶۰ رسید. البته بنده چند فصل از اقتصاد کلان رو حذف کردم و برای باقی مطالب وقت گذاشتم که پیشنهاد می کنم دوستانی که وقت دارن چیزی رو حذف نکنن در این درس.
ریاضی: مطالعه خاصی نداشتم و به ۲ سوال با توجه به دانسته های دبیرستان و دانشگاه پاسخ دادم که البته اگر فرصت بیشتری داشتم حتما برای مطالعه آمار وقتی در نظر می گرفتم.
مبانی کارآفرینی: مطالعه خاصی نداشتم و با استفاده از دانسته های قبلی به ۳ سوال پاسخ دادم که البته یکی از سوالات مربوط به مبحث برنامه ریزی تئوری مدیریت بود.
مدیریت تولید: به ۱سوال که به مبحث برنامه ریزی تئوری مدیریت مربوط بود پاسخ دادم.
اسلام: برای این درس صرفا به چند تا از ویس های آقای احسانی در کانال تلگرامشون گوش دادم که در نهایت در این درس ۱درست و ۱غلط داشتم و مابقی نزده
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
اول اینکه چه وقتتون کمه چه زیاد با برنامه ریزی درست و مطالعه هوشمندانه می تونید نتیجه رو خیلی بهتر از چیزی که فکر می کنید رقم بزنید پس اول بشنید فکر کنید که قراره از اول تا آخر مسیرو چطور طی کنید و بعد از یه طرح اولیه، شروع کنید.
دوم اینکه هر جایی تو مسیر متوجه شدید که قسمتی از کارتون اشتباهه سعی کنید هرچه سریع تر اصلاحش کنید و از تغییر برنامتون نترسید.
سوم اینکه نقاط قوت و ضعف خودتونو بشناسید و از همون اول بدونید کدوم درسا قراره رتبه شمارو بسازن و کدومارو قراره حذف کنید.
و در آخر خیلی از ما دانسته هایی داریم که از دبیرستان یا دانشگاه یا از مطالعات آزادمون و جاهای دیگه کسب کردیم و ممکنه با نگاه کردن به سوالای دروسی که حذفشون کردیم بتونیم سر کنکور به یکی دوتا از سوالات این درسا پاسخ بدیم و چند درصدی کسب کنیم که به نوبه خودش تاثیرگذاره. پس روز کنکور وقتی دفترچه سوالات رو گرفتید و به دروسی که مد نظرتون بود پاسخ دادید و همچنان وقت داشتید یه نگاهی هم به سوالات باقی دروس کنید، ضرری نداره (به من که خیلی کمک کرد)
برای همه عزیزان آرزوی موفقیت دارم.