مصاحبه سایت مدیر با پانیذ مردانی رتبه 42 کنکور کارشناسی ارشد سال 1401 رشته مدیریت بازرگانی
ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
ضمن سپاس و قدردانی از سایت مدیر و همچنین آرزوی موفقیت برای تمامی داوطلبین عزیز
پانیذ مردانی هستم
-رتبه 34 رشته مدیریت بازرگانی در سهمیه و 42 بدون سهمیه
-رتبه 44 در رشته مدیریت فناوری اطلاعات
درصدهای من در کنکور به شرح زیر میباشد:
زبان تخصصی 61.11%
مدیریت اسلامی 13.33%
تئوری های مدیریت 27.87%
اقتصاد خرد و کلان 63.33%
بازاریابی 55.56%
ریاضی و تحقیق درعملیات: سفید
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟ در صورت تمایل سن خود را ذکر نمایید.
من متولد ۱۳۷۹ هستم. فارغ التحصیل رشته مدیریت بازرگانی از دانشگاه آزاد تهران شمال و با معدل ۱۷.۲۱ با گذراندن ۷ ترم تحصیلی مقطع کارشناسی خود را به پایان رساندم و همچنین از شهریور ۱۴۰۰ که بنده شروع به مطالعه کردم تا عید ۱۴۰۱ دانشجوی ترم آخر کارشناسی بودم.
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
من از شهریور ماه شروع به مطالعه کردم و طبق بودجه بندی درس ها و نقاط قوت و ضعفم برنامه ریزی جامعی طراحی کرده و پیش بردم. از شهریور تا اواخر مهر حدود روزی ۴ ساعت مطالعه داشتم که از ابتدای آبان به ۶ تا ۸ ساعت رساندم. البته با تمام شدن امتحانات و آزاد شدن بخش زیادی از زمانم، از بهمن ماه مطالعه خود را به ۱۰ الی ۱۲ ساعت افزایش دادم و تا ماه آخر هم به همین ترتیب ادامه یافت.
کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
به ترتیب اولویت:
1-بازاریابی تهران و شهید بهشتی
2-بازرگانی بین الملل تهران و شهید بهشتی
3-مدیریت استراتژیک شهید بهشتی
4-بازاریابی علامه طباطبایی
ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟ آیا درس یا دروسی را از ابتدا حذف کرده بودید؟
من در آغاز دروس تئوری های مدیریت و بازاریابی و زبان تخصصی را از روی کتابهای مدرسان شریف مطالعه کردم و از آبان ماه به بعد طبق برنامه ریزی شنبه ها و یکشنبه ها اقتصاد خرد (بعد از اتمام اقتصاد خرد، اقتصاد کلان را جایگزین کردم) و بازاریابی و زبان عمومی (زبان عمومی را هرشب حدود ۲ ساعت می خوندم).دوشنبه ها مدیریت اسلامی و تئوری های مدیریت و زبان را در برنامه داشتم و از دی ماه اخر هفته ها را به تست زنی اختصاص دادم.
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
*زبان عمومی: هر سه جلد کتاب زبان زیر ذره بین
این کتابها اگر چندین بار مرور بشن و تسلط روشون داشته باشین برای آزمون کافیه
*زبان تخصصی: مدرسان شریف (درک مطلب کنکورهای گذشته)+2000تست
با وجود اینکه زمان شروع مطالعه ام دوره IELTS رو پایان رسانده بودم و سطح زبان خوبی داشتم، هر سه جلد کتابهای زیر ذره بین راهم مطالعه کردم چون در هر زمینه تخصصی دایره لغات و مفاهیم ویژه ای وجود داره، توصیه من اینه که با هر سطح زبانی که دارید برای این آزمون حتما این سه جلد کتاب رو مطالعه کنید.
*اصول و مبانی مدیریت از دیدگاه اسلام: کتاب دکتر مقیمی +بانک تست الکترونیکی دکتر جلیلیان.
این کتاب منبع جامع و دقیقی از سوالات کنکور بوده و مطالعه دقیق و مکرر آن بسیار مهم است. من چون ارتباط خوبی با این درس نمی توانم بگیرم فقط موفق به خواندن یک دور کتاب شدم و بقیه زمانم را به دروس دیگه اختصاص دادم.
*تئوری های مدیریت: کتاب مرجع کامل تئوری های مدیریت دکتر سید جوادین و دکتر جلیلیان+کتاب بانک تست دکتر جلیلیان
از نظر من این درس حجیم ترین درس است که البته با آهسته خواندن و نت برداری و همچنین سعی در درک کردن آن (نه حفظ کردن آن) می تونه به راحتی این حجم رو قابل فهم کنه. با توجه به اینکه سوالات امسال و پارسال متفاوت تر از سالهای پیش بوده و پیشنهاد من اینه که در صورت داشتن زمان کتاب استاد مروج هم به برنامه خودتون اضافه کنید.
*اقتصاد خرد و کلان: کتابهای اقتصاد خرد و کلان دکتر محسن نظری.
این کتاب درسنامه های کاملی را شامل می شه که به راحتی میشه مباحث رو درک کرد و البته یه بخشی از نکات داخل پاسخ تست ها بوده که این امر چندین بار زدن تست هارو واجب می کند. این درس مخصوصا اقتصاد خرد جزو درسهای مورد علاقه من بود که به همین دلیل درک اون تونست تاثیر زیادی بر رتبم بگذارد. یکی از نکاتی که به من در به یاد ماندن مطالب کمک زیادی کرد خلاصه نویسی از مطالب هر فصل بود که این کار بعد از ۲ الی ۳ بار خواندن امکان پذیر بود چون خلاصه ها را گاهی باید از طریق تعمیم و ترکیب دو فصل استخراج می کردی تا مطلب جامع و دقیقی به دست بیاد.
*بازاریابی: کتاب مرجع کامل مدیریت بازاریابی دکتر جلیلیان +کتاب بانک تست مدیریت بازاریابی دکتر جلیلیان
این کتاب منبع کاملی هست که همیشه هم جزو منابع کنکور بوده. قاعدتا این درس به دلیل داشتن ضریب ۴ از بیشترین اهمیت برخورداره که با برنامه ریزی دقیق و مستمر و همونطور که راجب تئوری های مدیریت گفتم، درک کردن مفاهیم و نه حفظ کردن آن میشه به نتایج خیلی خوبی رسید.
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
اگه بخوام توصیه یا پیشنهادی برای داوطلبین ارائه بدم بدون شک اولین چیزی که در ذهنم تداعی میشه تسلیم نشدنه. در طی جریان کنکورم اصلا به نتیجه فکر نمی کردم و فقط با خودم می گفتم که باید همه چیز طبق برنامه و تا لحظه آخر ادامه داشته باشه. نذارید فکر اینکه نکنه نتیجه خوبی تو آینده نباشه اراده و خواست الانتونو سست کنه. به نظر من همه هدف کنکور صرفا رتبه و دانشگاه نیست، یه بخش بزرگ دیگه اون اثبات خودتون به خودتونه. تو هرکاری فهمیدن اینکه چرا میخوام اونکارو انجام بدم و اصلا دنبال چی ام؟ می تونه چنان اراده ای در آدم به وجود بیاره که از پس هرچالشی که طبعا وقتی چیزیو با تمام وجود می خوای سر راهت قرار می گیره،بر بیای. در نهایت دلم می خواد صحبتم رو اینطور به پایان برسونم، همه این پیدا کردن هدف، سختی کشیدنو ادامه دادن، زمین خوردنو بلند شدن باعث می شه بعد از تموم همه چیز اول از همه از خودت تشکر کنی. و در آخر از خانواده ام که بزرگترین مشوق و حامی من بودند صمیمانه سپاسگزارم.