شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
سه شنبه 02 بهمن 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 14,549
بازدید دیروز: 22,666
بازدید کل: 159,241,429
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 283
کاربران حاضر: 283


مصاحبه سایت مدیر با سعید پولادچنگ رتبه 59 کنکور کارشناسی ارشد سال 1401 رشته مدیریت بازرگانی


ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
سلام و خداقوت خدمت عزیزان سایت مدیر و کلیه داوطلبانی که در مسیر کنکور گام برمی دارند.
سعید پولادچنگ هستم رتبه ۵۹ مدیریت بازرگانی.
درصد هایی که در کنکور کسب کردم:
زبان انگلیسی ۴۰٪
اصول و مبانی مدیریت از دیدگاه اسلام ۳۱.۱۱٪
ریاضی و آمار ۳.۳۳٪
تئوری های مدیریت ۲۰٪
اقتصاد خرد و کلان ۷۳.۳۳٪
تحقیق در عملیات ۶.۶۷٪
بازاریابی ۶۰٪

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟ در صورت تمایل سن خود را ذکر نمایید.
فارغ التحصیل مهندسی صنایع دانشگاه یزد با معدل ۱۵.۰۴
سال ما قبل از کنکور مدتی رو در شرکتی مشغول به کار بودم و در ماه های منتهی به کنکور پروژه هایی رو به صورت دورکاری قبول می کردم.
متولد تیر ۱۳۷۸

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
به دلیل شاغل بودن و تغییر رشته ای که از مهندسی به مدیریت قرار بود صورت بگیره تقریبا تا اواسط دی ماه رو به مطالعات جانبی در خصوص علایقم و شرایطی که پیرامون این دو حوزه کاری بود پرداختم. درس تئوری مدیریت رو تا اواسط بهمن ماه به طور میانگین روزانه ۳ ساعت مطالعه کردم و شب ها مقداری از تست های زبان تخصصی رو در برنامم قرار دادم. بعد از اتمام درسم در مقطع کارشناسی و فاصله گرفتن از فضای کار به طور جدی تر سایر دروس رو در بهمن ماه شروع کردم.

کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
گرایش های مدیریت بازرگانی مثل بازاریابی، استراتژیک و تجارت الکترونیک در دانشگاه های تهران و بهشتی رو در اولویتم قرار دادم.

ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟ آیا درس یا دروسی را از ابتدا حذف کرده بودید؟
زبان و تئوری مدیریت در زمره ی دروسی قرار می گیرن که نیاز به مطالعه عمیق دارن و فرد باید در این دو تا درس سوادش رو به مرحله دانش پایدار برسونه؛ بنابراین با این دو درس شروع کردم و درس های اقتصاد از جهت علاقه و بازاریابی به دلیل درس تخصصی و حوزه ای که می خواستم درونش در آینده فعالیت داشته باشم رو به عنوان نقاط قوت پایدارم روشون سرمایه گذاری کردم. دروس آمار و تحقیق در عملیات با توجه به اینکه در کارشناسی این دروس رو به خوبی مطالعه کرده بودم در ماه آخر برای مطالعه قرارشون دادم اما خستگی مسیر فشرده ای که انتخاب کردم و حجم زیاد دروس حفظی که نیاز به مرور داشت مانع از این شد که بتونم روشون به خوبی کار کنم.

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
در خصوص منابع به نظرم دوستانی که دوره ی کارشناسیشون رو هم مدیریت خونده باشن بهتر می تونن در این مورد نظر بدن.
اما نکاتی که جنبه تجربه شخصی دارند رو اینجا برای دوستان به اشتراک می گذارم.
درس های زبان و تئوری مدیریت یه کتاب جامع ندارن و درصد خوب ماحصل تلاش سالیانه شما در این حوزه هاست. نکته ای که برای من جالب بود وقتی تست های سال های اخیر این دورس رو می زدم همیشه از درس زبان نا امید می شدم اما درس تئوری مدیریت رو به درصدی که برای خودم مطلوب بود می رسوندم. کنکور امسال ورق برگشت و درس زبان ساده تر و تئوری مدیریت با توجه به درصد های سایر دوستان سخت تر شده بود؛ بنابراین هیچ موقع از تلاشی که منجر به نتیجه برای این دو درس نمی شه ناامید نشید.
در وهله دوم شناخت دقیق درس تخصصی هست که می  خواید در آینده بر اساس اون انتخاب رشته و گرایش انجام بدید و معمولا ضریب بیشتری نسبت به سایر دروس داره و مهارت پیدا کردن در این درس بسیار حائز اهمیت هست. سایر دروس مثل اسلام، اقتصاد و حالا آمار و تحقیق در عملیات شیوه های مرسوم مطالعاتی و سیر مشابه در طراحی سوال دارند و با برنامه ریزی مقطعی هم میشه به نتایج خوبی در این دروس رسید.

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
نکات جمع بندی که من برای دوستای خودم دارم به این شکل بیانش می کنم که اولا از قدیم همیشه به ما گفتن جنگ اول بهتر از صلح آخر هست. مقطع ارشد با توجه به صحبت هایی که دوستان و اساتید به ما یادآور شدند چیزی جز علاقه نیست وگرنه کار برای هممون به شدت گره می خوره در این مقطع. پس هر چقدر وقت بیشتری بگذارید روی ترسیم مسیری که در آینده می خواید داشته باشید و حوزه ای که داخلش دوست دارید قدم بردارید؛ به مراتب کنکور براتون ساده تر میشه.
نکته ی دوم اینکه در کنکور ارشد کتاب ها و منابعی که این طرف و اون طرف می شنوید خودشون به اندازه کافی کامل هستن. هر کدوم رو خریدید دیگه بیخیال بقیه بشید، در یه کتاب عالم شدن خیلی بهتر از اینه که چند تا کتاب رو نیمه بخونیم و قطر کتابای انباشته شده سوهان روحمون بشن.
نکته سوم اینکه مرور نکته های خونده شده و تست زدن ازشون خیلی از جلو بردن صرف مطالب کارامد تر هست. تستای سال های قبل سنجش رو فقط بزنید و ۵ ،۶ سال آخر رو دقیقا در شرایطی ‌که مثل کنکور باشه یعنی لباس مناسب جلسه بپوشید، تایم بگیرید و ماه آخر اینطوری از خودتون آزمون جامع بگیرید و درصداتون رو با دوستایی که در همون سال نزدیک به شما زدن مقایسه کنید تا رتبه احتمالیتون رو حساب کنید. هیچ موسسه ای جامعه آماری قوی نداره چون بچه های ارشد زیاد نیستن پس خواهش می کنم دغدغه های انتخاب کلاس های کنکوری و آزمون های کنکوری که در موسسات برگزار می شند رو کلا نداشته باشید و همانا کتاب برای ما کافیست😄
نکته آخر اینکه رهرویی که آهسته و پیوسته هم می ره یه روزی خسته می شه؛ یه روزی انگار کل هستی و کائنات نمیخوان برنامه ها جلو برن؛ این برا همه هست و همه در جا می زنن. اونیکه شرایط جسمی و وجودیش رو می پذیره و میگه اوکی من همینم و بیشترم نمی تونم در روز درس بخونم؛ یه روزا هم کلا حالم بده و این چیزا رو قبول می کنه و برمی گرده دوباره بدون استرس و دلسردی کارش رو ادامه می ده به مراتب بهتر از اون شخصی هست که همش از خودش توقعاتی داره که درست نیستن. بنده خدایی که روزی ۳،۴ ساعت درس می خونه و میاد برنامه ۸ ساعت در روز می ریزه و بعد نمی رسه به برنامش می گه فردا جبرانش می کنم و ۱۰ ساعت می خونم، همیشه در حال عذاب کشیدن و نا امید شدن هست.
خواهش می کنم شما جزو دسته دوم نباشید. بپذیرید آنچه که هستید نه رهرو تند رو باشید و نه رهرو آهسته و پیوسته رو، نسخه اورجینال خودتون باشید.
و اتفاقات و شرایط پیشامد کرده رو بپذیرید و برگردید و ادامه بدید کارتون رو. در آخر هیچ وقت از رویاهاتون دست نکشید و براش تلاش کنید مطمئن باشید یه روزی و یه جایی که براتون بهترین هست این رویا ها واقعی می شن
 شاید زمانش کنکور نباشه ❤️

کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه