مصاحبه سایت مدیر با فریبا امری پور رتبه 19 کنکور کارشناسی ارشد سال 1401 رشته مدیریت دولتی
ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
ضمن عرض ادب و احترام خدمت همه تلاشگران کنکور
من فریبا امری پور هستم رتبه ۱۶ کنکور مدیریت گرایش دولتی و رتبه ۶۱ گرایش منابع انسانی درصدای من به این صورت بود:
تئوری مدیریت: 33.33 درصد
مدیریت از دیدگاه اسلام: 33.33 درصد
اقتصاد: 40 درصد
مالیه عمومی: 37.78 درصد
منابع انسانی: 66.67 درصد
زبان و ریاضی: سفید
و همچنین معدل موثری من ۱۷/۵۵ ثبت شد
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟ در صورت تمایل سن خود را ذکر نمایید.
من فارغ التحصیل رشته مدیریت دولتی از دانشگاه شهید بهشتی هستم و با معدل ۱۶.۰۳ فارغ التحصیل شدم
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
من زمانی که مطالعه برای کنکور شروع کردم مشغول به کار بودم از مهرماه تقریبا شروع کردم با روزی یک تا دو ساعت درس خوندن اما بخاطر مشغله کاری مطالعات من پیوسته نبود. برای همین از اواسط دی ماه کارم کنار گذاشتم و شروع به مطالعه جدی کردم. اما از اونجایی که توی زندگی همه یه روزای خیلی سخت وجود داره چندتا اتفاق ناگوار و سخت برای من تو این مدت اتفاق افتاد که ناچارا من از مطالعه دور می کرد. تقریبا می تونم بگم حدود سه ماه خیلی جدی درس خوندم و میانگین ساعت مطالعاتی من هم ۵ ساعت بود.
کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
ابتدا رشته توسعه منابع انسانی دانشگاه تهران سپس گرایش استراتژیک و عملکرد مدیریت منابع انسانی دانشگاه تهران و بعداز اون الباقی گرایش های دانشگاه تهران
ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟ آیا درس یا دروسی را از ابتدا حذف کرده بودید؟
من از همان ابتدا درس ریاضی و زبان رو حذف کردم و باقی درسارو به طور همزمان پیش می بردم.
روزای فرد اقتصاد خرد، مالیه، تئوری می خوندم و روزای زوج اقتصاد کلان، مدیریت اسلام و منابع انسانی.
جمعه ها هم آزمون شرکت می کردم و هفته هایی که آزمون نداشتم خلاصه هام مرور می کردم.
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
من برای درس تئوری کتاب دکتر جلیلیان انتخاب کردم. تقریبا به بخش اول کتاب مسلط شدم. شاید سه چهار بار اون قسمت رو خوندم ولی بخش دوم تا فصل ۱۵ مطالعه کردم و باقی فصلا رو کلا نخوندم. توصیه من به شرکت کنندگان اینه که به همون فصل اول مسلط بشن خیلی بهتره تا کل کتاب بخونند و برای روزهای آخر کتاب ۲۰۰۰تست ایشون خیلی پیشنهاد می کنم. البته برای کنکور امسال اصلا این کتاب کافی نبود و از منابع متفاوتی سوالات طراحی شده بودند.
برای درس مدیریت اسلام که همه هم به این کتاب اشاره می کنند کتاب دکتر مقیمی خوندم ولی متاسفانه کتاب من چاپ قدیم بود و اکثر سوالات برای قسمت جدید کتاب طراحی شده بود. من فقط روزای آخر قسمتایی که تو اینترنت از چاپ جدید اومده بود خونده بودم برای همین انتظارم از این درس که بالاتر بزنم برآورده نشد
برای درس اقتصاد من فقط قسمت های تئوری کتاب دکتر نظری خوندم و اصلا قسمتای تحلیلی و محاسباتی مد نظرم نبود ولی خب سوالات امسال نسبت به سال های گذشته خیلی راحت تر بود.
برای درس مالیه و بودجه کتاب مدرسان مطالعه کردم ولی این کتاب به نظرم برای آزمون های مدرسان کافیه و توی کنکور نیاز به یک منبع کمکی دارید و همچنین برای درس منابع انسانی کتاب دکتر قلی پور خوندم و هفته آخر یه نگاه خیلی سریع به کتاب دکتر سعادت انداختم.
درکل پیشنهاد می کنم برای هر درس فقط از یک منبع استفاده کنید و همه درس هارو باهم پیش ببرید.
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
مثل کسایی که دارن این مصاحبه رو می خونند منم سال گذشته مصاحبه بچه ها خیلی می خوندم و خیلی متمرکز به ساعت مطالعاتی و شروع به مطالعه کنکور بودم ولی میخوام بگم خودتون با بقیه مقایسه نکنید. مدل درس خوندن هرکس متفاوته و همچنین ساعت مطالعاتی بالا ضامن موفقیت نیست. فکر نکنید اگه یک سال روزی ۸ ساعت درس بخونید موفقیت و اگر دو ماه بخونید قطعا شکست می خورید.
مدل خاص خودتون پیدا کنید و اصلا از زندگی و روزمرتون غافل نشید.
برای مطالعه هم حتما حتما درسارو خلاصه نویسی کنید و همچنین هنگام تست زدن غلطاتون یادداشت کنید و هفته های آخر برید سراغشون. همچنین برای تست زدن هم به نظرم تا قبل عید تست نزنید ولی بازم تاکید می کنم مدل هرکس با بقیه متفاوته
شیرینی دیدن نتیجه خوب توی سایت سنجش برای همتون آرزو می کنم. موفق باشید