شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
سه شنبه 02 بهمن 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 14,632
بازدید دیروز: 22,666
بازدید کل: 159,241,511
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 361
کاربران حاضر: 361

مصاحبه سایت مدیر با محمدعلی نصرآزادانی رتبه 20 کنکور کارشناسی ارشد سال 1400 رشته مدیریت فناوری اطلاعات
 

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
ضمن عرض سلام خدمت داوطلبان عزیز، زبان 47.78%، ریاضی و آمار 58.33%، تئوری مدیریت 48.89%، اقتصاد 49.12%، تحقیق در عملیات 5.12%-، مدیریت تولید و عملیات 37.78% و بازاریابی 20%، اسلام سفید و معدل موثرم هم 16.25 بود. در نهایت در گرایش مدیریت صنعتی رتبه 13، مدیریت فناوری اطلاعات رتبه 20 و مدیریت بازرگانی رتبه 76 را کسب کردم.

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟ در صورت تمایل سن خود را ذکر نمایید.
مهندسی صنایع در دانشگاه صنعتی اصفهان و با معدل ۱۶.۲۸ فارغ التحصیل شدم.
در زمان مطالعه برای کنکور، دانشجو بودم و ترم آخر خود را سپری می کردم.

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
من از اواخر بهمن ماه شروع به مطالعه کردم و در ۴ روز اول هفته چون کلاس و پروژه داشتم، روزانه ۳ یا ۴ ساعت مطالعه می کردم و در روز هایی که درگیر دروس دانشگاه نبودم، ۶ تا ۸ ساعت مطالعه داشتم.

کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
دانشگاه تهران و گرایش مدیریت فناوری اطلاعات.

ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟
ابتدا چون تمرکز و آمادگی لازم را نداشتم، درس هایی را که بر آنها مسلط بودم و آشنایی داشتم، خواندم. مانند مدیریت تولید و عملیات و ریاضی و اقتصاد خرد و بعد از آن درس های تخصصی را خواندم. من درس ها را به صورت دوتایی می خواندم. زیرا برایم خسته کننده بود که تمام زمانم را به یک درس اختصاص دهم. تایم درس خواندنم را به دوقسمت تقسیم می کردم و یک درس حفظی و تئوری را با یک درس محاسباتی و تحلیلی می خواندم.

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
مبانی مدیریت از دیدگاه اسلام: زمانی که آن را مطالعه کردم، از کتاب دکتر مقیمی استفاده می کردم که کتاب جامع و کاملی است و می توان گفت تا حدودی تنها درس تک منبعی کنکور است. اما مشکلی که من با این درس داشتم، این بود که بسیار شبیه به درس دینی دبیرستان بود و مطالب آن چنان ربطی به مدیریت نداشتند که البته ذات درس اینطور است. برای همین تصمیم به حذف این درس گرفتم اما برای کسانی که قصد مطالعه این درس را دارند، این کتاب پیشنهاد من است.
زبان: من از کتاب مدرسان شریف استفاده کردم که برای زبان تخصصی بود و من هم فقط قصد خواندن زبان تخصصی را داشتم. این کتاب متن ها و کلمات خوبی داشت  و باعث گسترده شدن دایره لغات تخصصی من شد که در فهم بهتر متن ها به من کمک کرد. گرامر را نیز از همین کتاب و سرچ در اینترنت و کانالها  کار کردم.
تئوری مدیریت: من برای این درس از کتاب دکتر جوادین و جلیلیان استفاده کردم که بسیار منبع جامع و خوبی است. این کتاب برای آزمون ها طراحی شده است و می توان گفت همه منابع دیگر مانند مقیمی، رابینز، رضاییان و الوانی را پوشش می دهد. حجم کتاب زیاد است اما ارزشش را دارد. من بعضی بخش ها را به خاطر کمبود وقت حذف کردم. همچنین بانک تست این کتاب نیز موجود است که مکمل کتاب است و تست های بر اساس تست های کنکور است و سر جلسه بعضی تست ها برایم آشنا بود هرچند که شیوه سوالات عوض شده بود.
ریاضی و آمار: من به خاطر اینکه رشته مهندسی بودم در این زمینه قوی بودم و به آن چنان منابعی نیاز نداشتم تنها برای این که بدانم که مطالبی را باید بخوانم از منابع استفاده کردم. برای ریاضی از کتاب دکتر رنجبران و برخی جزوات اینترنتی  و برای آمار از جزوه دکتر طورانی استفاده کردم. همچنین از تستهای سالهای گذشته برای مرور این درس ها استفاده کردم. پیشنهاد می کنم که داوطلبان بر روی درس آمار بیشتر وقت بگذارند چون تعداد سوالات آمار در سال های گذشته افزایش یافته و بیشتر از ریاضی بوده است.
بازاریابی: من برای این درس از کتاب بازاریابی سه استاد و منابع تستی که در در سایتها موجود بود استفاده کردم اما از این منبع برای کنکور راضی نبودم و به داوطلبان پیشنهاد نمی کنم. چون شیوه طرح سوالات این درس در چند سال گذشته تغییر کرده است و مفهومی شده است و این کتاب برای پاسخگویی به سوالات جدید مناسب نیست. منابعی مانند مدیریت بازاریابی دکتر جلیلیان که بانک تست نیز دارد و کتاب استاد مروج فکر می کنم  برای این درس خوب باشند.
مدیریت تولید و عملیات: در این درس من چون در رشته مهندسی صنایع درس خوانده بودم مشکلی نداشتم. چون تمام مطالب این درس را در دوره کارشناسی خودم گذرانده بودم برای این درس از کتاب دکتر متقی استفاده کردم. البته در سال های اخیر و خصوصاً امسال تست های حفظی افزایش پیدا کرده بودند که داوطلبان باید به آن توجه کنند.
اقتصاد: من فقط اقتصاد خرد را مطالعه کردم و اقتصاد کلان را حذف کردم. برای این درس از کتاب دکتر نظری استفاده کردم و راضی بودم. همچنین داوطلبان می توانند برای تسلط بیشتر بر این درس از کتاب های ۲۰۰۰ تست همین استاد نیز استفاده کنند. البته در دو سه سال گذشته تست های اقتصاد ساده شده اند و مثل سال های قبل نبوده اند.

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
پیشنهاد می کنم اگر می توانند، دروسی مانند تئوری مدیریت، مدیریت از دیدگاه اسلام و بازاریابی را از ابتدا بخوانند که تا موقع آزمون توانسته باشند این دروس را چندبار مرور کرده باشند و بر آن مسلط شده باشند. درمورد درس زبان هم با خواندن زبان تخصصی می توان درصد خوبی کسب کرد ولی اگر می خواهند زبان عمومی نیز بخوانند، این درس را نیز از ابتدا در برنامه خود بگذراند.
برای مرور دروس پیشنهاد می کنم تست بزنند نه اینکه مجددا مطالعه کنند. چون اینگونه مغز و حافظه خود را به چالش می کشند و بعدا در صورتی که مطلب را به یاد نمی آوردند، به مطالعه مجدد بپردازند. هرچند بعضی چیز ها بیشتر شخصی است و از فردی به فرد دیگر متفاوت است.
کنکور امسال از نظر من به جز زبان و اقتصاد که مناسب و مانند سال ۹۹ بود، بقیه دروس سبک سوالات و جاهایی که از آن سوال طراحی شده بود، تغییر کرده بود؛ چه در مقایسه با سال ۹۹ و چه بقیه سال ها. برای همین توصیه می کنم دروس را دقیق بخوانند تا غافلگیر نشوند.

کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه