شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
سه شنبه 04 اردیبهشت 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 25,991
بازدید دیروز: 34,003
بازدید کل: 151,676,668
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 88
کاربران حاضر: 88

مصاحبه سایت مدیر با امین نوحی رتبه 4 کنکور کارشناسی ارشد سال 1400 رشته مدیریت بازرگانی
 

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
عرض سلام و ادب دارم خدمت تمامی داوطلبان عزیز.
در ابتدا لازم می‌دونم از زحمات ارزشمند عوامل سایت مدیر تشکر کنم.
امین نوحی هستم.
رتبه 4 مدیریت بازرگانی
رتبه 1 مدیریت فناوری اطلاعات
رتبه 8 مدیریت دولتی
رتبه 6 مدیریت صنعتی
 
درصد هایی که در کنکور کسب کردم به ترتیب:
زبان انگلیسی 83.33٪
اصول و مبانی مدیریت از دیدگاه اسلام 73.33٪
تئوری های مدیریت 47.78٪
اقتصاد خرد و کلان 75.44٪
مدیریت تولید 20٪
بازاریابی 57.78٪
ریاضی: سفید

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟ در صورت تمایل سن خود را ذکر نمایید.
متولد ۱۳۷۷هستم. فارغ التحصیل رشته‌ مترجمی زبان انگلیسی از دانشگاه بین‌المللی امام خمینی قزوین با معدل ۱۸.۵۳ و در سال کنکور، دانشجوی سال آخر مقطع کارشناسی بودم.

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
من از مرداد ماه شروع به مطالعه کردم و نسبتا برنامه منظمی داشتم و به طور میانگین روزانه ۶ ساعت مطالعه می کردم و در دو ماه آخر روزانه ۹ ساعت مطالعه داشتم.
من برای تاریخ اولیه آزمون که خرداد بود کاملا آماده بودم و در دو ماهی که کنکور به تعویق افتاد فقط مطالبی که تا آن زمان خوانده بودم را مرور کردم و مطلب جدیدی اضافه نکردم.

کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
+ مدیریت فناوری اطلاعات گرایش سیستم های اطلاعاتی پیشرفته دانشگاه تهران
+ مدیریت فناوری اطلاعات گرایش کسب و کار الکترونیک دانشگاه تهران
+ مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی دانشگاه تهران

ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟
مطالعه دروس تئوری های مدیریت، اقتصاد خرد و بازاریابی را از همان مرداد شروع کردم و از شهریور درس زبان را اضافه کردم. از آبان درس اقتصاد کلان را در برنامه قرار دادم و نهایتا در دی ماه دروس اصول و مبانی مدیریت از دیدگاه اسلام و مدیریت تولید را به برنامه اضافه کردم.

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
زبان انگلیسی:  زبان عمومی: هر سه جلد زبان زیر ذره بین + زبان تخصصی: درک مطلب کنکور سالهای گذشته
با اینکه زبانم خوب بود ولی ترجیح دادم که کتاب های مخصوص کنکور این درس را هم مطالعه کنم چون در هر مقطع و در هر آزمونی، بخش مشخصی از لغات و گرامر زبان انگلیسی مورد نیاز است که برای گرفتن بهترین نتیجه باید بر روی همان بخش های مورد نظر طراح وقت گذاشت.
نکته خیلی مهم اینه که جلد اول کتاب زیر ذره بین رو به خوبی مطالعه کنند و لغاتی رو که بلد نیستن به طور مکرر مرور کنند.
- اصول و مبانی مدیریت از دیدگاه اسلام: کتاب اصول و مبانی مدیریت از دیدگاه اسلام دکتر مقیمی + بانک تست الکترونیکی دکتر جلیلیان + کلاس نکته و تست دکتر احسانی
شاید بتوان گفت تنها درسی در کنکور مدیریت که منبع مشخصی دارد همین درس است. کتاب دکتر مقیمی به تنهایی تمامی سوالات کنکور سه سال گذشته را پوشش داده البته در بعضی از سالها یک سوال ممکن است از سایر منابع طرح شده باشد. بهترین شیوه مطالعه این درس به نظر بنده، یکبار مطالعه کامل کتاب دکتر مقیمی و استفاده از بانک تست دکتر جلیلیان بعد از پایان هر فصل از کتاب و در زمان نزدیک به کنکور هم شرکت در کلاس دکتر احسانی و استفاده از جزوه خوب ایشان است.
تمامی سوالات امسال به جز یک سوال از کتاب دکتر مقیمی طرح شد که آن یک سوال هم در بانک تست دکتر جلیلیان پوشش داده شده بود.
- تئوری های مدیریت: کتاب مرجع کامل تئوری های مدیریت دکتر سید جوادین و دکتر جلیلیان + کتاب بانک تست تئوری های مدیریت دکتر جلیلیان
از نظر من سنگین ترین درس کنکور مدیریت همین درس است، البته سنگین بودن این درس از جهت حجم آن است و اگر این حجم سنگین، آهسته و پیوسته مطالعه شود، به خوبی می توان این درس را متوجه شد. البته امسال نوع طرح برخی از سوالات نسبت به روال سالهای گذشته متفاوت بود ولی با اینحال کسی که کتاب را در حد متوسط به بالا خوانده بود، می‌توانست سوالات امسال را به راحتی بین ۴۵ تا ۵۵ درصد بزند. توصیه من به داوطلبان سال آینده این است که مطالب مربوط به هر نظریه پرداز که در فصل دو آمده را با دقت بیشتری مطالعه کنند تا بتوانند به نوع جدید سوالات هم پاسخ دهند.
- اقتصاد خرد و کلان: کتاب های اقتصاد خرد و کلان دکتر محسن نظری + دی وی دی دکتر علی صادقین
این درس جزو محبوب ترین درسهای من بود و یک روز در میان اقتصاد خرد و اقتصاد کلان را مطالعه می کردم. منابعی که گفتم برای این درس کاملا کفایت می کند. دوستان توجه داشته باشند که حتما پس از خواندن درسنامه به تمامی تست های کنکور این دو کتاب پاسخ دهند چون بسیاری از نکات این درس در بین تست ها گنجانده شده است. در دو سال اخیر اقتصاد جزو دروس آسان کنکور بود ولی با اینحال کنکور امسال نسبت به پارسال کمی سخت‌تر شده بود.
- مدیریت تولید: کتاب مروری جامع بر مدیریت تولید عماد شیخان (منبع بهتر: کتاب مدیریت تولید مدرسان شریف(
شاید تنها درسی که باید منبع بهتری انتخاب می‌کردم همین درس بود. کتاب مدیریت تولید عماد شیخان برای کنکور امسال مناسب نبود بنابراین نظری ندارم ولی دوستانی که درصد بالایی در این درس کسب کردن، کتاب مدیریت تولید مدرسان شریف رو پیشنهاد می کنن.
- بازاریابی: کتاب مرجع کامل مدیریت بازاریابی دکتر جلیلیان + کتاب بانک تست مدیریت بازاریابی دکتر جلیلیان
درس بازاریابی تقریبا از سال ۹۸ و کاملا از سال ۹۹ تغییر منبع داد. یکی از منابع جدید این درس کتاب دکتر شهریار عزیزی هستش که سوالات سال ۹۹ و ۱۴۰۰ از این کتاب طرح شد. اگر دوستان وقت محدودی دارن پیشنهاد نمی کنم که کتاب اصلی دکتر عزیزی رو بخونن. در عوض دوستان می تونن از کتاب دکتر جلیلیان استفاده کنن که هم منابع همیشگی این درس مثل کتاب کاتلر رو پوشش میده و هم کتاب دکتر عزیزی. با خواندن کتاب ایشان راحت می شد به تمامی سوالات امسال البته به جز یک سوال که از خارج از سرفصل طرح شده بود پاسخ داد

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
در نهایت به دوستان پیشنهاد می کنم که سناریو های مختلفی رو برای سال کنکور در نظر داشته باشن. مسائل شخصی، کرونا و ... می تونن مشکل ساز بشن. مهمترین راز موفقیت در کنکور مطالعۀ آهسته و پیوسته است. در نهایت از خانواده و  تمامی کسانی که در مسیر کنکور من را یاری کردن صمیمانه تشکر می کنم و در نهایت توفیقات روز افزون و سلامتی همه دوستان را از خداوند منان آرزو می نمایم.
 
با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت      با هر چه رود راه تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را     با دست های روشن تو می توان گشود