شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
پنجشنبه 01 آذر 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 14,387
بازدید دیروز: 20,937
بازدید کل: 157,586,817
کاربران عضو: 2
کاربران مهمان: 116
کاربران حاضر: 118


مصاحبه سایت مدیر با محمد امینی رتبه 14 کنکور کارشناسی ارشد سال 1401 رشته مدیریت بازرگانی
 

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
با سلام  و عرض ادب خدمت شما و آرزوی سلامتی و موفقیت روزافزون برای عزیزان.
بنده محمد امینی هستم و تونستم رتبه ۳ در سهمیه ۵ درصد و رتبه ۱۴ بدون سهمیه (کل) رو در گرایش مدیریت بازرگانی کسب کنم.
درصد هام به شرح زیر هستند:

زبان: 73.33
مدیریت در اسلام: 55.56
تئوری مدیریت: 20
اقتصاد خرد و کلان: 80
بازاریابی:  55.56
تحقیق در عملیات: 6.67
ریاضی و آمار سفید

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟ در صورت تمایل سن خود را ذکر نمایید.
بنده دانشجوی لیسانس مدیریت بازرگانی دانشگاه کاشان ورودی 97 بودم و بنده در حین مطالعه برای کنکور دانشجو بودم و ایشالا تابستون 1401 فارغ التحصیل می شم و معدلم 17.60بوده تا الان. متولد 1378 هستم.

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
بنده تقریبا از اواخر آذر ماه شروع به مطالعه کردم. اوایل با میانگین روزی ۱ تا ۲ ساعت شروع کردم و کم کم زیادش کردم و این ماه‌های آخر سعی کردم میانگین حداقل ۷ -۸ ساعت رو بخونم. نکته ای که باید بگم اینکه من حین درس خوندن هام خیلی نظم خاصی نداشتم ولی سعی می‌کردم میانگین‌هام رو توی هفته رعایت کنم و اینکه جمعه ها هم مطالعه نداشتم.

کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
انتخاب های بنده به ترتیب بازاریابی و بازرگانی بین‌‌الملل دانشگاه تهران بودند و بعد از اون همین رشته ها در دانشگاه شهید بهشتی.

ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟ آیا درس یا دروسی را از ابتدا حذف کرده بودید؟
من مطالعه‌ام رو با دروس تئوری های مدیریت، بازاریابی و اقتصاد از اواخر ماه آذر ۱۴۰۰ شروع کردم و کم کم دروس دیگه رو اضافه کردم. مدیریت در اسلام رو از بهمن ماه شروع کردم و زبان و تحقیق در عملیات رو از بعد عید شروع  کردم. چون درس ریاضی و آمار رو حذف کرده بودم سعی می‌کردم همین دروس رو خوب مطالعه کنم به صورت روزانه تا نتیجه خوبی ازشون بگیرم.

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
درس بازاریابی: کتاب بازاریابی جناب مروج و بازاریابی دکتر جلیلیان
تئوری مدیریت: کتاب دکتر جلیلیان و دکتر جوادین
اقتصاد خرد و کلان محسن نظری
زبان عمومی زیر ذره بین (واژه، گرامر) و تخصصی آرمان اشاقی
مدیریت در اسلام : فلش کارت‌های DLMکتاب دکتر مقیمی + بانک تست دکتر احسانی
من دروس تئوری و بازاریابی رو سعی می‌کردم هر روز بخونم و اسلام و اقتصاد رو هم بصورت یک روز در میون مطالعه می‌کردم.
زبان:‌ بنده پایه زبانم از قبل خوب بود و خیلی نیازی نمی‌دیدم که کتاب تست یا چیز دیگه ای بررسی کنم ولی کتاب واژگان عمومی ذره بین منبع خیلی کاملی بود و منم خودم رو مجبور می‌کردم که لغات پرتکرارش و یا نکته دارش رو حتما بررسی کنم. در کل درسی نبود که من رو اذیت کنه و خیلی نگرانش نبودم.
بازاریابی:‌ بنده ابتدا با کتاب استاد مروج شروع کردم و تقریبا این کتاب رو ۳ ۴ بار بررسی کرده بودم ولی در ماه‌های آخر گفتم کتاب جناب جلیلیان رو هم بررسی کنم و اون رو هم سعی کردم یکبار همه نکات و سرفصل های مهمش رو بررسی کنم چون از زبان این کتاب رسمی تر و نزدیک تر به منابع اصلی کنکور بود بنظرم. توی این درس سعی کنید مطالب رو هرچه می شه تکرار کنید به شکل های مختلف تا به خوبی مطالب مهم و پرتکرار رو مسلط شید.
تئوری های مدیریت:‌ این درس رو بنده فقط از منبعی که ذکر شد در بالا مطالعه می‌کردم و به نظرم سوالات کنکور ۱۴۰۱ سخت بودند و چیزی متفاوت از سال های قبل. مشکلی که من توی این درس بهش بر خوردم این بود که نرسیدم خوب مرور کنم متن رو و بیشتر روی تست های سال های قبل تمرکز می‌کردم که فکر کنم کار اشتباهی بود ولی مرور کردن این درس بدون تست خیلی هم راحت نیست و باید برنامه ریزی خوبی داشته باشید. 
اقتصاد: بنده از کتاب های خرد و کلان جناب نظری استفاده کردم و به نظرم منابع کاملی حداقل برای کنکور مدیریت هستند و حتما صحیح و غلط های آخر فصول رو خیلی خوب بررسی کنید و مسلط شوید.
مدیریت از دیدگاه اسلام:‌ بنده قبلا این درس رو در دانشگاه گذرونده بودم و کتاب جناب مقیمی رو استفاده کرده بودم قبلا و با مطالبش آشنایی داشتم به صورت کلی ولی درسی نبود که با علاقه دوست داشته باشم کتاب بخونم حین کنکور براش و از فلش کارت استفاده کردم و در وقت هایی که از درس های دیگه خسته شده بودم بسراغ این درس می‌رفتم و بیشتر سعی ‌می‌کردم مطالب مهم رو حفظ کنم و باید بگم بانک تست جناب احسانی خیلی بهم کمک کرد.

تحقیق در عملیات:‌ بنده این درس رو فقط سوالات کنکور ۵ تا ۶ سال اخیر رو بررسی کردم و سعی کردم روشون مسلط بشم ولی خیلی نتیجه خوبی نگرفتم ازش چون تقریبا اصلا وقتی برای مطالعه این درس نگذاشته بودم و با دانش قبلی سعی در حل داشتم.
در کل برای برای این دروس دوستان بیشتر سعی کنند هر منبعی رو که استفاده می کنند رو چندین بار مرور کنند مطالبی رو که احساس می‌کنند مهمترند و بیشتر تکرار شدند.

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
توصیه بنده به دوستان اینه که سعی کنند هرچه زودتر به بخش قابل قبولی از مطالب مسلط شوند و هرچه سریع تر به سراغ سوالات کنکور های ۱۰ سال گذشته هم ارشد هم دکترا برند که خیلی کمکشون می‌کنه برای اینکه بتونند راحت تر و چالشی تر مطالب رو مرور کنند. و در آخر اینکه باید بگم این کنکور خیلی سخت نیست و اصلا تحت هیچ شرایطی نا‌امید نشین و با برنامه ریزی و انگیزه خاصی که از قبل برای خودتون مشخص کردید جلو برید و به خودتون اطمینان داشته باشید و مطمئن باشید هرچی خیره براتون اتفاق می‌افته.
از سایت مدیر هم تشکر می کنم من خودم هم چون خیلی با بچه های کنکوری در ارتباط نبودم خیلی از مصاحبه رتبه برتر ها و قسمت رتبه و درصد ها استفاده می کردم.