شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
پنجشنبه 01 آذر 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 14,989
بازدید دیروز: 20,937
بازدید کل: 157,587,419
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 129
کاربران حاضر: 129


مصاحبه سایت مدیر با امیرحسین کاشی رتبه 17 کنکور کارشناسی ارشد سال 1401 رشته مدیریت بازرگانی
 

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
با سلام و احترام خدمت تمام دوستان. من امیرحسین کاشی هستم. رتبه 17 کنکور مدیریت، گرایش بازرگانی (بدون سهمیه) و رتبه 14 (در سهمیه). درصدهای من:
زبان: 53.33
اصول و مبانی مدیریت از دیدگاه اسلام: 44.44
ریاضی و آمار: سفید
تئوری های مدیریت: 26.67
اقتصاد خرد و کلان: 23.33
تحقیق در عملیات: 28.89
بازاریابی: 73.33

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟ در صورت تمایل سن خود را ذکر نمایید.
تحصیلات کارشناسی من در رشته مدیریت بازرگانی در دانشگاه سمنان بود. تا این لحظه هنوز نمره های ترم آخرم تایید نشده که معدلم رو دقیق بگم، اما حدودا 19.71. شاغل نبودم و فقط دانشجوی سال آخر بودم که دو ترم آخر هم کلاس ها و امتحان های من مجازی بود.

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
از اوایل مهر 1400. به طور متوسط روزی 5 تا 6 ساعت درس های ارشد را مطالعه می‌کردم. روزهایی هم بود که تا 8- 9 ساعت مطالعه می‌کردم. در دی ماه حدودا دو هفته‌ درگیر امتحانات ترم بودم و کمتر فرصت مطالعه برای ارشد داشتم اما باز هم سعی می‌کردم 3 ساعت وقت بذارم.

کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
برای من دانشگاه مهم‌تر از گرایش بود. به همین خاطر اولویت های اول تا چهارم خودم را گرایش های بازاریابی، بازرگانی بین‌الملل، تجارت الکترونیکی و بازرگانی داخلی دانشگاه تهران (روزانه) انتخاب کردم و اولویت های بعدی را به ترتیب به دانشگاه شهیدبهشتی و علامه اختصاص دادم.

ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟ آیا درس یا دروسی را از ابتدا حذف کرده بودید؟
در ابتدا با چهار درس زبان، تئوری های مدیریت و بازاریابی و اقتصاد خرد شروع کردم. خرد و زبان رو یک روز در میان می‌خوندم و بقیه درس ها را هر روز مطالعه می‌کردم. ریاضی و آمار را از همان ابتدا حذف کرده بودم. درس اسلام را از دی ماه شروع کردم که در ادامه یک نکته مهم را راجع به این درس خدمت دوستان میگم. تحقیق در عملیات هم ابتدا قصد داشتم حذف کنم و تا اسفندماه هم اصلا نخونده بودم. اما از نیمه های اسفند بود که با کلاس آقای دکتر مسعود یگانه آشنا شدم و در حدی که من وقت گذاشتم نتیجه خوبی گرفتم.

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
قبل از هر صحبتی در این قسمت باید بگم من تجربه خودم از این هشت ماه رو خدمتتون میگم. ممکنه بقیه دوستان راجع به منابع نظرات متفاوتی داشته باشن. با توجه به وقتی که می‌تونید برای مطالعه بذارید، اینکه شاغل هستید یا نه و خیلی شرایط دیگه ممکنه منابعی که من معرفی می‌کنم برای شما مناسب نباشه. پس حتما شرایط خودتون رو در نظر بگیرید.
زبان: در رابطه با اینکه زبان در کنکور ارشد درس مهم و تاثیرگذاری هست، هیچ شکی نیست (البته الزاما به این معنی نیست که اگه زبان رو درصد کمی بزنید یا سفید بذارید، رتبه‌تون بد بشه) با توجه به اینکه زبان حتما در زندگی و در مقطع ارشد هم یک نیاز ضروری هست، توصیه می‌کنم برای این درس وقت بذارید. اگر هم زبانتون ضعیفه یا پایه قوی ندارید، باز هم با یک برنامه‌ریزی خوب و منسجم می‌شه پیشرفت کرد. برای زبان عمومی کتاب های زیرذره‌بین رو پیشنهاد می‌کنم. یک راهنمای خیلی کامل و جامع داره برای اینکه چه‌طور واژه ها و گرامر رو بخونید، چه‌طور تست بزنید... حتما عضو کانال تلگرام که آدرسش در کتاب هست باشید و از برنامه مطالعاتی رایگان و کوییزهای رایگان که در کانال تلگرام قرار می‌گیره استفاده کنید. هر چه‌قدر با برنامه مطالعاتی جلو برید و دقیق‌تر این برنامه رو اجرا کنید، نتیجه بهتری می‌گیرید. برای زبان تخصصی هم متن های کنکورهای 10 سال اخیر رشته مدیریت کافیه. من از کتاب زبان تخصصی مدیریت دکتر آرمان اشراقی استفاده کردم.
مدیریت از دیدگاه اسلام: خوبیِ این درس اینه که تو سال های اخیر از کتاب دکتر مقیمی سوال طرح میشه. من هم همین کتاب رو مطالعه کردم. حتما از آخرین چاپ کتاب استفاده کنید چون کتاب ویرایش شده و حدود 100 صفحه به کتاب اضافه شده که امسال از بخش های جدید کتاب اگه اشتباه نکنم 10 سوال اومد. من بخش های جدید و کمتر مطالعه کرده بودم که البته اشتباه بود و انتظار درصد بالاتری از خودم داشتم. در کنار این کتاب برای تست‌زنی، بانک تست الکترونیکی دکتر جلیلیان رو هم می‌تونید استفاده کنید. به‌نظرم اسلام درسیه که اولش خیلی سخت میشه با این درس ارتباط برقرار کرد اما هرچی جلوتر می‌رید بهتر میشه. من از ویس های آقای دکتر احسانی هم استفاده کردم که در تشخیص قسمت های مهم و تست‌خیز کمک بزرگی کرد.
تئوری های مدیریت: فکر می‌کنم اکثر دوستان با من موافق باشن که مشکل‌ترین درس کنکور امسال، تئوری بود. به‌نظرم مهمتر از اینکه از چه منبعی بخونید، اینه که چه‌طور این درس رو مطالعه کنید. فهم عمیق مطالب و تکرار زیاد رمز موفقیت این درسه. من به 8 سوال جواب دادم که هر 8 تا درست بود. البته من کنکورهای سال های گذشته رو بین 50 تا 65 می‌زدم. بهترین توصیه‌م اینه که کاری کنید این درس ملکه ذهنتون بشه. کاملا تثبیت بشه. با تست‌زدن زیاد، با مرور زیاد، با مایندمپ، خلاصه های خوب یا هر روش دیگه‌ای که به‌نظرتون مفیده. برای شخص من، متن کتاب آقای دکتر سیدجوادین و جلیلیان راحت‌تر بود و بهتر باهاش ارتباط می‌گرفتم. اما کتاب دکتر مقیمی هم قطعا منبع خوبیه. بانک تست آقای جلیلیان هم منبع خوبی برای تست‌زنی تو این درس محسوب میشه. راجع به کلاس های مختلف که در این درس ارایه میشه، نظری ندارم. من این درس و خودم مطالعه کردم.
اقتصاد خرد و کلان: برای اقتصاد هم کتاب های آقای دکتر محسن نظری. متاسفانه من اقتصاد کلان رو نخوندم (به دلایلی فرصت نکردم) و برای خرد هم مرور کافی نداشتم. با توجه به تغییراتی که کتاب اقتصاد کلان داشته، پیشنهاد می‌کنم آخرین ویرایش این کتاب و تهیه کنید. برای همین درصدم در این درس خوب نبود. اما امسال درصدهای بالای زیادی رو در این درس دیدم. حتما با یک برنامه درست و به خصوص مرور زیاد (چون اقتصاد خیلی فراره) می‌تونید در این درس نتیجه خوبی رو بگیرید.
تحقیق در عملیات: بالاتر هم اشاره کردم، من با کلاس آقای دکتر یگانه این درس رو خوندم. از هیچ کتابی استفاده نکردم. فیلم کلاس ها رو نگاه می‌کردم و برای خودم نکات رو یادداشت می‌کردم و تست های جزوه کلاسی رو فقط حل کردم.
بازاریابی: من بازاریابی رو از همان ابتدا با کلاس آقای دکتر مروج شروع کردم. برای رشته بازرگانی که بازاریابی ضریب 4 داره، به‌نظرم مطمئن‌ترین گزینه کلاس استاد مروج هست. تمام منابع پوشش داده می شه و شما قدم به قدم به آمادگی کامل می‌رسید. من سر جلسه کنکور سوالات بازار رو خیلی راحت و بدون هیچ استرسی جواب دادم. در این درس توصیه‌م اینه حتما از مایندمپ استفاده کنید حالا یا به شکل دستی یا با نرمافزارهای مختلف که برای این منظور طراحی شدن. بازاریابی درس پر نکته‌ای هست و بعضی فصل ها رو نمی شه با یک بار خوندن مسلط شد (مثل رفتار مصرف‌کننده، STP، مدیریت محصول، برند). واقعا بازاریابی درس جذابیه و حتما سعی کنید مطالب رو خیلی عمیق و مفهومی یاد بگیرید و به راحتی ازش نگذرید. اگر هم می‌خواهید کتابی رو مطالعه کنید من کتاب مدیریت بازاریابی و بانک تست بازاریابی آقای دکتر جلیلیان را پیشنهاد می‌دم.

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
قبل از هر چیز بدونید کنکور یک مسیره، یک فرآینده. نتیجه‌ای که شما در انتها از این مسیر می‌گیرید، البته اگه اتفاق های بد روز کنکور رو در نظر نگیریم، خیلی بستگی به کیفیت مطالعه و تلاشتون در این مسیر داره. حتما در طول این مسیر خستگی، احساس اینکه من این همه کتاب و چه‌جوری تموم کنم یا حس هایی شبیه به این طبیعیه. مهم اینه این مسیر و به یک هدف مهم و بزرگ برای خودتون گره بزنید. اون وقت بعد یک استراحت کوچیک، با چند دقیقه قدم‌زدن، با گوش دادن به موزیک مورد علاقه‌تون دوباره یادتون میاد چه هدفی داشتید و براش تلاش می‌کنید. اصلا نمی‌خوام شبیه جمله های انگیزشی زرد بنویسم، این واقعا چیزی بود که خودم تجربه کردم. اصلا به این فکر نکنید که بقیه چند ساعت درس می‌خونن، از چه منابعی می‌خونن، اگه فلان درس سخت باشه چی میشه و ... شرایط بچه ها در کنکور ارشد خیلی متفاوته و واقعا نمی شه طبق این معیارها حدس زد کی رتبه بهتری به دست میاره. بهترین کار تمرکز روی برنامه خودتون و لذت بردن از این مسیره تا اینکه به هدفتون برسید. برای همه عزیزان آرزوی موفقیت دارم. ممنون از توجه و وقتی که گذاشتید.
با تشکر از سایت مدیر