مصاحبه سایت مدیر با میترا ناظرفرد رتبه 74 کنکور کارشناسی ارشد سال 1401 رشته مدیریت بازرگانی
ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
با سلام و تشکر از سایت مدیر به خاطر راهنمایی ها و کمک هاشون به متقاضیان کنکور ارشد و دکترای مدیریت.
من میترا ناظرفرد هستم رتبه 62 بازرگانی (رتبه 74 بدون سهمیه) و 49 منابع انسانی.
درصدهای من در هر درس به این صورته:
تئوری های مدیریت: 60
اسلام: 64.44
بازاریابی: 55.56
اقتصاد: 11.67
منابع انسانی: 15.56
زبان و ریاضی: سفید
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟ در صورت تمایل سن خود را ذکر نمایید.
فارغ التحصیل رشته مهندسی کامپیوتر (با معدل 14) از دانشکده فنی دکتر شریعتی تهران هستم و 23 سالم هستش. در زمانی که واسه کنکور می خوندم به شکل پاره وقت کار می کردم.
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
از شهریور ماه 1400 شروع به مطالعه کردم. برنامه مطالعاتی مشخصی نداشتم و خیلی پراکنده و نامنظم درس می خوندم. مثلا یه روز 5 ساعت می خوندم، یه روز دو ساعت و یه روزم اصلا نمی خوندم و این دقیقا بزرگترین اشتباه من بود که بیشترین آسیب هم بهم زد!
کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
به ترتیب گرایش های بازاریابی و بین الملل تهران و بعد بازاریابی و استراتژیک و بین الملل علامه و بهشتی.
ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟ آیا درس یا دروسی را از ابتدا حذف کرده بودید؟
بله چون درس تئوری حجمش زیاد بود، تصمیم گرفتم که با این درس شروع کنم و در پاییز اسلام و بازاریابی و اقتصاد هم وارد برنامه کردم.
دروس آمار و ریاضی و زبان و تحقیق در عملیات رو از همون ابتدا حذف کردم. برای درس اقتصاد هم یه موسسه ای ثبت نام کرده بودم اما متاسفانه روش تدریس استاد مدلی بود که منو به شدت از این درس زده کرد. در نهایت اقتصاد هم وارد لیست حذفیات من شد!
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
تئوری های مدیریت: این درس حجمش زیاده و شاید در نگاه اول ترسناک به نظر بیاد.من خودم از ویس های دکتر محرابیون که خودشون با رضایت و به شکل رایگان در اختیار بچه ها گذاشتن استفاده کردم، به همراه کتاب دکتر جلیلیان. بدون هیچ اغراقی می گم واقعا بدون توضیحات دکتر محرابیون نمی تونستم از پس مطالب سنگین کتاب تئوری بر بیام. توضیحات و بیان شیرین ایشون باعث شد که من به شدت به این درس علاقه مند بشم و درصد خوبی هم بگیرم. پیشنهادم برای این درس طبق تجربه ای که داشتم اینه که کتاب دکتر جلیلیان کامل و ریزبینانه مطالعه بشه و حتما در کنارش از بانک تست تئوری آقای جلیلیان هم استفاده کنین. فهم مطالب (نه حفظ کردن!)، مرور و تکرار توی این درس رمز موفقیته.
اسلام: من برای این درس از کتاب دکتر مقیمی استفاده کردم و کلاس نکته و تست استاد احسانی هم شرکت کردم. پیشنهادم اینه که اسلامو حتما از خود کتاب و خیلی ریز و دقیق بخونین و اصلا به جزوه بسنده نکنین.
بازاریابی: من برای این درس از کتاب دکتر عزیزی و کتاب دکتر جلیلیان استفاده کردم. البته چون کتاب آقای جلیلیانی که من داشتم چاپ قدیم بود مجبور شدم که کتاب دکتر عزیزی هم مطالعه کنم. اگه چاپ جدید کتاب بازاریابی آقای جلیلیان رو تهیه کنین به تنهایی کفایت می کنه. بازاریابی هم یه جورایی مثل درس تئوریه و باید کامل فهمیدش نه اینکه حفظ کرد.
اقتصاد: چند سالی هستش که سوالای درس اقتصاد تقریبا داره آسون میاد. به هیچ عنوان از این درس نگذرید چونکه خیلی راحت می تونین درصد خوبی ازش بگیرین. من چون تو این درس درصد خوبی نگرفتم بهتره که اظهار نظر نکنم!
منابع انسانی: برای این درس من فقط بخش آخر کتاب تئوری آقای جلیلیان رو خوندم اما اگه گرایش منابع انسانی مدنظرتونه و میخواین درصد خیلی بالایی از این درس بگیرین بهتره که فقط به این بخش از کتاب بسنده نکنین و سراغ منبع دیگه ای برین.
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
توصیه ای که برای داوطلبای کنکور سال بعد دارم اینه که حتما برای درس خوندن برنامه ریزی کنین و نقشه ی راه داشته باشین. هرچقدر که زودتر شروع کنین به نفعتونه، پس سعی کنین از این فرصتی که تو تابستون دارین نهایت استفاده رو ببرین. موفق باشید...