مصاحبه سایت مدیر با حدیثه کاظمی رتبه 73 کنکور کارشناسی ارشد سال 1401 رشته مدیریت بازرگانی
ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
حدیثه کاظمی هستم ٢٢ ساله رتبه ٦١ با سهمیه و ٧٣ بدون سهمیه زیر گروه یک
زبان: سفید ، اصول و مبانی مدیریت از دیدگاه اسلام: 33.33 ، ریاضی و آمار : 10 ، تئوری های مدیریت : 7.78 ، اقتصاد خرد و کلان : 80 ، تحقیق در عملیات: 24.44 ، بازاریابی 62.22
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟ در صورت تمایل سن خود را ذکر نمایید.
رشته من لیسانس مدیریت بازرگانی دانشگاه ایلام بود من معدل کارشناسیم ١٩/١٩ بود که معدل موثر واسه من ٢٠ در نظر گرفته شد. من حین مطالعه تازه فارغ التحصیل شده بودم و شاغل بودم ولی از اواخر دی ماه از شغلم انصراف دادم.
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
از اوایل اذر ماه شروع کردم به درس خوندن و تقریبا روزی ٧ ساعت می خوندم ولی خب دوران تعطیلات عید این تایم کمتر بود و نزدیک کنکور ١٠ ساعت می خوندم.
کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
من خودم از روزی که شروع به درس خوندن کردم تعریف هایی از دانشکده مدیریت دانشگاه علامه شنیدم و هیچ وقت فکرشو نمی کردم که قبول بشم الان با توجه به مشورت هایی که کردم اول تهران علامه و بهشتی رو به ترتیب زدم و گرایش ها هم به ترتیب بازاریابی بازاریابی بین الملل و استراتژیک و تجارت الکترونیک رو انتخاب کردم.
و در نهایت هم کار افرینی ها دانشگاه تهران و بازار الزهرا رو زدم
ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟ آیا درس یا دروسی را از ابتدا حذف کرده بودید؟
من از اول زبان رو حذف کردم و همه دروس رو باهم مطالعه می کردم.
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
من واسه درس بازار از کتاب و نکته و تست اقای مروج استفاده کردم که خوب واقعا عالی کامل بود. به طور رو خوانی یک بار بازار اقای جلیلیان رو هم خوندم که با کتاب اقای مروج تفاوتی نداشت ولی کتاب جلیلیان یه سری مثال های کاربردی داره که تو سال های اخیر مورد توجه بوده ولی این کتابو من بعد از کتاب اقای مروج پیشنهاد می کنم.
واسه درس تئوری واقعا هیچ نظری ندارم چون خودمم نتونستم خوب بزنم و افرادی که باهم هم منبع بودیم هم خوب نتونستنن بزن ولی احساس می کنم اگه کتاب اقای جلیلیان رو به عنوان منبع انتخاب می کردیم خیلی بهتر بود هرچند این درس واقعا سخته
واسه درس اقتصاد فقط و فقط کتاب اقای معیر رو خوندم و کلاساشونو شرکت کردم عالی بودن
واسه درس اسلام کتاب اقای مقیمی به همراه ویس های اقای احسانی که کامل بود ولی خوب چون یه دقعه اصلاحیه خورد کتاب و مطالب این کتاب خیلی نیاز به مرور داره من توصیه ام اینه بچه ها این درسو حتما روزانه مطالعه کنن و حتی می تونن اخرشب ها جزو برنامشون بذارن چون خوندنش و نکاتش راحته ولی پرنکته است
واسه درس تحقیق در عملیات من کتاب و جزوه اقای معدنچی رو خوندم. خیلی بیشتر از این درصد از خودم انتظار داشتم که خوب جواب نگرفتم و سطح کنکورم نسبت به سالای اخیر سخت تر شده بود.
من واسه ریاضی یه بخش هایی رو که پرتست تر بود رو گلچین کرده بودم که از اون بخش ها اصلا سوال نداشتیم امسال توصیه من اینه بچه ها یا حذف کنن یا به طور کامل یه کتابی رو بخونن و تست های سراسری رو کارکنن
امار من سر کنکور خیلی وقت کم اوردم و نتونستم خوب بزنم
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
اول اینکه بچه ها هدفشون رو از ارشد خوندن مشخص کنن تو این مسیر به خدا توکل کنن تلاششون رو به توان هزار برسونن نا امید نشن و در نهایت تو هر رشته دانشگاه های خوب یه بخشی از کار هستن و کنکور فقط یه بخش از زندگی ماست. داوطلب های این رشته باید حداقل به زبان انگلیسی مسلط و مهارت فروش و مذاکره و….. خودشونو بالا ببرن.