شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
دوشنبه 10 دی 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 19,192
بازدید دیروز: 20,950
بازدید کل: 158,703,496
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 167
کاربران حاضر: 167

مصاحبه سایت مدیر با مصطفی کاشف زمانه رتبه 31 کنکور کارشناسی ارشد سال 1402 رشته مدیریت بازرگانی
 

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
سلام و عرض ادب خدمت همه داوطلبان محترم
مصطفی کاشف زمانه هستم رتبه 31 گرایش بازرگانی و 55 گرایش فناوری اطلاعات
زبان انگلیسی 82 درصد
اسلام 44 درصد
اقتصاد 42 درصد
بازاریابی 71 درصد
سایر دروس: سفید


رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟ در صورت تمایل سن خود را ذکر نمایید.
من متولد سال ۱۳۸۰ و فارغ التحصیل کارشناسی مدیریت بازرگانی از دانشگاه گیلان با معدل 16,79 هستم و درحین مطالعه برای کنکور تا بهمن ماه دانشجو بودم.

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
من از فروردین ۱۴۰۱با ۲ تا ۳ ساعت مطالعه در روز شروع کردم و این روند رو تا تابستون ادامه دادم. از مهر ماه ساعت مطالعه خودمو به ۴ الی ۵ ساعت رسوندم.

کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
گرایش های فناوری اطلاعات و بازرگانی دانشگاه تهران و بعد اون ها گرایش های بازرگانی دانشگاه بهشتی

ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟ آیا درس یا دروسی را از ابتدا حذف کرده بودید؟
من به دلیل اینکه پایه خوبی از زبان انگلیسی داشتم، از همین درس شروع کردم و تا مرداد به جز زبان هیچ درس دیگه ای رو مطالعه نکردم
از اول هم با جلد اول کتاب زیر ذره بین دکتر جهانشاهی شروع کردم. البته در تابستون حدود ۲ فصل تئوری مدیریت هم مطالعه کردم ولی بعدا کلا این درس رو حذف کردم.
از اول دروس ریاضی و تحقیق در عملیات رو حذف کرده بودم.


کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
بازاریابی: من بازاریابی رو با کلاس های استاد مروج از اوایل شهریور شروع کردم و تا آبان فقط از روی جزوه های ایشون می خوندم و تست های کنکور رو می زدم تا اینکه آبان ماه کتاب جدید ایشون چاپ شد و بعد از اون از روی کتاب پیش می رفتم. کلید واژه هایی که در کتابشون استفاده کردن خیلی کاربردیه و با مطالعه کتاب ایشون می تونین درصد بالایی از سوالات کنکور رو پاسخ بدین.
زبان انگلیسی: برای این درس من از جلد اول زبان عمومی دکتر جهانشاهی شروع کردم و طبق برنامه ای که ایشون ارائه دادن پیش رفتم. این کتاب علاوه بر آمادگی برای کنکور، سطح عمومی واژگان رو هم بالا می بره و به نظرم منبع خیلی خوبی برای تمام آزمون هاست. ماه آخر فقط واژه های پرتکرار کنکور رو مداوم دوره می کردم و تست های ۱۰سال اخیر رو می زدم.
متاسفانه گرامر رو خیلی خیلی دیر شروع کردم و نتونستم به تست های این بخش جواب بدم. پیشنهادم اینه که گرامر رو حتما از تابستون شروع کنین.
اقتصاد: متاسفانه من در طول دوره کارشناسی این درس رو خوب مطالعه نکردم و پایه خوبی نداشتم ولی از شهریور با کتاب دکتر نظری و کلاس استاد معیر این درس رو شروع کردم و همزمان با تدریس ایشون تست های کنکور سالهای اخیر رو می زدم.
اسلام: این درس رو با جزوه های استاد احسانی مطالعه می کردم چون حجم کتاب دکتر مقیمی خیلی برای من سنگین بود و نمی تونستم با کتاب ایشون ارتباط برقرار کنم. فقط جزوه های دکتر احسانی رو مطالعه می کردم و تست های تالیفی می زدم.


به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
پیشنهاد من اینه که اول مسیرتون یه هدف مشخص برای خودتون تعیین کنین و بعد برای رسیدن به اون هدف برنامه دقیق بچینین.
تو این مسیر قطعا مشکلات زیادی پیش میاد و خیلی جاها آدم خسته میشه و نیاز به استراحت داره که کاملا طبیعیه ولی مهم تسلیم نشدنه.
برای من روزهایی بوده که حتی نیم ساعت هم نمی تونستم درس بخونم و مدام عذاب وجدان داشتم که از برنامه عقب موندم ولی تونستم دوباره به مسیرم برگردم.
شاید کلیشه ای باشه ولی فرمول موفقیت تو هرچیزی همینه: تلاش مستمر
برای مطالعه کنکور هم به نظرم با درس هایی شروع کنین که روی اون ها تسلط بیشتری دارین و حتما درس تئوری مدیریت رو از تابستون شروع کنین.
آرزوی موفقیت برای همه‌ی شما عزیزان تو تمام مراحل زندگیتون دارم

کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه