شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
شنبه 08 اردیبهشت 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 5,063
بازدید دیروز: 45,096
بازدید کل: 151,817,039
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 109
کاربران حاضر: 109

مصاحبه سایت مدیر با ثریا صبحی رتبه 62 کنکور کارشناسی ارشد سال 1400 رشته مدیریت بازرگانی
 

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
زبان عمومی و تخصصی: 13.33 درصد
مدیریت از دیدگاه اسلام: 53.33 درصد
ریاضی و آمار: 15 درصد
اقتصاد خرد و کلان: 36.84 درصد
تئوری­های مدیریت: 40 درصد
بازاریابی: 64.44 درصد
تحقیق در عملیات: سفید

رتبه در سهمیه آزاد (کد ضریب1): 53
رتبه بدون سهمیه (کد ضریب 1): 62

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟ در صورت تمایل سن خود را ذکر نمایید.
لیسانس مهندسی نرم افزار از دانشگاه سمنان دارم با معدل 14.91 فارغ التحصیل شدم. خیر هنگام مطالعه برای کنکور نه دانشجو بودم نه کارمند. 24 سالم هست.

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
من در کنکور ارشد سال 99 شرکت کردم و تا اومدن نتایج منتظر بودم. به خاطر همین برای کنکور سال 1400 از هفته دوم آبان ماه سال 99 شروع کردم به مطالعه. به طور
متوسط روزی 10 ساعت می خوندم. اما خب داشتم روزهایی که 13 ساعت می خوندم و روزهایی که 5 ساعت می خوندم. همیشه اتفاقات غیرمنتظره پیش میاد، مهم اینکه روز بعد به درستی از تمام زمان استفاده کنیم.

کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
در بین زیرشاخه های مدیریت، به مدیریت بازرگانی بیشتر علاقه دارم و بین دانشگاه­ها، به ترتیب، دانشگاه­های تهران، تربیت مدرس، شهید بهشتی و علامه طباطبایی جزو انتخاب­های من هستن.

ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟
اولویتم با درس بازاریابی و تئوری مدیریت بود و مناسب­ ترین تایم ­های روز رو برای این درس­ها درنظر می­ گرفتم. ولی سعی نکردم ترتیب خاصی درست کنم؛ چون نمی خواستم به همون ترتیب مشخص عادت کنم. کلا مخالف ایجاد چارچوب و قاعده و قوانین هستم در این دوره.

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
درس بازاریابی: کتاب "اصول مدیریت بازاریابی" آقای یاسر منش و مجموعه تست­های آقای یاسر منش
درس تئوری: کتاب "تئوری­های مدیریت" آقایان سید جوادین و جلیلیان و  کتاب "مبانی سازمان و مدیریت" آقای مقیمی و برای تست کتاب "بانک سوالات چهارگزینه­ ای تئوری مدیریت" آقایان سیدجوادین و جلیلیان
درس اسلام : کتاب "اصول و مبانی مدیریت از دیدگاه اسلام" آقای مقیمی و جزوه آقای یاسر منش و برای تست کتاب "2000 تست اصول و مبانی مدیریت از دید اسلام"
درس اقتصاد خرد و کلان: کتابهای "اقتصاد خرد" و "اقتصاد کلان" آقای محسن نظری و برای تست کتاب "2000 تست اقتصاد خرد " و "2000 تست اقتصاد کلان"
درس زبان : مجموعه کتابهای زیر ذره بین و برای متون تخصصی کتاب "زبان تخصصی مدیریت" آقایان ناصرزاده و دهدشتی
درس ریاضی: کتاب "ریاضیات" آقای هادی رنجبران
اما لازم می دونم توضیحاتی در مورد مطالعه بعضی از دروس بدم؛
برای درس بازاریابی کتاب آقای منش به طور کامل همه­ ی مباحث رو پوشش میدن و به نظر من نیازی به کتاب مکمل و دومی نیست. اما این درس پر از نکات ریز و درشت هست و فقط با زدن تست­های زیاد، داوطلب می تونه از وضعیت خودش مطلع باشه که چقدر مسلط هست به این درس. اگر متن کتاب و منبع به طور دقیق و با جزئیات خونده بشه، نه به کلاس­های آموزشی مجازی و نه دوره­ های جمع ­بندی نیازی هست. چون به نظر من بازاریابی نکته­ ی پنهان نداره. فقط نکات ریز زیاد داره، که اونم با مرور زیاد، می شه بهش مسلط شد.
برای درس تئوری مدیریت، برخلاف درس بازاریابی نکات پنهان و سنگین زیادی داره. من از یک سری ویس ­های آموزشی که در کانال­های تلگرام، موجود بود استفاده کردم و کمک کرد مفاهیم و مباحث درس­های تئوری برای منی که دانشجوی مهندسی بودم قابل فهم بشه. من به علت تایم زیاد و آزادی که داشتم از دو منبع خوندم. هرچند که بخش­های زیادی از این دو منبع مشابه هستن. اما همین تکرار چندین باره ­ی این دو منبع باعث شد عمیقا مطالب رو متوجه بشم. برای درسی مثل تئوری که پر از نکته هست، به نظر من، نوشتن خلاصه و نکته برداری شاید کار سختی باشه. کاری که من انجام می دادم به این صورت بود: شماره صفحاتی که نکته­ ی مهم و سختی داشت رو ابتدای کتاب نوشته بودم و هر بار قبل از شروع درس تئوری اون صفحات رو مرور می کردم. این طوری زمانی هم صرف نوشتن اون نکات در کاغذ جداگانه نکردم. و بعد از مدتی (شاید یک ماه یا دو ماه) متوجه می شدم اون نکته رو به طور کامل یاد گرفتم و اون شماره صفحه رو از ابتدای کتاب پاک می کردم.

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
حتما نکته­ ی بدیهی هست، اما تست زدن زیاد و مرور همیشگی، برای من در هر درسی کمک بزرگی بود.
مسیر و راه خودشون رو طی کنن و از کسی تقلید نکنن. قرار نیست همه با 12 ساعت مطالعه در روز رتبه 1 باشیم. سعی کنن راه و روش و حتی تایم درست درس خوندن خودشون رو پیدا کنن. خیلی­ها یادگیری بیشتری در شب دارن و صبح­ها تا دیروقت خوابن، بعضی­ ها هم برعکس. با اون مدلی که راحت هستن جلو برن و حتما بهترین نتیجه رو می گیرن.
برای خودشون چارچوب و قانون سخت نزارن. سعی کنن با خودشون راه بیان. فقط به هدفشون متمرکز باشن. از مسائل جانبی و حاشیه ­ای کاملا دوری کنن. خیلی درگیر تعویض مشاور، منبع و ... نباشن. شروع کنن و در مسیر حرکت کنن. بازم تکرار می کنم؛ تمرکز 100 درصدی بزارن رو مطالب و این آزمون.