شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
شنبه 08 اردیبهشت 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 5,583
بازدید دیروز: 45,096
بازدید کل: 151,817,559
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 65
کاربران حاضر: 65

مصاحبه سایت مدیر با ابوالفضل‌ ولایی رتبه 59 کنکور کارشناسی ارشد سال 1400 رشته مدیریت مالی
 

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
با سلام
بنده ابوالفضل‌ ولایی رتبه 59 بدون سهمیه رشته مدیریت مالی هستم.
اسلام: 62.22
ریاضی و آمار: 35
اقتصاد: 55
مدیریت مالی: 26.67
ریسک: 53.33
حسابداری: 55.56
زبان: سفید
تئوری مدیریت: سفید

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟ در صورت تمایل سن خود را ذکر نمایید
رشته مقطع لیسانس بنده مهندسی پلیمر دانشگاه تهران و معدل موثر بنده نیز ۱۷.۱۳بود. در حین مطالعه برای کنکور شاغل و دانشجو نبودم

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
از اوایل آبان شروع کردم و به طور متوسط روزانه حدودا ۵ یا ۶ ساعت مطالعه داشتم که البته روزهایی هم داشتم که ساعت مطالعه ام به ۹ ساعت و ۱۰ ساعت هم رسیده اما چون روزهای زیادی هم بودن که بخاطر خستگی یا تمدید کنکور ارشد اصلا مطالعه نداشته ام، در کل میانگین مطالعه بنده از شروع تا پایان این فرآیند حدود ۵ یا ۶ ساعت می شود. (ساعات مطالعه برای هرشخص با توجه به برنامه درسی او می تواند متفاوت باشد)

کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
مدیریت مالی دانشگاه شهید بهشتی-مدیریت مالی دانشگاه خوارزمی-مهندسی مالی دانشگاه علامه-مهندسی مالی دانشگاه تهران پردیس فارابی

ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟
ترتیب خاصی برای مطالعه دروس نداشتم و همه دروس را همزمان مطالعه کردم. فقط درس اسلام را بخاطر کاملا مفهومی بودن آن آخرین زنگ مطالعه ام‌ در هر روز می خواندم و مواقعی که احساس خستگی بیشتری داشتم دروس ریاضی و آمار و بعضا اسلام را می خواندم.

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
اسلام: دکتر محمد مقیمی و ۲۰۰۰ تست- من کتاب دکتر محمد مقیمی رو پیشنهاد می کنم البته بخاطر اینکه حجم زیادی داره، خودم سه فصل رو نتونستم بخونم و از پاسخنامه کتاب ۲۰۰۰ تست مطالب مربوط به آن سه فصل را خواندم. اگه کتاب مقیمی رو بتونید با برنامه مشخصی بخونید و مرور کنید، در کنار کمی تست زدن، می تونین درصد مطلوبی کسب کنید.
ریاضی و آمار: من برای این دو درس از کتاب هادی رنجبران استفاده کردم که کتاب جامعی بوده و مثال های خوب و متنوعی دارد و تمرین ها و تست های آخر هر فصل به تسلط بیشتر کمک می کند.
اقتصاد: برای هر دو درس اقتصاد خرد و اقتصاد کلان از کتاب دکتر محسن نظری و ۲۰۰۰ تست استفاده کردم.
مدیریت مالی: مناجاتی و ۲۰۰۰ تست- اگه بتونید کتاب مدیریت مالی دو جلدی استفان راس هم در کنار مناجاتی بخونید خیلی بیشتر به فهم مطالب کمکتون می کنه.
ریسک: دکتر گرجی آرا و ۲۰۰۰ تست
حسابداری: دکتر غلامرضا کرمی و حمید حسینی نژاد و کتاب ۲۰۰۰  تست حسابداری- البته چون کتاب ۲۰۰۰ تست برای قسمت حسابداری مالی تست زیادی نداشت، در کنار ۲۰۰۰ تست، تست های کنکور از سال ۹۲ به قبل را برای این قسمت کار کردم.

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
قبل از اینکه برای کنکور ارشد شروع به مطالعه کنید، اول هدفتون رو مشخص کنید و اراده کنید که برای رسیدن به هدفتون تحت هر شرایطی، دست از تلاش کردن بر ندارید. مطمئن باشین با توکل به خدا و تلاش مستمر به هدفتون می رسین. فقط و فقط به تلاشتون تحت هرشرایطی ادامه بدین و هیچ موقع نا امید نشین و نتیجه رو به خدا بسپرین. برای من تو طول دوران مطالعه ام، مشکلات زیادی بوجود اومد و گاها مواقعی بوده که ناامید هم شده باشم اما دست از تلاش برنداشتم و به هدفم فکر می کردم و دوباره امیدوار می شدم.
نکته دیگه اینکه حتما قبل از شروع فرآیند مطالعتون برنامه مشخصی برای خوندن دروس داشته باشین و با برنامه و منظم پیش برین و استراحت رو هم هرگز فراموش نکنین و تو برنامتون  داشته باشین.
با توکل به خدا و با داشتن یه برنامه منظم و درست و همچنین با تلاش مستمر، می تونید به نتیجه دلخواهتون برسید.