شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
شنبه 01 اردیبهشت 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 16,872
بازدید دیروز: 25,852
بازدید کل: 151,586,552
کاربران عضو: 1
کاربران مهمان: 81
کاربران حاضر: 82

مصاحبه سایت مدیر با سارا عوادزاده رتبه 36 کنکور کارشناسی ارشد سال 1400 رشته مدیریت بازرگانی
 

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
سلام من سارا عوادزاده هستم درصد های من در کنکور 
بازار 64.44٪ ، اقتصاد 56.67٪ ، اسلام 53.33٪ ، تئوری 34.44٪ ، زبان 27.78٪ ، مالیه 20٪ ، منابع انسانی 11.11٪ ، ریاضی و آمار سفید - ORسفید
رتبه در سهمیه بازرگانی 33 و رتبه بدون سهمیه 36
 
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟ در صورت تمایل سن خود را ذکر نمایید.
من در دوره لیسانس، مدیریت بازرگانی دانشگاه تهران تحصیل کردم و همزمان که برای کنکور می خوندم دانشجوی سال آخر کارشناسی بودم و با معدل 17.42 شهریور ۱۴۰۰فارغ التحصیل شدم.
 از پاییز در یک پروژه تحقیقاتی مشغول فعالیت بودم همچنین در دو ماه آخر هم تمام وقت شاغل بودم.
 
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
از اوایل شهریور مطالعه خودم رو شروع کردم تا انتهای پاییز روزی ۵ الی ۵ ساعت و نیم درس میخوندم به خاطر امتحانات ترم در دی ماه یک وقفه سه هفته ای داشتم و دو ماه بهمن و اسفند برای اینکه دروس رو تا آخر اسفند تموم بکنم روزی ۷ الی ۸ ساعت مطالعه می کردم.
در فروردین و اردیبهشت به خاطر ماه رمضان ساعت مطالعم مجددا کمتر و‌ روزی ۴ الی ۵ ساعت بود.

کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
من به گرایش های مدیریتIT ، بازرگانی و منابع انسانی علاقه زیادی دارم که به ترتیب زیر گرایش های این رشته هارو زدم ولی چهار تا گزینه اولم به ترتیب سیستم های اطلاعاتی پیشرفته روزانه و شبانه و کسب و کار الکترونیک روزانه و شبانه بود.

ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟
من اول از زبان، تئوری، اقتصاد و بازاریابی شروع کردم و هر روز این دروس رو می خوندم در بهمن ماه اسلام و منابع انسانی رو اضافه کردم بعد از اینکه کنکور به خاطر کرونا عقب افتاد مالیه هم خوندم.
ریاضی و آمار وOR  رو از همون ابتدا حذف کردم

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
تئوری
برای درس تئوری های مدیریت کتاب دکتر جلیلیان رو پیشنهاد می کنم حتی با وجود اینکه امسال تئوری  خیلی سخت تر از سال های گذشته بود ولی با این وجود من معتقدم این کتاب و ادبیات کنکوری که داره خیلی در فهم بهتر این درس کمک می کنه ‌ولی این نکته رو باید ذکر کنم که داوطلبان کنکور باید این درس رو به صورت مفهومی بخونن چون صرف حفظ‌ کردن این کتاب نمی تونه موثر باشه فهم درست هم بسیار حائز اهمیت هست.
زبان
برای زبان عمومی کتاب زیرذره بین و زبان تخصصی کتاب ناصرزاده رو پیشنهاد‌ می کنم.
و هر داوطلبی با هر سطح زبانی اگر با ممارست این منابع رو بخونن میتونن نتیجه مطلوبی کسب کنن.
 
بازاریابی
من برای بازاریابی  از کتاب آقای جلیلیان استفاده کردم و‌ راضی بودم از درصدی که کسب کردم هر چند که تا دی ماه یک منبع دیگه رو می خوندم و شروع این کتاب در‌ اواسط دی ماه بود ولی با تقسیم بندی و ادبیات آشنایی که از تئوری داشتم تونستم تا آخر اسفند تمام کنم و درصد مطلوبی کسب کنم.
 
اسلام
برای اسلام کتاب آقای دکتر مقیمی به همراه بانک تست الکترونیکی آقای جلیلیان رو استفاده کردم.
 
اقتصاد
برای اقتصاد کتاب خرد و کلان دکتر نظری رو استفاده کردم و‌ تست های سراسری و سوالات ص/غ رو چند بار تا کنکور زدم.
 
منابع انسانی
برای منابع انسانی با توجه به وقت کمی که داشتم کتاب جلیلیان رو مطالعه کردم.
 
مالیه
با توجه به اینکه هیچ پیش فرضی از این درس نداشتم و بعد از تعویق کنکور به فکر خوندن این درس افتادم کتاب مالیه مدرسان شریف رو مطالعه کردم.
 
در ماه پایانی تا کنکور هم مجموعه سوالات کنکورهای سال های قبل رو استفاده کردم و یک روز درمیان کنکور می زدم و روز بعد تحلیل می کردم.
 
همچنین لازم می دونم ذکر کنم که کلاس های کنکور رو با اینکه ثبت نام کرده بودم به جز درس اقتصاد فرصت نکردم استفاده کنم و خودم درس هارو مطالعه کردم در هیچ آزمون آزمایشی هم شرکت نکردم.

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
به عنوان فردی که در سال کنکورم خیلی مشغله داشتم و هم به صورت غیرمترقبه یکی از عزیزانم در یک ماه پایانی تا کنکور از دنیا رفتن می خوام بهتون بگم اگر تلاش کنید و با برنامه ریزی درس بخونید حتما به هدفتون خواهید رسید اینکه هیچ وقت ناامید نشید و در مسیری که هستید جلو برید باعث میشه هر روز به هدفتون نزدیک تر بشید.
یکی از مسائلی که توصیه می کنم داوطلبان این کار من رو تکرار نکن عدم مطالعه به صورت پیوسته و به صورت نوسانی است اینکه یک نفر ساعات کم ولی به صورت مستمر درس بخونه نسبت به کسی که منقطع با ساعات متغیر بخونه خیلی بهتره.
و مسئله بعدی برای درس زبان که یک درس مهارتی است پیشنهاد می کنم با هر سطح زبانی هستید حتما براش تلاش کنید و وقت‌ بذارید چون مطمئنا با تمرین و تلاش هر روزه میتونید به درصد خوبی برسید و پایه زبانتون رو تقویت کنید.
برای درس اقتصاد و اسلام هم پیشنهاد می کنم که با تست زدن داوطلبان می تونن که درصد مطلوبی کسب کنن و در ماه پایانی کنکور از زدن تست های کنکورهای سال های گذشته و تحلیل اونا غافل نشن چون بخشی از یادگیری و مرور در تست زدن اتفاق میوفته.
 
در نهایت برای تمامی داوطلبان آرزوی‌ موفقیت می کنم.