شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
جمعه 07 اردیبهشت 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 15,330
بازدید دیروز: 54,568
بازدید کل: 151,782,210
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 115
کاربران حاضر: 115

مصاحبه سایت مدیر با احمد حیدرپور رتبه 67 کنکور کارشناسی ارشد سال 1400 رشته مدیریت کسب و کار
 

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
زبان تخصصی: 67.22
جیمت : 49.17
ریاضی : 50
رتبه در سهمیه آزاد 62 و رتبه بدون سهمیه 67
 
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟ در صورت تمایل سن خود را ذکر نمایید.
من 23 ساله، ورودی سال 95 مقطع لیسانس دانشجوی مهندسی عمران دانشگاه صنعتی اصفهان بودم و با معدل 14.30 از دانشگاه فارغ التحصیل شدم. من تا ترم 9 دانشجو بودم و بخاطر اینکه پروژه های ترم 9 را داشتم در طول ترم 99-1 زیاد فرصت مطالعاتی برای کنکور نداشتم و اکثر وقتم صرف واحدهای دانشگاهی می شد ولی از بعدش نه دانشجو و نه شاغل بودم.
 
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
تقریبا می تونم بگم از بهمن ماه 1399 مطالعات جدی من شروع شد و با توجه به برنامه ای که برای خودم تنظیم کرده بودم روزانه حداقل 7 ساعت و حداکثر 10 ساعت مطالعه را داشتم. غالبا 4 ساعت صبح، 4 ساعت عصر و زمان های مرده ساعات مطالعات من را شکل می دادند.
 
ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟
من به سبب پایه ی قوی در درس زبان که داشتم مطالعه ی زبان را از بیخ و بن کنار گذاشته بودم و روزانه صرفا به مدت نیم ساعت تا یک ساعت کلمات مراجع مختلف را دوره می کردم. بیشتر زمان مطالعاتی من صرف دروس ریاضی و جیمت به خصوص ریاضی می شد. تقریبا می تونم بگم از ساعات مطالعه ام تقریبا 10 درصد از زمان را به زبان اختصاص داده بودم و مابقی زمان را به صورت مساوی بین جیمت و ریاضی تقسیم کردم.
 
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
من برای سه درس اصلی از کتب مدرسان شریف و در ماه پایانی برای جمع بندی ریاضی از کتاب 300 تست پرتکرار ریاضی1و2 آقای شکرزاد استفاده کردم. من در مورد منابع مطالعاتی یک پیشنهادی دارم اون هم اینه که بپرسید و مطلع باشید که کتاب های باکیفیت موجود در مارکت برای هر درس چه کتابهایی هستند. با یک سرچ ساده کتاب های با کیفیت و مطرح در هر درس را پیدا کنند. بعد یک هفته تا دو هفته فرصت بذارند، کتابها را ورق بزنند، بررسی کنند و نهایتا کتاب ها را متناسب با سلیقه و ذائقه ی خودشون پالایش کنند تا به گزینه ای برسند که کیفیت کتاب اثبات شده باشه و مخاطب که داوطلب هست با انجام این کار مطمئن می شه که با کتاب ارتباط گرفته و قلم نویسنده را درک می کنه. در چنین شرایطی اگر کتاب در نظر شما جذاب باشه حتی علاقه و انگیزه برای مطالعه مضاعف هم ایجاد میشه و می تونه اثرات خوبی در نتیجه ی شما داشته باشه.
 
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
هیچ چیز غیرممکن نیست. یک مفهوم رایجی به نام "قانون پارکینسون" هست که و مضمون آن این است که <هر کار به اندازه زمانی که برای آن تخصیص داده شده طول می‌کشد.> شما می تونی برای انجام کاری 1 سال فرصت بذاری و با برنامه ریزی متناسب با زمانی که در نظر گرفتی اون کار را انجام بدی. اگر برای انجام اون کار 6 ماه در نظر بگیری با برنامه ریزی متفاوتی می تونی اون هدف را در 6 ماه بهش برسی یا 5 ماه یا 4 ماه و .... . لب کلام این است که شما با هر مدت تایمی که در اختیار داریم با برنامه ریزی درست می تونیم به هدف مد نظر برسی تنها تفاوتی که هست اینه که در مدت زمان کمتر جای خطا و اشتباه کمتری داریم و چه بسا این حتی سنگینی کفه ترازو را به نفع انجام کار در زمان کمتر ببره. به این سبب که در مدت زمان کم تصمیمات عقلانی تر و منطقی تری گرفته می شه و فرد با احتیاط بیشتری قدم برمی داره ولی اگر مدت زمان زیادی در دست باشه و اشتباهات و خطاهایی صورت گرفته باشه نه تنها خود زمان از دست رفته بلکه مدتی هم باید صرف تصحیح خطاها و اشتباهات قبلی بشه و این به اتلاف زمانی زیادی ختم بشه. نمیگم لزوماً این اتفاق ها میوفته ولی حرفم اینه با حداقل مدت تایم در دسترس اگر برنامه ریزی مناسبی صورت بگیره هر هدفی قابل دسترسی خواهد بود.
هر موقع خسته شدین به خودتون استراحت بدین چون مثل سوخت گیری برای اتومبیل مسابقه است. درست انجام نشه دست در پوست گردو میمونه!
بهترین مشاور هم خودتونید! کسی شما را بهتر از خودتون نمی شناسه با توجه به این موضوع سعی کنید برنامه ای بنویسین و خودتون را پایبند به انجامش بدونید. اگر تعهد به انجام کاری ندارید بدونید انگیزه ندارید و اگر انگیزه ندارید یعنی نمی دونید دارید چیکار می کنید. اما اگر هیچ ایده ای در مورد اینکه این پروسه ها را چطور مدیریت و برنامه ریزی کنید ندارید، حتما از خدمات آموزشی موجود استفاده کنید تا مبادا وقت بیش از این از بین برود.
نهایتا دوره و تکرار فراموش نشه! مهم ترین بخش برای تثبیت مطالب همین دوره و تکرار هست و خواهد بود. چه برای کلمات زبان، چه برای برخی سوالات جیمت و چه برای فرمول های گسترده ی ریاضی فقط دوره و تکرار می تونه راهگشای تثبیت و موندگار شدن اون حجم از مطالب در ذهن بشه.