شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
سه شنبه 02 بهمن 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 14,529
بازدید دیروز: 22,666
بازدید کل: 159,241,409
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 264
کاربران حاضر: 264

مصاحبه سایت مدیر با امیرحسین زندی رتبه 7 کنکور کارشناسی ارشد سال 1400 رشته مدیریت مالی
 

به نام خالق هستی بخش

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید.
با نام و یاد خدا، امیرحسین زندی هستم. رتبه 7 سهمیه آزاد و رتبه 7 بدون سهمیه گرایش مدیریت مالی. درصدهای من به قرار زیر است:
مدیریت مالی: 48.89 ، مدیریت سرمایه گذاری و ریسک : 57.78،
حسابداری مالی و صنعتی: 64.44 ، اقتصاد خرد و کلان : 70،
اصول و مبانی مدیریت از دیدگاه اسلام: 77.78، ریاضی و آمار : 48.33
زبان سفید، تئوری مدیریت سفید

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟ در صورت تمایل سن خود را ذکر نمایید.
22 ساله هستم و فارغ التحصیل رشته مدیریت دولتی از دانشگاه علامه طباطبایی با معدل نهایی 19.78. در حین مطالعه برای کنکور مشغول به گذراندن ترم 8 و 7 دوران کارشناسی بودم.
 
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
به طور جدی از اول مهرماه سال 99 بود که شروع به مطالعه کردم اما در فروردین ماه همان سال که اولین دوران قرنطینه بیماری کووید بود سعی کردم بیشتر وقتم را صرف آشنایی با دروس رشته مالی کنم. میزان مطالعه با توجه به برهه های مختلف زمانی و همچنین نیازی که احساس می کردم متفاوت بود اما اگر به طور میانگین بخواهم بگویم فکر کنم روزانه در حدود 6 ساعت مفید می شد.

کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
اولویت اصلی من با دانشگاه تهران بود و با توجه به اینکه امسال دانشگاه تهران از میان گرایش های رشته مدیریت مالی 2 گرایش بانکداری و بیمه را ارائه داده بود روزانه های این دو گرایش را به ترتیب به عنوان اولویت اول و دوم انتخاب کردم اما ریسک نکردم و در ادامه دانشگاه شهید بهشتی و علامه طباطبایی را نیز انتخاب نمودم.
 
ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟
قطعا اولویت داشت و برای هر درس برنامه جدا داشتم. به این ترتیب که ابتدا دروس ضریب 4 که از اهمیت بالاتری برخوردار است و اساس رشته مالی را تشکیل می دهند را با محوریت درس مدیریت مالی همزمان جلو بردم بعد از 2 ماه که به سطح قابل قبولی در این دروس رسیدم در کنار مطالعه دقیق تر و مرور و تست کار کردن در این دروس به ترتیب درس های اقتصاد خرد، آمار، اقتصاد کلان، ریاضی و در نهایت هم درس اسلام را به برنامه مطالعاتی ام اضافه کردم و از همان ابتدا هم درس تئوری و زبان را حذف کردم.
 
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
منابع مطالعاتی بدون شک یکی از عوامل مهم موفقیت در کنکور است. بنظر من به جای اینکه منابع متعدد مطالعه شود بهتر است منبع خوب را پیدا کرد و به دقت مطالعه و مرور کرد. در این زمینه زیاد وسواس به خرج ندهید، من به شخصه با مشورت یکی از دوستانم و همچنین مطالعه مصاحبه رتبه برترهای سال های گذشته از سایت مدیر به جمع بندی رسیدم و منابعم را انتخاب کردم.
مدیریت مالی: کتاب دو جلدی راس که امسال بشدت مورد توجه طراحان محترم  بود و کتابی حیاتی است + کتاب مناجاتی، برای تست هم 2000 تست البته اگر زمان کافی ندارید مناجاتی کافی است.
ریسک: کتاب دکتر گرجی آرا (درباره کتاب باید عرض کنم که در برخی موارد خودتون باید با کتاب کلنجار برید و به قول یکی از اساتید کتاب رو حلاجی کنید) و همچنین کتاب 2000 تست که یه مکمل خوب به حساب میاد و به قدرت تحلیل شما کمک می کنه.
حسابداری مالی و صنعتی: بنظر من خوب فهمیدن این درس به خوب فهمیدن درس مالی و خوب فهمیدن درس مالی به خوب فهمیدن درس ریسک کمک می کنه. پس یه جور سنگ بنا حساب می شه. اگرچه سوالاتی که ازش طرح می شه زیاد سخت نیست اما باید خوب خونده بشه. من برای این درس کتاب مروری جامع دکتر نوروش رو خوندم و ازش هم راضی هستم و همیشه در آزمون ها درصد بالای 75 می زدم که امسال به خاطر مبهم بودن صورت 2 سوال درصدم افت کرد. درباره 2000 تست این درس هم باید بگم من کار کردم و به بهتر فهمیدنم کمک کرد اما چون سبک سوالات این درس از سال 97 تغییر کرده بنظرم سبک سوالات 2000 تست متناسب با قبل از 97 هست. مثلا امسال سوالات بخش صنعتی رو اگر کسی یه دید کلی هم داشت می تونست جواب بده اما بخش صنعتی 2000 تست پر از تست های سنگین و جون داره.
 
در این دروس ضریب 4 از مرور خسته نشید
 
اقتصاد: فقط کتاب های دکتر نظری رو مطالعه کردم بدون 2000 تست چون داخل کتاب تست هست و بنظرم اولویت رو بر مبنا تست های سراسری – تالیفی – آزاد قرار بدید و حتما حتما پاسخنامه ها رو مطالعه کنید (حتی برای تستی که درست زدید، چون نکاتی در پاسخنامه ها مطرح می شه که در درسنامه بهش اشاره نشده)
 
ریاضی و آمار: به هیچ وجه این درس رو حذف نکنید چون هم ضریب خوبی داره که ارزش سرمایه گذاری داره و هم مخصوصا بخش آمار بعد ها می تونه به کمکتون بیاد. برای آمار بنظرم کتاب دکتر طورانی ( جلد سبز رنگ ) کافیه . البته باید بگم که سوالات امسال آمار واقعا خیلی جای حرف و حدیث داشت.
برای درس ریاضی هم کتاب هادی رنجبران رو خوندم
 
و اما درس اسلام: شاید خیلی ها از این درس با آن کتاب حجیم دکتر مقیمی در ذهنشان غولی بسازند اما رمز اول موفقیت در این درس شکستن همین باور غلط است. من این درس را خیلی دیر و در اواخر دی ماه بود که شروع کردم اما خودم رو متعهد کردم روزانه این درس رو در برنامه ام داشته باشم. تنها درسی که برای آن در کلاس شرکت کردم همین درس بود و کلاس دکتر احسانی و به خصوص دوره جمع بندی ایشون خیلی مفید بود.
 
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
قبل از هر چیز جا داره از خدای متعال، پدر مادر و خواهر عزیزم که خیلی زحمت برای من کشیدن و مدیون اونها هستم و همچنین دوست و مشاور خوبم آصف قهرمانی تشکر کنم.
سعی می کنم در این بخش به نکاتی که به ذهنم می رسه اشاره کنم.
اول هدف گذاری کنید و بعد برنامه ریزی. به این صورت که اول یک تارگت کلی انتخاب کنید و بعد این هدف رو به اهداف ماهانه، هفتگی و روزانه تقسیم کنید. برای رسیدن به این اهداف برنامه ریزی واقعی و نه آرمان گرایانه داشته باشید و وقتی این اهداف رو می زنید حس خوبی بهتون دست میده که شما رو به سمت اهداف بالاتر می کشونه. در این مسیر حتما و حتما نیاز به انگیزه دارید ( به قول یکی از اساتید عوامل روانی مقدم بر عوامل فیزیکی هستد ) سعی کنید منبع انگیزه تون رو پیدا کنید که می تونه معنویات، جایگاه اجتماعی، دانشگاه ، شغل یا .... باشه.
از شکست خوردن نترسید و ادامه بدید. بنظرم شکست نخوردن فقط برای اونهایی هست که شروع نمی کنند و تفاوت انسان های موفق و غیر موفق در مواجهه اونها با شکست هاست.
فاصله تون رو با درس قطع نکنید و اگر روزی نشد مطالعه داشته باشد حداقل چند دقیقه در ذهنتون یه بخش از یه مبحث رو مرور کنید.
در سرتاسر مسیر به خدا توکل کنید و اطمینان داشته باشید که اون جواب زحماتتون را به بهترین شکل خواهد داد.
شرکت در آزمون های آزمایشی  می تونه محک خوبی برای سنجش اطلاعاتتون باشه مخصوصا آزمون های جامع  و به رسیدن به بهترین استراتژی آزمون دادن کمک می کنه.
حتما در یک ماه و نیم پایانی آزمون های سال های گذشته رو در شرایط مشابه آزمون واقعی برای خودتون برگزار کنید و به دقت سوالات رو بررسی کنید.
برنامه های ورزشی و تفریحی رو در کنار برنامه مطالعاتی داشته باشید.
سعی کنید در روز کنکور در بالاترین سطح آمادگی قرار داشته باشید.
بنظرم در یک روز هم درس های ضریب 4 و هم سایر دروس را داشته باشید با این تنوع ذهن آماده تر می شود.
بعد از مدتی قلق هر درس دستتون میاد اگر ممارست داشته باشید.
اگرچه من درس های ضریب 4 رو بالا 75 می زدم اما امسال سوالات مقداری متفاوت بود و اگر مثلا همیشه مالی 75 می زدید و سرجلسه دیدید شرایط با همیشه متفاوت است بدونید برای همه یکسانه.
تا یکی دو ماه قبل کنکور اصلا به اینکه فلان رتبه برتر فلان درس رو چند زده یا باید چه میانگینی بزنم تا بتونم رتبه برتر بشم فکر نکنید چون ممکنه یه سال سوالات سخت باشه و درصد ها افت کنه و یک سال آسون و درصد ها بالا باشه به خاطر همین تمرکزتون روی مطالعه باشه.
و اما درباره تعویق هم اگرچه فکر می کنم در سال های آینده با اون مواجه نباشیم اما من بشخصه در این مدت 2 ماه که اضافه شد درس جدیدی اضافه نکردم و سعی کردم آمادگی خودم رو حفظ کنم و همچنین در درسی مثل اسلام خودم رو تقویت کنم.

با آرزو موفقیت برای همه دوستان

امیرحسین زندی
شهریورماه 1400

کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه