شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
یکشنبه 02 دی 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 3,962
بازدید دیروز: 19,661
بازدید کل: 158,494,451
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 126
کاربران حاضر: 126

مصاحبه سایت مدیر با فاطمه فرج الله زاده رتبه 7 کنکور کارشناسی ارشد سال 1400 رشته مدیریت رسانه
 

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
به نام حضرت حق
فاطمه فرج الله زاده هستم در کنکور ارشد رشته علوم ارتباطات گرایش مدیریت رسانه شرکت کردم.
رتبه: در سهمیه 6. بدون سهمیه 7
دانش مدیریت: 42.67 درصد
مبانی ارتباط جمعی 42.67 درصد
اخلاق و معارف اسلامی 56.67 درصد
آمار و روش تحقیق : 20 درصد
زبان : 0 درصد

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟ در صورت تمایل سن خود را ذکر نمایید.
دانشگاه علامه محدث نوری، رشته مهندسی معماری با معدل 16.18. بله مشغول به فعالیت خبرنگاری و همچنین مدیریت سایت بودم.

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
از دی ماه مطالعه را آغاز کردم و به دلیل آن که شناخت زیادی از مباحث نداشتم، می بایست آهسته و با تامل مطالعه می کردم، بنابراین در ماه های نخست به آشنایی با دروسی همچون دانش مدیریت و مبانی کلی ارتباط جمعی گذشت و روزانه حدود دو الی چهار ساعت برای آمادگی کنکور اختصاص یافت.
در فرصت طلایی عید نوروز برای جمع بندی اولیه روزانه 12 ساعت مطالعه داشتم اما در ادامه این زمان کاهش یافت تا اینکه ماه منتهی به کنکور مجدد زمان بیشتری حدود 4 الی 5 ساعت را درس می خواندم.

کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
دانشگاه تهران_ مدیریت رسانه

ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟
قطعا درس های دانش مدیریت و مبانی کلی ارتباط جمعی به دلیل ضریب بالایی که داشتند در اولویت قرار گرفتند. با توجه به آن که فارغ التحصیل رشته معماری بودم، آشنایی اولیه با دانش مدیریت برایم بسیار سخت بود و بارها دروس را خواندم تا تسلط خوبی روی آن پیدا کنم. بنابراین اگر داوطلبان در ابتدا با این درس مشکل داشتند، اصلا ناامید نشوند و ابتدا با علاقه و به صورت روزنامه وار مطالعه نمایند.
دروس مربوط به مبانی کلی ارتباط جمعی برای من بسیار شیرین و جذاب بود و بیشتر شبیه یک تفریح و سفر به عمق اتفاقات تاریخی در خصوص نظریه های رسانه بود و از همان ابتدا ارتباط خوبی با این درس داشتم اما سرفصل های آن بسیار متنوع است و همین امر موجب می گردد تا کسب درصد 20 برای بسیاری از رتبه های تک رقمی رضایت بخش باشد

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
پیش از معرفی کتاب، لازم می دانم توجه داوطلبان را به اهمیت کنکور سال های گذشته معطوف نمایم. کتاب اولین تکیه گاه برای موفقیت در کنکور است اما آنچه نقش بسیار تعیین کننده ای دارد، مطالعه چندین و چند باره ی کنکور سال های گذشته و همچنین کنکور دکتری است.
باید بدانید هر سال تعدادی از سوالات تخصصی از کنکور دکتری رشته شما و یا حتی رشته های مرتبط با شما که درس های مشترکی دارند، طرح می شود و همین چند سوال، سرنوشت تان را برای کسب رتبه برتر رقم خواهند زد چرا که رقابت بسیار بالاست.
توصیه اکید دارم تا حتما بر کنکور کارشناسی و دکتری 10 سال اخیر مرتبط با رشته خود تسلط کامل پیدا کنند و هرگز از مطالعه آن منصرف نشوند.
برای درس دانش مدیریت من جزوه مبانی سازمان و مدیریت را از سایت افشین امیدی دانلود و مطالعه کردم که یک جزوه حدود 150 صفحه ای بی نظیر برای آشنایی با این درس در کوتاه ترین زمان بود.
برای تکمیل مطالعات در این درس از فلش کارت 4 هزارتاییDLM استفاده کردم که تمامی نکات با جزییات کامل در آن ذکر شده و مطالعه آن نیازمند صبر و استمرار زیادی است. لازم به ذکر است با توجه به زمان اختصاص یافته، تسلط اصلی من بر روی دو هزار فلش کارت صورت گرفت.
برای درس مبانی کلی ارتباط جمعی از کتاب ماهان استفاده کردم و با توجه به آن که قطور است حتما نیازمند نت برداری می باشد.
کتاب نظریه‌های رسانه مهدی زاده نیز یکی از منابع کنکور است که فرصت کمی برای مطالعه آن داشتم اما نکات بسیار خوبی داشت.
روش های تحقیق در علوم اجتماعی، ارل ببی ترجمه دکتر فاضل (ترجیحا دو جلد) برای آمادگی کنکور بسیار مناسب است. من تنها جزوه خلاصه جلد یک این کتاب را مطالعه کردم.
برای درس روش تحقیق سایر منابع موجود، کتاب هایی بسیار قطور با جزییات زیاد بود که ممکن است از حوصله هر داوطلبی خارج باشد، بنابراین در این درس نیز بیشترین زمان من به خواندن سوالات کنکور کارشناسی و دکتری سال های اخیر اختصاص یافت.
درس اخلاق و معارف اسلامی اغلب شامل سوالاتی از اندیشه یک و دو و درس اخلاق در دوره کارشناسی است، اما من در این درس پایه نسبتا قوی داشتم، بنابراین تنها به مطالعه سوالات کنکور ارشد مدیریت رسانه در 12 سال اخیر بسنده کردم.
نهایتا برای مرور کلی دروس نیز از جزوه جمع بندی سایت افشین امیدی استفاده نمودم.

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
ابتدا باید روی باور خود تمرکز نمایند و سپس برای آنچه در نظر دارند، تلاش کنند. مهم ترین نکته نیز استمرار است و هیچ گاه نباید ناامید شد.
به هر حال در زندگی هر فرد انواع مشکلات وجود دارد و تصور نکنند به دلیل مشکلات مالی، خانوادگی و یا حتی بیماری باید بی خیال رویاهای خود شوند، بلکه همین حالا وقت قوی بودن و خود باوری است.
اگر در میانه راه از درس خواندن خسته شده اید، برای چند روزی به خود استراحت دهید و مجدد قوی تر از قبل شروع کنید.
کسب رتبه تک رقمی به معنای خداحافظی با تفریحات زندگی نیست، بلکه تنها مستلزم استفاده درست از زمان است پس مطمئن باشید که می توانید ورزش و شغل مورد علاقه خود را در کنار مطالعه، ادامه دهید.
برای آن که زحمت تان به هدر نرود و اتفاقات اشتباه را تجربه نکنید، توصیه می کنم حتما از مطالب مفید سایت مدیر استفاده کنید. صادقانه می گویم راهنمایی رتبه های برتر و خواندن مصاحبه آن ها راه درست را به من نشان داد و از صمیم قلب از مجموعه سایت مدیر تشکر ویژه می کنم
 

کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه