شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
شنبه 01 اردیبهشت 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 10,973
بازدید دیروز: 25,852
بازدید کل: 151,580,653
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 57
کاربران حاضر: 57

مصاحبه سایت مدیر با امیر حسین درخشانی رتبه 1 کنکور کارشناسی ارشد سال 1400 رشته مدیریت صنعتی
 

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
به نام خدا امیر حسین درخشانی هستم در گرایش صنعتی رتبه 1 و در گرایش مدیریت فناوری اطلاعات رتبه 2 را کسب کردم. درصدهای من به ترتیب: زبان 55.56 درصد، ریاضی 80 درصد، تئوری های مدیریت 25.56 درصد، اقتصاد خرد و کلان 73.33 درصد، تحقیق در عملیات 71.43 درصد، مدیریت تولید و عملیات 44.44 درصد و بقیه دروس هم سفید گذاشتم

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟ در صورت تمایل سن خود را ذکر نمایید.
من در رشته مهندسی شیمی از دانشگاه تهران فارغ التحصیل شدم و ۲۳ سال دارم. ورودی ۹۵ دانشکده فنی بودم ولی چون دوره کهاد (شامل ۲۲واحد از درس های پایه مدیریت) رو در دانشکده مدیریت گذروندم برای همین بهمن 99 فارغ التحصیل شدم. معدل کارشناسی من در رشته مهندسی شیمی 16.5 و معدل دوره کهاد  19.3 ببود. خیر در زمان مطالعه برای کنکور من شاغل نبودم فقط ترم دوم سال تحصیلی 99-1400 در درس اقتصاد و طرح مهندسی دستیار آموزشی بودم. البته قبل از آبان ماه شاغل بودم و به خاطر مطالعه کنکور استعفا دادم و از اون زمان به صورت جدی شروع کردم.

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
همونجوری که گفتم من از اول آبان ماه شروع کردم. حدوداً می تونم بگم بین روزانه بین ۵ تا ۸ ساعت مطالعه داشتم. البته من ترم 9 دانشجو بودم و حدود 12 واحد داشتم همین باعث می شد که زمان مطالعه کمتری داشته باشم. بعد از بهمن ماه که فارغ التحصیل شدم ساعت مطالعه ام بیشتر شد (6-8 ساعت) جمعه ها را کاملاً استراحت می کردم و به فعالیت های دیگر می پرداختم. وقتی کنکور عقب افتاد در اردیبهشت ماه تقریباً یک ماه درس خوندن رو تعطیل کردم که خب این جالب نبود یعنی بعد از عقب افتادن کنکور اذیت شدم چون برنامه ریزی داشتم برای بعدش و همه اینها به هم خورد و اینکه یک ماه هم که تعطیل کردم مقداری از فضای درس و مطالعه دور شدم و مثلا توی درس زبان مقداری افت کردم و تا خود کنکور هم نتونستم به سطح قبلی برگردم توی این درس.

کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
بنده گرایش مدیریت فناوری اطلاعات زیر گرایش سیستم های اطلاعاتی پیشرفته در دانشگاه تهران را انتخاب کردم. البته ابتدا قصدم مدیریت پروژه دانشگاه تهران بود اما از بهمن 99 به دلایلی که خارج از حوصله این مصاحبه هست تصمیمم عوض شد.

ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟
من تا اواسط بهمن ماه دروس ریاضی، اقتصاد خرد و تحقیق در عملیات رو تموم کردم. از اونجا به بعد آمار، تولید و اقتصاد کلان رو خوندم. تئوری های مدیریت و زبان رو هم هر روز در برنامه داشتم. حدودا اواسط فرودین بود که مطالعه دروس رو تموم کردم، کنکور جامع می زدم و درس هارو مرور می کردم که کنکور عقب افتاد دوباره و به سختی همین روند رو از خرداد ماه شروع کردم.

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
برای زبان مجموعه زیر ذره‌بین جلد 1و2 استفاده کردم. سطح زبانم می شه گفت که متوسط بود و طبق برنامه ای که توسط مولفین کتاب در اول اون آورده شده پیش رفتم. برای زبان تخصصی هم با کتاب دکتر ناصر عسگری تقریباً از یک ماه قبل از عید شروع کردم. برای ریاضی از کتاب دکتر جهانشاهی استفاده کردم چون کارشناسی مهندسی بودم برای مشکل خاصی نبود. خیلی سریع درسنامه رو نگاه می انداختم و بیشتر تمرکزم روی تست های کنکور بود و این تست ها رو خوب حل می‌کردم و دوره می کردم. برای درس آمار بازم از کتاب هادی رنجبران حالا استفاده کردم چون آمار کاملا برای من جدید بود و خوب درسنامه ها رو می خوندم و تست های کنکور رو حل می کردم. توی این درس باید حتما یک خلاصه نویسی از فرمول و نکات مهم انجام داد و چندین بار خلاصه هارو دوره کرد تا به تسلط خوبی رسید. برای درس تئوری مدیریت متاسفانه منبعی که داشتم منبع قدیمی بود که مربوط بود به یکی از انتشارات و موسسات کنکوری هست. ولی خوب کتاب قدیمی بود چون همون موسسه الان یک کتاب کاملاً جدید چاپ کرده برای این درس. در ادامه من طوری مدیریت را از همین کتاب می خوندم و تست های کنکور رو می زدم. البته اینجوری نبود که کتاب بدی باشه من تقریبا همه کنکورهای سال های گذشته رو که می زدم حدود 50-60 پاسخ میدادم و بعد از اینکه کنکور عقب افتاد توی این درس وویس های دکتر محرابیون هم گوش دادم و نکته برداری کردم. در مجموع چون خیلی انتظار بالایی از خودم داشتم سر جلسه کنکور به همه سوالات تئوری پاسخ دادم و 25% گرفتم!! این رو گفتم تا درس عبرتی باشه وقتی با سوالات سخت رو به رو می شید اصلا لازم نیست به اون ها طبق انتظارات قبلی پاسخ بدید و نمره منفی زیادی کسب کنید. حتما هوشمندانه عمل کنید. در آخر برای تئوری های مدیریت کتاب دکتر مقیمی یا سیدجوادین هرکدوم که می خونید وویس های دکتر محرابیون هم کنارش گوش بدید و سعی کنید به همه قسمت های کتاب تسلط داشته باشید کنکور 1400 خیلی سوال ها ریز و حفظی بود.  برای درس اقتصاد خرد و کلان فقط کتاب دکتر نظری را مطالعه کردم و تست زدم فکر می کنم منبع خیلی کاملی هست برای این درس بعد هیچ منبع دیگری هم احتیاجی نیست مهم اینه که درسنامه رو خوب خونده باشید و یک خلاصه نویسی داشته باشید و فقط تست های کنکور سراسری رو حل کرده باشید. برای تحقیق در عملیات کتاب دکتر فدوی را خوندم البته ترم 9 تحقیق در عملیات 1 رو در دانشکده علوم مهندسی به عنوان درس اختیاری برداشتم و چون از قبل هیچ آشناییتی با این درس نداشتم این کلاس بهم کمی کمک کرد. کتاب دکتر فدوی خیلی کامل هست فقط حتماً باید درسنامه رو با دقت بخونید مثال‌ها خیلی با دقت حل کنید. تمرین های آخر فصل و هم به همین صورت و تست های کنکور و هم مسلط بشید. در دور اول خوندن و تست زدن هم اصلا انتظار خاصی نداشته باشید با تکرار به مهارت میرسید. برای مدیریت تولید و عملیات هم به نظر من منبع کاملی که این درس رو پوشش بده وجود نداره من از کتاب دکتر هایده متقی استفاده کردم. کتاب دو جلدی بود جلد اول درسنامه جلد دوم تست+پاسخنامه. کتاب ایشون برای مسائل کافی هست اما برای مباحث غیر از مسائل (حفظی-مفهومی) اصلا کافی نیست و اگر میخواین درصد بالایی رو کسب کنید باید منابع تکمیلی مثل کتاب جعفرنژاد رو مطالعه کنید. خلاصه‌نویسی هم داشتم برای این درس چون مثل آمار خیلی رابطه داره کمک می کنه.

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
از تست های کنکور دکتری خصوصا درس آمار، ریاضی (حسابداری)، تئوری های مدیریت و اسلام غافل نشید. به نظر بنده در کنکور ارشد با اجرای یک برنامه مطالعاتی دقیق و پیوسته قطعا می شه نتیجه مطلوب کسب کرد. به همه عزیزان کنکوری توصیه می کنم تا به خودشون باور داشته باشن و طبق برنامه عمل کنن انشالله که خداوند هم زحماتشون رو بی نتیجه نمی ذاره و نکته دیگر اینکه هرگز ناامید نشید تا آخرین لحظه تلاش کنید. ممکن است اتفاقات محیطی ناگواری پیش بیاد ولی شما باید بر محیط تون غلبه کنید و به سمت هدفی که دارین گام بردارید. با آرزوی سلامتی و موفقیت
از سایت مدیر هم تشکر می کنم من خودم هم چون خیلی با بچه های کنکوری در ارتباط نبودم خیلی از مصاحبه رتبه برتر ها و قسمت رتبه و درصد ها استفاده می کردم.