شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
یکشنبه 02 دی 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 4,165
بازدید دیروز: 19,661
بازدید کل: 158,494,654
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 176
کاربران حاضر: 176

مصاحبه سایت مدیر با بهنام مسیح گل رتبه 3 کنکور کارشناسی ارشد سال 1400 رشته مدیریت صنعتی
 

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
سلام و عرض ادب و احترام دارم خدمت تمامی عزیزان و دست اندر کاران سایت خوب مدیر.
بنده رتبه 3 گرایش صنعتی ، 7 تکنولوژی، 12 فناوری اطلاعات را کسب نمودم.
 درصد ها نیز به این صورت هستند:
اسلام: 73.33
تئوری: 27.78
اقتصاد: 47.37
تولید: 40
تحقیق در علمیات : 61.54
ریاضی و آمار : 35
زبان: سفید

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟ در صورت تمایل سن خود را ذکر نمایید.
من همزمان با مطالعه برای کنکور، دانشجوی ترم آخر رشته مدیریت صنعتی دانشگاه خلیج فارس بودم و همچنین معدلم ۱۸.۲۸ بود.
 
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
اواسط بهمن ماه شروع به مطالعه کردم و میانگین ساعات مطالعه من ۶ یا ۷ ساعت بود. البته این روند تا اواسط اردیبهشت ماه ادامه داشت ولی همزمان با اعلام تعویق زمان برگزاری کنکور و شروع امتحانات دانشگاه، حدود ۳ هفته ساعات مطالعه من به صفر رسید. اما ۵ هفته آخر مانده به کنکور دوباره ساعات مطالعه را  بالا بردم و دو هفته آخر روزانه حدود ۹ ساعت مطالعه داشتم.
 
کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
گرایش مدیریت پروژه دانشگاه تهران، انتخاب اول من بود.
 
ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟
به دلیل اینکه دیر شروع به مطالعه کردم همه درس ها را همزمان با هم جلو می بردم. البته برنامه هفتگی من به این صورت بود که روزهای زوج دروس ریاضی و آمار و تولید را مطالعه می کردم و روز های فرد نیز دروس تحقیق در عملیات و اقتصاد.
در کنار دروس ذکر شده، درس های کیفی تئوری و اسلام را همه روزه  مطالعه می کردم.
یک اشتباهی که من انجام دادم این بود که به اقتصاد به عنوان یک درس کمی نگاه کردم و روزانه مطالعه نکردم. بنظرم عزیزان حتما این نکته را توجه بکنند که اقتصاد هم مانند سایر دروس کیفی نیاز به مرور مداوم دارد.

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
آمار: کتاب آمار و احتمالات زیر ذره بین تالیف محسن طورانی منبع مناسبی است. بنظرم نکته اصلی این درس خلاصه برداری از فرمول ها و مرور مداوم آنها و مطالعه تست های کتاب ذکر شده است. همچنین مطالعه تست های سالهای قبل (به ترتیب)  طی هفته های پایانی کنکور می تواند کمک شایانی برای داوطلبین باشد.
 
ریاضی: کتاب ریاضیات پایه تالیف امیر تقی زاده انصاری و انتشارات پارسه برای آن دسته از عزیزان که پایه کمی خوبی دارند می تواند منبع مناسبی باشد (در غیر این صورت کتاب ریاضیات کاربردی انتشاران نگاه دانش پیشنهاد می کنم). از آنجایی که اکثر داوطلبین کنکور ارشد مدیریت، سالهای دبیرستان رشته های علوم انسانی و تجربی تحصیل کرده اند، بنظرم نکته مهم این درس انتخاب فصول مهم و پرتکرار این درس (انتگرال، مشتق ضمنی و ماتریس و  دنباله ها)  و همچنین تمرکز بر آنهاست.
 
تولید: کتاب مدیریت تولید انتشارات مدرسان شریف منبع خوبی است. تیپ سوالات درس تولید تقریبا مشخص است و می شود درصد خوبی را در این درس گرفت. بنابراین پیشنهاد من مطالعه تست های سالهای اخیر این درس و خلاصه برداری از فصول و قسمت های پرتکرار است.
 
تحقیق در عملیات: کتاب پژوهش عملیاتی تالیف دکتر فدوی و انتشارات نگاه دانش منبع مناسبی است. ماهیت این درس به این صورت است که با شروع آن ممکن است نا امید و خسته شوید ولی  با مرور زیاد و مطالعه تست های مختلف و نکته برداری مفید می توانید در این درس نیز موفق شوید.

اقتصاد: کتاب های اقتصاد خرد و کلان نوشته دکتر محسن نظری منبع خوبی است. اقتصاد نه یک درس کاملا کمی و نه کاملا کیفی است. مطالعه اقتصاد نباید مثل دروس کمی دیگری مثل تحقیق در عملیات یا آمار و ریاضی باشد. بخاطر فرار بودن مطالب این درس، بهتر این است که به عنوان درسی کیفی به اقتصاد نگاه شود و با مرور مداوم و خلاصه برداری ها تسلط خوبی در این درس کسب نمود.
 
اسلام: کتاب اصول و مبانی مدیریت از دیدگاه اسلام دکتر مقیمی مناسب ترین پیشنهاد  است. درس اسلام درسی کاملا حفظی است. البته نکته مهمی که در رابطه با این درس وجود دارد این است که مطالب غیر ضروری بسیاری دارد‌. بنابراین توصیه من این است که در کلاس های دکتر احسانی شرکت کنید و با مطالعه قسمت های مهم معرفی شده بازدهی مطالعه خود را بالا ببرید. همچنین مطالعه جزوه دکتر احسانی و مطالعه تست های تالیفی مختلف و متنوع می تواند بسیار مفید باشد.
 
تئوری: کتاب های  تئوری مدیرت دکتر جلیلیان و سید جوادین از انتشارات نگاه دانش  و بانک سوالات چهار گزینه ای تئوری مدیریت از همان مولفین و انتشارات بهترین منبع این درس هستند. چالشی ترین درس برای من تئوری بود و البته پایین ترین درصدم. این درس مفهومی است و کیفی. بنظرم مطالعه بخش ها و فصول پرتکرار مهم ترین نکته مطالعه این درس است. تست های کتاب ۲۰۰۰ تست رو حتما مطالعه بفرمایید. مرور و مرور و مرور باعث تقویت شما در این درس می شود.

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
با توجه به شرایط کنونی کشور، اولین و مهم ترین نکته بنظرم این است که شما باید حتما و قطعا برای ادامه تحصیل هدف داشته باشید و هدفتان مشخص باشد. به این صورت که قبل از شروع به مطالعه، گرایش و حوزه آینده خود را مشخص کرده باشید و بعد تلاش کنید.
جدای از گفته های قبل، توصیه های من به عزیزانی که راهی این مسیر هستند این است که حتما برنامه بریزید و قبل از برنامه ریزی با افراد مختلف مشورت کنید.
همه جوانب مطالعه رو بسنجید.
چه درس هایی، چه ساعاتی برای هر درس، چه فصولی، نحوه تست زنی هر درس، برنامه هفتگی، برنامه ماهیانه و .... همگی اینها را قبل و همزمان با مطالعه چک بکنید و مشورت بگیرید.
ممارست داشته باشید. تداوم اصل مهم شرکت در این چنین آزمون هایی است.
این مسیر پر از پیچ و خم و خستگی و هرازگاهی ناامیدی است ولی نکته اصلی تداوم و صبره. چیزی که شما را از بقیه جدا می کند صبرتان است و چیزی که به شما برای تقویت صبرتان کمک خواهد کرد دیدن دوباره و دوباره و دوباره اهدافتان.
آخرین توصیه ای که به دوستان دارم این است که حتما تست های کنکور ۱۰ یا ۱۵ سال قبل را،  هفته های پایانی بزنید. تاثیر بسزایی دارد.
موفق و سربلند باشید.

کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه