مصاحبه سایت مدیر با محمدمهدی علی زاده رتبه 34 کنکور کارشناسی ارشد سال 1400 رشته مدیریت دولتی
ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
با عرض ادب و احترام خدمت شما و آرزوی سلامتی و موفقیت روزافزون برای عزیزان.
تئوری های مدیریت : 37.78
اقتصاد : 49.12
مالیه عمومی و بودجه : 31.11
مدیریت منابع انسانی : 31.11
مدیریت از دیدگاه اسلام : 73.33
ریاضی و آمار : 15
زبان: سفید
رتبه 28 مدیریت دولتی در سهمیه آزاد و 34 بدون سهمیه.
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟ در صورت تمایل سن خود را ذکر نمایید.
مهندسی عمران دانشگاه صنعتی سهند تبریز و معدل 14.21، تا اواخر بهمن ماه دانشجوی کارشناسی بودم، متولد 1377 هستم.
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
تقریبا از مهرماه مطالعه دروس را شروع کردم و به طور متوسط هر ماه 22_20 روز مطالعه و میانگین 3.30_3 ساعت مطالعه مفید داشتم.
کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
مدیریت دولتی دانشگاه تهران
ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟
دروس رو با هم جلو می بردم اما اکثرا در یک روز بیشتر از یک درس رو مطالعه نکردم.
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
تئوری های مدیریت : مبانی سازمان مدیریت آقای مقیمی
اقتصاد: کتاب های اقتصاد خرد و کلان آقای نظری (به نظرم برای درصد های بالاتر هم نیازی به کتاب تست مجزا نیست و صرفا سوالات خود کتاب اصلی کفایت می کنه(
مدیریت منابع انسانی: کتاب آقای قلی پور (امسال سطح سوالات این درس بالاتر از سال های گذشته بود و همچنین چند سوال هم از فصول مختلف کتاب مبانی سازمان آقای مقیمی مطرح شده بود، به نظرم با توجه به این رویه برای درصد های بالا دوستان سعی کنن هر دو کتاب رو با جزئیات و به طور کامل مطالعه داشته باشن)
مالیه عمومی و بودجه: صرفا چندبار روخوانی کتاب اصول تهیه و تنظیم و کنترل بودجه آقای ابراهیمی نژاد و کتاب مالیه عمومی مرحوم پژویان
مدیریت از دیدگاه اسلام: کتاب اصول و مبانی مدیریت از دیدگاه اسلام آقای مقیمی
ریاضی و آمار: مرور سوالات کنکور سال های اخیر (البته امسال شکل و ظاهر سوالات نسبت به سال های قبل تغییر داشت و نمی شد بدون درک کافی از خود مباحث به سوالات پاسخ داد)
برای تست دروس مختلف هم از سوالات کنکور 10 سال اخیر استفاده کردم.
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
چیزی که به نظرم مسلمه روزها و ساعات مطالعه و از همه مهم تر نحوه مطالعه برای هر شخص تقریبا خاص خودشه. تند خوانی، نحوه ترتیب دروس برای مطالعه، تنظیم برنامه روزانه یا هفتگی، بلند خوانی، نکته برداری، خلاصه نویسی، آزمون های جامع و از این موارد زیاد هستن که سال کنکور از نفرات مختلف به ترکیبات مختلف مطرح می شه، چیزی که من متوجه شدم این هست که تمام این پیشنهادات در خدمت یک هدف اصلین و اون رسیدن به تسلط کامل هستش، این خود داوطلب هست که با توجه به شناختی که از خودش پیدا کرده و همچنین شرایطی که در سال کنکور داره روشش رو انتخاب می کنه.
مطلب دیگه ای که به نظرم مهم هست مطرحش کنم این هست که مقصد موفقیت در کنکور ارشد صرفا از راه موسسه ی خاص و کلاس های متنوعی که برای دروس مختلف وجود داره نمی گذره، البته اصلا نباید منکر زحمات اساتید بزرگواری شد که به بچه ها تو این سال کمک شایانی می کنن، اما دوستانی که به هر دلیلی تمایل یا توانایی حضور در کلاس و آزمون های جامع موسسات رو ندارن نباید نگران باشن، به تجربه من با یکم تلاش بیشتر می شه جای کلاس رو پر کرد و به جای آزمون جامع هم میشه یکی دو تا از کنکورهای سال های اخیر رو دست نخورده گذاشت و با همون ها کنکور آزمایشی برگزار کرد. این موضوع برای کسب رتبه تک رقمی هم صدق می کنه و دوستانی رو به خاطر دارم که از کلاس و آزمون استفاده نکردن و تک رقمی شدن.
در مطالعه چیزی که دوستان همیشه یادآور می شدن کیفیت مطالعه بود و به نظر من هم هیچ وقت نباید کیفیت مطالعه فدای کمیت اون بشه. اگر وقت کافی برای تسلط بر همه دروس و همه فصول وجود نداره، بهتر هست که در همون مدت فصول مهمتر با کیفیت بیشتری خوانده شود.
متشکرم از وقتی که برای مطالعه این موارد گذاشتین،
کامیاب باشید و موثر.