شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
پنجشنبه 01 آذر 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 15,728
بازدید دیروز: 20,937
بازدید کل: 157,588,158
کاربران عضو: 1
کاربران مهمان: 249
کاربران حاضر: 250

مصاحبه سایت مدیر با فاطمه راد رتبه 15 کنکور کارشناسی ارشد سال 1400 رشته مدیریت بازرگانی


ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
با سلام و احترام
فاطمه راد هستم رتبه 14 در سهمیه آزاد و رتبه 15 بدون سهمیه در رشته مدیریت بازرگانی.
درصد های من:
زبان  12.22
مدیریت اسلامی 77.78
ریاضی و آمار  28.33
تئوری های مدیریت  44.44
اقتصاد  57.89
بازاریابی   62.22
مدیریت منابع انسانی 6.67
مابقی دروس سفید

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟ در صورت تمایل سن خود را ذکر نمایید.
متولد سال 1376 هستم .
من فارغ التحصیل رشته ی مدیریت بازرگانی با معدل 17.53 از دانشگاه شهید باهنر کرمان هستم، در سال کنکور دانشجو بودم اما چون هفت ترمه فارغ التحصیل شدم عملا در ماه های پایانی کنکور وقتم آزاد بود.

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
مطالعه را از اوایل مرداد ماه شروع کردم و به طور میانگین هر روز 6 ساعت مطالعه داشتم اما با شروع ترم آخر مطالعه برای کنکور را کمی کاهش دادم اما متوقف نکردم و پس از اتمام دانشگاه در بهمن 99، مطالعه را به طور میانگین هر روز 6 الی 7 ساعت تا زمان کنکور ادامه دادم.

کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
به ترتیب
1- بازاریابی دانشگاه تهران
2- مدیریت استراتژیک دانشگاه تهران
3- بازاریابی شهید بهشتی
4- بازاریابی علامه

ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟
مطالعه تمامی دروس را تقریبا با هم پیش می بردم اما دروس تئوری و بازار برایم اولویت داشت به این معنا که شاید در برهه هایی از زمان برخی از دروس را نمی خواندم اما بازار و تئوری از برنامه من حذف نمی شد.

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
زبان: من متاسفانه به علت مدیریت زمان نه چندان مناسب سر جلسه کنکور، برای درس زبان علی رغم مطالعه نسبتا خوب وقت کم آوردم و به 4 سوال بیشتر پاسخ ندادم اما توصیه من به دوستان مطالعه جلد 1 و 3 زبان زیر ذره بین برای پاسخگویی به سوالات لغت و در صورت نداشتن وقت کافی برای مطالعه لغات تمرکز روی گرامر و زبان تخصصی می باشد. (گرامر جلد 2 زبان زیر ذره بین و برای زبان تخصصی مطالعه سوالات کنکور 10 سال اخیر)
اسلام: برای مطالعه درس اسلام کتاب اسلام دکتر مقیمی ضروری و البته کافی می باشد، به نظر من برای درصد بالا در این درس این کتاب باید به طور کامل خوانده شود.
و مطالعه بانک تست اسلام دکتر جلیلیان برای یادگیری نحوه مطالعه این کتاب می تواند مفید باشد.
ریاضی و آمار: من به دلیل داشتن پیش زمینه مناسب در درس ریاضیات وقت چندانی به مطالعه این درس اختصاص ندادم و سرجلسه کنکور هم صرفا  به 6 سوال ریاضی و 1 سوال آمار پاسخ دادم که 6 سوال را درست زدم، اما توصیه من به دوستانی که در درس ریاضیات پیش زمینه مناسبی ندارند حذف این درس و تمرکز بر درس آمار است
تئوری: برای این درس که چالش برانگیز ترین درس امسال در کنکور بود مطالعه کتاب تئوری سید جوادین را توصیه می کنم، توجه داشته باشید با توجه به مدل سوالات امسال روی تمامی بخش های  این کتاب (نه صرفا بخش اصول و مبانی مدیریت) تمرکز و مرور کافی داشته باشید. ( اگر تمایلی به پاسخ گویی  سوالات منابع انسانی در کنکور ندارید نیازی به مطالعه بخش آخر کتاب نیست)
اقتصاد: کتاب اقتصاد خرد و کلان دکتر نظری را پیشنهاد می کنم، علاوه بر تمرکز کافی روی تست های این دو کتاب که توصیه رتبه های برتر سال های گذشته بوده، با توجه به نحوه ی سوالات اقتصاد در سه سال اخیر حتما توجه ویژه ای روی متن این دو کتاب و مرور آن داشته باشید.
بازاریابی: در صورتی که رشته ی شما در مقطع کارشناسی مدیریت بازرگانی بوده و کمابیش با درس بازاریابی آشنایی دارید مطالعه یکی از این منابع کافی می باشد (تهیه هر دو منبع نیازی نیست) : 1- کتاب بازاریابی دکتر جلیلیان و بانک تست این کتاب  2 –کتاب بازاریابی آقای منش و بانک تست این کتاب
اما در صورتی که هیچ پیش زمینه ای از این درس ندارید، در صورت داشتن وقت کافی ابتدا به صورت روزنامه وار (نه به صورت کنکوری) کتاب بازاریابی دکتر عزیزی را مطالعه کنید و سپس سراغ یکی از دو منبع فوق بروید و تا زمان کنکور صرفا روی آن تمرکز کنید.

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
به توانایی های خودتون ایمان داشته باشید و بدونید با توکل و تلاش هیچ هدفی دست نیافتی نیست، مطالعه برای کنکور ارشد را هر چه زودتر شروع کنید بهتر است چرا که ما از اتفاقات پیش بینی نشده ای که در ماه های پایانی کنکور می افتد بی خبریم بنابراین مطالعه را به ماه های پایانی موکول نکنید.
مرور هوشمندانه دروس و استمرار در مطالعه رمز اصلی موفقیت در آزمون کارشناسی ارشد است، توصیه من برای مرور دروس (اسلام، تئوری و بازار) این است که به جای این که یک دور کامل کتاب را بخوانید و سپس دوره کنید، پس از مطالعه هر فصل آن را حداقل تا شش روز بعد به طور پیوسته حتی شده 10 دقیقه مرور کنید تا مطلب در ذهن شما تثبیت شود همچنین توجه داشته باشید که در هفته های پایانی کنکور از مرور جامع این سه درس غافل نشوید.
این که در مقطع کارشناسی در چه دانشگاهی درس خوانده اید و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید را فراموش کنید و روی کنکور متمرکز شوید، نسبت  به افکار منفی و افرادی که افکار ناامیدکننده به ذهن شما القا می کنند کاملا بی تفاوت باشید.
در پایان ضمن تشکر از تمامی افرادی که در این مسیر همراه من بودند به ویژه پدر و مادرم، برای تمامی شما عزیزان آرزوی موفقیت و سلامتی دارم.
یا حق.