شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
جمعه 07 اردیبهشت 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 30,916
بازدید دیروز: 54,568
بازدید کل: 151,797,796
کاربران عضو: 1
کاربران مهمان: 146
کاربران حاضر: 147

مصاحبه سایت مدیر با سجاد فارسی رتبه 58 کنکور کارشناسی ارشد سال 1400 رشته مدیریت بازرگانی
 

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
به نام خدا. با عرض سلام خدمت همه دوستان و آرزوی موفقیت برای تمام داوطلبان عزیز.
اصول و مبانی مدیریت از دیدگاه اسلام: 55.56
تئوری های مدیریت: 34.44
اقتصاد: 33.33
بازاریابی: 77.78
مابقی دروس سفید
رتبه ۵۰ مدیریت بازرگانی و ۱۰۵ مدیریت فناوری اطلاعات (سهمیه آزاد(
 
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟ در صورت تمایل سن خود را ذکر نمایید.
کارشناسی مدیریت بازرگانی دانشگاه حضرت ولیعصر (عج) رفسنجان. با معدل ۱۸.۸۴ فارغ التحصیل شدم. در حین مطالعه برای کنکور دانشجوی ترم آخر بودم.
 
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
بطور جدی برای آزمون ارشد از مهرماه شروع به مطالعه کردم با روزانه ۳ الی ۴ ساعت و به مرور ساعات مطالعه رو افزایش دادم تا نزدیک های آزمون تقریبا روزانه ۱۰ الی ۱۲ ساعت مطالعه داشتم.
 
کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
گرایش مدیریت استراتژیک دانشگاه شهید بهشتی، علامه طباطبایی و تربیت مدرس.
 
ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟
ترتیب خاصی برای مطالعه نداشتم و طبق برنامه تمامی دروس رو باهم پیش می بردم.
 
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
در ابتدا بگم که انتخاب منبع مناسب و درست یکی از مهم‌ترین چالش های داوطلبان هست. متاسفانه هنوز هم هستند دوستانی که تلاس می کنند اما وقت و تلاششون صرف کتب قدیمی و ناکارآمد می شه و نتیجه مطلوب رو کسب نمی کنند.
زبان عمومی و تخصصی: کتاب ۳ جلدی زیر ذره بین نگاه دانش برای زبان عمومی و کتاب اشراقی برای زبان تخصصی. زبان از جمله دروسی هست که باید خیلی زود مطالعه بشه و نیاز به مرور زیاد و تست زدن زیاد داره (من خودم به دلیل تست نزدن مجبور به حذف شدم(.
مدیریت اسلامی: کتاب دکتر مقیمی + بانک تست دکتر جلیلیان. مطالعه این درس در ابتدا یکم چالشی هست اما با عادت به مطالعه روند و شیوه مطالعه این درس رو متوجه می شید. حتما کتاب دکتر مقیمی رو مطالعه کنید.
 •ریاضی و آمار: برای ریاضی کتاب دکتر محمودیان و آمار دکتر طورانی. کسانی که پایه ضعیف دارند توصیه می کنم حذف کنن.
اقتصاد: کتاب دکتر نظری + ۲۰۰۰تست. اقتصاد درس زیبایی هست اما دقت کنید که متن کتاب رو مطالعه کنید و به نکات تست های کنکوری و تالیفی توجه ویژه داشته باشید.
تئوری های مدیریت: کتاب دکتر سیدجوادین و دکترجلیلیان + بانک تست دکتر جلیلیان. این درس واقعا زیبا هست و به عبارتی می شه گفت درس خوب زندگی کردن هست. از حفظ کردن این درس به شدت پرهیز کنید و تحلیلی مطالعه کنید و حتما مرور زیاد داشته باشید. (البته امسال چالشی ترین درس آزمون بود)
تحقیق در عملیات: کتاب دکتر فدوی. این درس هم مثل ریاضی اگر پایه ضعیف دارید حذف کنید. اما بدونید که حتی درصد کمی از ریاضی و آمار و تحقیق در عملیات در نتیجه کار شما بسیار تعیین کننده می تونه باشه.
بازاریابی: کتاب دکتر جلیلیان + بانک تست بازاریابی دکتر جلیلیان. به جد میشه گفت شیرین ترین درس و شالوده رشته مدیریت بازرگانی بازاریابی هست. پس حتما دقیق و تحلیلی این درس رو مطالعه کنید و از حفظ کردن پرهیز کنید و بعد چند بار مطالعه و مرور تست بزنید.
 
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
به دوستان عزیز توصیه می کنم که قبل از اینکه برای شروع اقدام کنن حتما هدف‌شون از این کار رو بدونن. مسیر دانشگاه و ادامه تحصیل رو با دقت و با هدف و علاقه انتخاب کنن. علاقه و هدف داشتن مهمترین عامل انگیزشی برای طی کردن این مسیر و آینده این مسیر هست. داشتن یک برنامه و استراتژی مناسب (مثل حذف درس) از روز شروع مطالعه تا حتی روز آزمون می تونه مولفه بسیار مهمی برای موفقیت باشه. مرور چندین باره مطالب و قرار دادن زمان مشخص در برنامه برای مرور رو هم مد نظر داشته باشند. روند کنکور ارشد چند سالی هست که عوض شده و بسیار تخصصی تر شده پس نحوه مطالعه ما هم باید تغییر کنه. سعی کنید تحلیلی مطالعه کنید، حتما کتاب بخونید، به دنبال راه های حاشیه ای مثل صرفا جزوه خوندن و ... نباشید و از منابع خوب بهره بگیرید، تست زیاد بزنید و تست ها رو تحلیل کنید. بعد یک بار مطالعه سراغ تست ها نرید چون ممکنه در اون زمان اکثر سوالات رو بلد باشید و نتیجه تست زدن شما کاذب بشه، حتما بعد چند بار مطالعه و مرور خودتون رو در شرایط تست زدن و آزمون قرار بدید و تحلیل کنید. در آخر هم آرزو می کنم همه شما به نتیجه مطلوب و دلخواه خودتون برسید انشالله.
 
با تشکر از سایت مدیر که این فرصت رو در اختیار بنده قرار داد.