شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
سه شنبه 13 آذر 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 25,303
بازدید دیروز: 21,092
بازدید کل: 157,906,004
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 177
کاربران حاضر: 177

مصاحبه سایت مدیر با غلامرضا نعمتی رتبه 1 کنکور کارشناسی ارشد سال 1400 رشته مدیریت رسانه
 

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
به نام خدا ضمن عرض سلام و تشکر بابت سایت شما که واقعا در زمان کنکور همراه و همگام من بود. بنده غلامرضا نعمتی هستم و در کنکور کارشناسی ارشد علوم ارتباطات در گرایش مدیریت رسانه و روزنامه نگاری با لطف خدا موفق به کسب رتبه اول شدم.
درصدها: مبانی کلی ارتباط جمعی 56، آمار و روش تحقیق 56، تئوری مدیریت 66.67، معارف 58.33 و زبان منفی1.1

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟ در صورت تمایل سن خود را ذکر نمایید.
در رشته مهندسی مواد دانشگاه ملایر همدان تحصیل کردم و با معدل 16.96 فارغ التحصیل شدم و به مدت یکسال کاملا متمرکز روی درس و هدفم بودم.

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
یک نکته مهم که میخوام بگم اینه که خیلی حس خوبی است وقتی امروز شما در جایی قرار داشته باشین که سال قبل برای اون برنامه ریزی کردین و به هدفتون برسین پس داشتن هدف، علاقه و انگیزه ساختن از چیز های کوچک برای خود و توکل و امید به خدا از شروط لازم شروع مطالعه است. پشتکار و استمرار در مطالعه هم شرط کافی‌. من با داشتن موارد بالا پس از گردآوری منابع از اواخر شهریور مطالعه را آغاز کردم و در ابتدا حدود پنج تا شش ساعت و به تدریج به هشت تا نه ساعت مطالعه رسیدم

کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
دانشگاه های تهران

ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟
قاعده اصلی پیش بردن دروس با توجه به اهمیت و ضریب آنها و به صورت همزمان است. من ابتدا همه دروس رو در یک تقسیم بندی زمانی روزانه  پیش می بردم و بعد تصمیم گرفتم به حذف زبان و گذاشتن وقت بیشتر روی روش تحقیق و تئوری مدیریت و پس از تعویق کنکور که واقعا آسیب زا بود تصمیم گرفتم درس روزنامه نگاری رو هم مطالعه کنم. در این مورد هرکس باید متناسب با ویژگی های شخصیتی خودش برنامه ریزی کنه ولی مطالعه و پیش بردن همزمان همه دروس به نظرم لازم است.

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
از آنجایی که اکثر بچه ها در این رشته و گرایش تحصیلات غیر مرتبط دارند؛از دیدگاه کسی که هیچ شناخت و پیش زمینه ای ندارد منابع رو عرض می کنم.
1.تئوری مدیریت:1.کتاب مدیریت عمومی الوانی به همراه تست های موجود در همین سایت. این کتاب یک دیدگاه کلی به شما می دهد با خواندن یک فصل حتما تست ها را نگاه کنید تا شیوه خواندن  را متوجه بشین.2.dlmهای مدیریت که حدود چهارهزار فلش کارت هست البته من با خواندن آن ارتباط لازم رو برقرار نکردم و اون رو کنار گذاشتم.3.کتاب تئوری مدیریت آقای جوادین به همراه کتاب بانک تست به طوری که بعد از خواندن هر فصل حتما تست ها هم مطالعه شود. تذکر: سوالات امسال نشان داد این درس باید اولا کاملا مفهومی،ثانیا با جزئیات کامل و ثالثا چند بار مطالعه شود. توصیه: اول کتاب آقای الوانی و بعد مطالعه مکرر کتاب اقای جوادین.
2.مبانی کلی ارتباط جمعی:این درس منابع مختلف و یک سری کتاب پایه همیشگی کنکور داره من اول یک‌ دور کتاب کمک آموزشی ماهان رو مطالعه کردم و با مطالعه کنکور سال های قبل متوجه شدم اصلا این منبع کافی نیست اما بیس کار دستتون میاد. یکی از کتاب های فوق العاده مهم که بیان به نظرم سختی داره و شما باید حداقل سه بار اون رو مطالعه کنین نظریه های رسانه آقای مهدی زاده هست و بعد از آن کتاب ارتباط شناسی دکتر محسنیان راد با بیان ساده و شیرین. برای کسب درصد بالا خواندن موارد زیر هم توصیه می شود: کتاب نظریه های ارتباط  تانکارد و سورین با ترجمه آقای دهقان، مبانی ارتباط جمعی آقای امید کریمی بر اساس کنکور های سال قبل، مخاطب شناسی دنیس مک کوایل، کنکور های سال قبل. تذکر: خودتون رو برای مواجهه با سوالات نا آشنا آماده کنین که باید از اونها رد بشین. توصیه: خواندن کتاب آقای مهدی زاده و مطالعه تست های دکتری برای آشنایی با سبک مطالعه به همراه کتاب ماهان.
3.روش تحقیق و آمار: خودم در این درس مطالعه زیادی از کتب و جزوات مختلف داشتم اما معتقدم کتاب مدرسان شریف و ماهان به طور همزمان، علیرغم داشتن نقاط مشترک مکمل یکدیگرند و مطالعه چند باره همین دو منبع قطعا راهگشاست. توصیه: حتما روی قسمت آمار وقت بذارین چون با مباحث به مراتب ساده تری روبه رو میشین و با داشتن حداقل پنج سوال می تونه به کسب درصد بالا کمک کنه و همین طور فصل نمونه گیری. تذکر: امسال از قسمت آمار یک یا دو سوال داشتیم و البته ساده به طور کلی معیاری برای تعداد سوالات از بخش های مختلف وجود ندارد.
4 معارف اسلامی:به طور کلی چهار منبع داره که من متاسفانه یکی رو مطالعه نکردم. اندیشه اسلامی1 با اهمیت زیاد و سه منبع آیین زندگی، اندشه اسلامی 2 و کتاب اخلاق اسلامی با اهمیت متوسط. توصیه: حتما هر چهار منبع رو مطالعه کنین و برای تست از کنکور سال های قبل بهره ببرین.

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
در پایان امیدوارم گفته های اینجانب برای تحقق اهداف و استفاده شما مفید فایده قرار بگیرد. نکته مهم در طول مطالعه بلند مدت حفظ تمرکز و کنترل بر ذهن است. به خودتون بگین همه مشکلات و غصه های گذشته و آینده و نیز دغدغه های فعلی نظیر بیکاری، خستگی و ناامیدی به بعد کنکور موکول بشه اون موقع وقت به اندازه کافی وجود داره.با جدیت تصمیم بگیرید و با پشتکار ادامه بدین و در این راه از خداوند متعال و شهدا مدد بگیرین و از حالا خودتون رو برای مصاحبه با سایت مدیر به عنوان رتبه برتر آمادن کنین.به امید موفقیت شما و توفیق روز افزون مملکت آقا امام زمان.
والسلام.

کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه