شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
چهار شنبه 05 اردیبهشت 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 22,535
بازدید دیروز: 27,889
بازدید کل: 151,701,101
کاربران عضو: 1
کاربران مهمان: 209
کاربران حاضر: 210

مصاحبه سایت مدیر با روزبه درویشی رتبه 61 کنکور کارشناسی ارشد سال 1400 رشته مدیریت بازرگانی
 

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
با سلام و احترام. روزبه درویشی هستم رتبه 61 بدون سهمیه و 52 در سهمیه آزاد رشته مدیریت بازرگانی.
رتبه 83 بدون سهمیه منابع انسانی
رتبه 84 بدون سهمیه فناوری اطلاعات
رتبه 91 بدون سهمیه کارآفرینی
زبان: 58.89
اسلام: 80
تئوری: 30
بازاریابی: 53.33
سایر دروس: سفید
معدل موثر: 16.78

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟ در صورت تمایل سن خود را ذکر نمایید.
متولد سال ۱۳۷۸ هستم و با معدل ۱۵.۷۳ از دانشگاه پیام نور مرکز رشت در رشته مهندسی صنایع فارغ التحصیل شدم. در حین مطالعه برای کنکور دانشجوی سال آخر کارشناسی بودم

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
تقریبا از اوایل مهر ماه شروع به مطالعه کردم و سعی می کردم که پیوستگی و استمرار در مطالعه رو حفظ کنم. در کل تا آخر پاییز روزی ۴ تا ۵ ساعت مطالعه می کردم و این ساعت در فصل زمستان به ۶ تا ۷ ساعت رسید. پس از تعویق کنکور حدودا ۲۰ روز در حد ۱ساعت مطالعه داشتم و بعد از اون تا روز کنکور به ساعت مطالعه قبلی برگشتم

کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
اولویت من با بازرگانی و دانشگاه های تهران بهشتی علامه و تربیت مدرس رو انتخاب کردم.

ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟
من با توجه به تغییر رشته ای بودنم شناخت زیادی از دروس مدیریت نداشتم. با کلاس بازاریابی مطالعه خودم رو شروع کردم و به شدت به این درس علاقه مند شدم. کم کم دروس اسلام و تئوری هم به برنامم اضافه کردم. در رابطه با درس زبان برای بخش لغات هر روز مطالعه لغات رو در برنامه داشتم و تقریبا می شه گفت هر  چهار درس رو با هم و به موازات هم پیش بردم البته با توجه به ضرایب بالاتر بازاریابی و تئوری سعی می کردم ساعت بیش تری رو به مطالعه این دو درس اختصاص بدم

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
تئوری مدیریت: در این درس من کتاب و جزوه دکتر بیگی رو مطالعه کردم و برای تست زدن هم از بانک تست دکتر جلیلیان تست می زدم. در رابطه با کتاب دکتر بیگی می تونم بگم خلاصه ترین و در عین حال کامل ترین منبعی هستش که داوطلبان می تونن در سیصد صفحه داشته باشن ولی باتوجه به تغییر اندک نوع سوالات در درس تئوری مدیریت و توجه بیش تر به مطالب کمتر مهم و همچنین تغییر ادبیات سوالات در کنکور ۱۴۰۰ توصیه ای که به داوطلبان برای کنکور ۱۴۰۱ دارم مطالعه کتاب تئوری مدیریت دکتر جلیلیان یا خود کتاب اصلی دکتر مقیمی هستش.
به علاوه کتاب بانک تست دکتر جلیلیان با توجه به پاسخ تشریحی که برای همه تست ها داره می تونه مثل یه کلاس نکته و تست کامل برای داوطلبان در زمان نزدیک کنکور باشه.
برای دوستانی که مثل بنده تغییر رشته ای هستن شاید اول کار این درس خیلی سخت و پیچیده به نظر بیاد خصوصا فصل مکاتب که واقعا زیاد و گیج کنندست. باید سعی بشه که اول مطالب رو خوب درک کنن و از حفظ کردن به شدت خودداری بشه. برای به خاطر سپردن جداول و شکل ها هم با نوشتن چند باره و کشیدن اون ها روی کاغذ می تونن یادگیری رو برای خودشون آسون تر کنن.
 
بازاریابی: بنده بازاریابی رو با کلاس و جزوه استاد مروج مطالعه کردم که واقعا کمک زیادی بهم کرد. و همچنین مثل درس تئوری برای تست زدن از بانک تست دکتر جلیلیان استفاده می کردم. خداروشکر بازاریابی نسبت به سال قبل سوالات بهتر و راحت تری داشت. برای داوطلبانی که خودشون می خوان این درس رو بدون کلاس مطالعه کنن به نظرم کتاب دکتر جلیلیان و کتاب یاسرمنش کتاب های کاملی هستن. همچنین در سال های اخیر کتاب دکتر عزیری از منابع طرح سوال برای بازاریابی هستش ولی به تنهایی برای پاسخ به همه سوالات کفایت نمی کنه.
در کل درس بازاریابی درسی هستش که مثل تئوری به خاطر سپردنش خیلی سخت نیست. با توجه به ضریب چهار این درس برای بچه های بازرگانی توصیه ای که دارم اینه که سعی کنن هر روز یه قسمتی از ساعت مطالعه خودشون رو به بازاریابی اختصاص بدن.
 
اسلام: به نظر من این درس تنها درس کنکوره که فقط و فقط یک منبع برای مطالعه داره و اونم کتاب مدیریت از دیدگاه اسلام دکتر مقیمی هستش. با توجه به پراکندگی سوالات از فصل های مختلف این کتاب اصلا نمی شه فصل ها و بخش های مهم تر رو مشخص کرد و مطالعه این درس کاملا به خود داوطلب بستگی داره؛ اگه توان و حوصله حفظ کردن رو دارن و دنبال درصد بالای ۷۰ هستن باید تقریبا همه کتاب رو مطالعه داشته باشن. ولی اگه تا ۴۰درصد میخوان میتونن به جزوه های خلاصه شده تر و همچنین مطالعه کتاب ۲۰۰۰ تست و پاسخ تشریحی سوالاتش اکتفا کنن.
 
زبان: برای درس زبان من از قبل پایه خوبی داشتم و روی درصد بالای ۷۰ حساب کرده بودم ولی سوالات روز کنکور مدیریت واقعا از دو روز دیگه دشوار تر طرح شده بود و باعث شد درصدم پایین تر بیاد. در بخش لغات از کتاب جلد اول زیر ذره بین لغات رو هر روز مطالعه می کردم و این توصیه رو برای داوطلبانی که میخوان از لغات درصد خوبی بگیرن هم دارم که حتما روزی نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه رو برای مطالعه و از همه مهم تر تکرار و تکرار و تکرار لغت های قبلی زمان بذارن. برای گرامر هم بنده به شخصه خیلی به مطالعه فارسی گرامر از کتب مختلف علاقه ای ندارم و بیش تر سعی کردم با دانش قبلی خودم از زبان به سوالات پاسخ بدم. در ارتباط با ریدینگ هم فقط سوالات ریدینگ ۱۰سال گذشته مدیریت و مهندسی صنایع و MBA رو می زدم و به بررسی اشتباهاتم می پرداختم. البته چند باری هم سوالات ریدینگ تالیفی از کتب کنکوری و اینترنت هم تهیه کردم ولی احساس می کردم نوع متن های بکار رفته خیلی با کنکور فاصله داره و زیاد جالب نیست.
در کل برای زبان اگه کسی پایه خوب و علاقه ای هم به زبان نداشته باشه می تونه در هر قسمت ۲ یا ۳ سوال راحت مخصوصا در بخش ریدینگ پیدا کنه و با مطالعه متوسط هم درصدی رو بزنه. داوطلبان سعی کنن با توجه به ضریب بالای این درس در همه گرایش ها و درصد های صفر تعداد زیادی از شرکت کنندگان اصلا از زبان غافل نشن و سعی کنن درصدی ازش رو بزنن

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
در رابطه با هر درس در سوال قبلی سعی کردم هر اطلاعاتی برای مطالعه و یادگیری رو دارم در اختیار داوطلبان قرار بدم. به نظر من مهم ترین مسئله در مسیر کنکور استمرار داشتن و جا نزدن در این یک سال هستش که با داشتن یک هدف خوب خود به خود این انگیزه در داوطلب ایجاد می شه که هر روز تلاش خودشو بیش تر کنه. همچنین سعی کنن اطلاعات کافی از مسیر و آینده خودشون داشته باشن و خیلی سردرگم نباشن؛ به طور مثال کارنامه سال های گذشته، درصد ها و رشته ها رو ببینن و بدونن که از کنکور چی می خوان. اگه در درسی ضعیف هستن از کنار گذاشتن اون درس هراسی نداشته باشن و سعی کنن با بالاتر بردن دروس دیگه اون رو جبران کنن. به علاوه تست زدن رو فراموش نکنن و سعی کنن آموخته های خودشون رو با تست زدن بسنجن.
دوستان این باور رو داشته باشین که با تلاش و زحمت  حتما نتیجه دلخواهتون رو به دست میارید و تلاشتون بی حاصل نمی مونه.
همچنین در آخر هم می خواستم تشکر کنم از سایت مدیر که چنین اطلاعات کامل و جامعی از کنکور ارشد و دکتری مدیریت برای داوطلبان این رشته فراهم کردن.