مصاحبه سایت مدیر با پویان پرتو رتبه 43 کنکور کارشناسی ارشد سال 1400 رشته مدیریت مالی
ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
زبان 67.78
اصول و مبانی مدیریت از دیدگاه اسلام سفید
ریاضی 26.67
تئوری مدیریت سفید
اقتصاد 63.33
مدیریت مالی 46.67
مدیریت سرمایه گذاری و ریسک 57.78
حسابداری 48.89
رتبه 7 سهمیه و 43 بدون سهمیه مدیریت مالی
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟ در صورت تمایل سن خود را ذکر نمایید.
ورودی 91 هوافضا شریف و ورودی 95 مدیریت بازرگانی تهران مرکز. در حین کنکور دانشجوی سال آخر مدیریت بازرگانی بودم و در بازارهای مالی (بورس و کریپتو و فارکس) فعالیت می کردم. معدل موثر 16.30
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
از اواخر آذر ماه به صورت جدی شروع به مطالعه کردم و روزانه بین 4 تا 6 ساعت مطالعه مفید داشتم و آخر هفته ها استراحت می کردم. با برنامه ریزی دقیق تا اواخر بهمن یک دور تمام دروس به جز حسابداری و ریاضی و آمار را تمام کردم و تستهای آخر کتاب ها را مضربی زدم. تا اردیبهشت یک دور دیگه درسنامه ی کتاب ها را مطالعه کردم و بقیه تست ها را زدم. ولی همچنان تو درک حسابداری مشکل داشتم و کتاب رو تموم نکرده بودم. بعد از خبر تعویق کنکور مجدد برنامه ریزی کردم و نقاط ضعف و قدرتم رو در درسهای مختلف پیدا کردم و به نسبت اهمیت براشون وقت گذاشتم ولی در این حین اتفاقاتی افتاد که به طور کامل 40 روز هیچ مطالعه ای نداشتم. دیگه زمان کمی به کنکور مونده بود و احساس عقب افتادن می کردم. 2 ماه آخر رو هر روز بین 5 تا 6 ساعت مطالعه داشتم و به بر طرف کردن نقاط ضعفم پرداختم و حسابداری رو مطالب پر تکرار و اساسی کنکور رو خوندم و تستاشو زدم.
کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
به ترتیب روزانه و شبانه دانشگاه تهران – روزانه و شبانه دانشگاه علامه – روزانه دانشگاه بهشتی
ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟
من زبانم خوب بود و برای زبان هیچ مطالعه ای نداشتم و درس اسلام و تئوری مدیریت هم حذف کرده بودم برای باقی دروس در ابتدا نحوه برنامه ریزی من اینجوری بود که هدف گذاشته بودم یک دور کل دروس طی 2 ماه بخونم. 8 هفته رو روز به روز برنامه ریزی کرده بودم به نحوی که فصول کتاب توی اون روزها تقسیم بشن و با هم تموم بشن آخر اون 2 ماه. نحوه تست زنی هم اینجوری بود که درسی رو که امروز می خوندم فردا تستش رو می زدم. بعد از این 2 ماه دیگه برنامه ریزی ها رو هفتگی انجام می دادم و جمعه ها مطالبی که باید طی اون هفته بخونم رو در روزهای هفته تقسیم می کردم. طی 2 ماه باقیمانده تا کنکور با توجه به حس عقب موندنی که داشتم مطالعه و برنامه ریزی رو هدفمند کردم، به این صورت که تمرکز رو روی مطالب مهم و سرفصل های پرتکرار کنکور گذاشتم و بعضی از مطالبی که درشون مشکل داشتم و نقطه ضعفم بودند رو با توجه به کمبود وقت حذف کردم.
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
زبان، اسلام، تئوری مدیریت: -
ریاضی: رنجبران
آمار: یک کتاب پی دی اف توی اینترنت پیدا کردم از موسسه پارسه
اقتصاد خرد و کلان: محسن نظری (تست های کتاب کافی هست(
مدیریت ریسک: گرجی آرا + 2000 تست
مالی: رضا تهرانی (تست های کتاب کافی هست)
حسابداری: نوروش + 2000 تست ولی در درک مفاهیم کتاب نوروش مشکل داشتم. در آخر حسابداری رو از کتاب مدرسان مطالعه کردم و به نظرم همون کتاب کافی هست.
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
اگه مطالعه برای کنکور رو از اوایل پاییز شروع کنید فشار کمتری بهتون وارد می شه.
اصلا به رتبه های آزمون های جامع اهمیت ندین (من توی آزمون های جامع رتبه زیر 100 نگرفته بودم)
توی درس خوندن وسواس به خرج ندین و اینجوری فکر نکنید که باید همه چیو کامل بلد باشید. روی نقاط قوتتون تمرکز کنید و اونارو تقویت کنید و نقاط ضعفتون هم به نسبت وقتی که دارید سعی کنید بهبود بدین.
یه برنامه ریزی که باهاش احساس راحتی می کنید رو انتخاب کنید و بهش پایبند باشید و ایمان داشته باشید به خودتون و برنامتون.
اوایل کنکور درس خوندن راحت تره. هرچی به کنکور نزدیک می شیم فشار و استرس بیشتر می شه. یه جوری برنامه ریزی کنید که چند ماه قبل کنکور درسارو کامل تموم کرده باشید و تو فرصت باقیمانده تا کنکور به مرور و تست زنی بپردازید.