شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
چهار شنبه 05 اردیبهشت 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 7,745
بازدید دیروز: 27,889
بازدید کل: 151,686,311
کاربران عضو: 1
کاربران مهمان: 59
کاربران حاضر: 60

مصاحبه سایت مدیر با فاطمه داقری رتبه 43 کنکور کارشناسی ارشد سال 1400 رشته مدیریت بازرگانی
 

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟

ممنونم از شما.
رتبه 43 بازرگانی. 67 مدیریت آی تی.
62 منابع انسانی.
 
اسلام: 62.22
بازاریابی: 53.33
اقتصاد: 45
زبان: 44.44
تئوری: 26.67
ریاضی: سفید

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟ در صورت تمایل سن خود را ذکر نمایید.
مدیریت بازرگانی دانشگاه ایلام. معدل 17.76
24سالمه و حین مطالعه کنکور فارغ التحصیل شده بودم.
 
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
دقیقا از 15 آذرماه شروع کردم و تا اواخر اسفندماه بطور‌ میانگین روزی 4 ساعت مطالعه کردم، فروردین و نیمه اردی‌بهشت رو از دست دادم، با تعویق کنکور خرداد رو هم درس نخوندم، اما تیرماه رو با مرور هرآنچه که خونده بودم با میانگین پنج ساعت در روز گذروندم.
 
کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
بازاریابی تهران، علامه و بهشتی و بعد گرایش استراژیک این سه دانشگاه.
 
ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟
زبان و تئوری به دلیل علاقه‌ای که داشتم اولویت من بود و‌ روزانه مطالعه می کردم، خیلی روزها فقط همین دو درس را پیش می بردم. اما بهترین روزها ( متاسفانه به ندرت)، زمانی بود که همه ی پنج درس را مطالعه می کردم‌.
 
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
 
اسلام: کتاب آقای مقیمی قطعا منبع اثبات شده این درس است. من بدون مطالعه دو فصل حجیم از این کتاب، باز هم به درصد قابل قبولی دست یافتم.
 
اقتصاد: کتاب‌های آقای نظری.
من خیلی تاسف می خورم که وقت کمی برای اقتصاد گذاشتم و فقط خرد رو مطالعه کردم؛ در حالیکه با وقت کمتری حتی می شد فصل های مهم کلان رو مطالعه کرد و درصد بالاتری گرفت. اقتصاد‌ مدیریت آنقدر پتانسیلی برای سخت تر شدن نداره و با مطالعه این دو کتاب براحتی درصد هشتاد قابل دست یافتنه‌.
 
زبان: من طبق نظریات رتبه برترهای سال‌های قبل که همینجا مطالعه کردم، کتاب های زیرذره بین رو تهیه کردم و جلد اولش بنظرم برای همه نیازه ولی بستگی به تایم باقی‌مونده افراد داره.
اگر در سطح دبیرستان هستید نهایتا دوهفته وقت بگذارید و دبیرستان رو تموم کنید و سراغ کتاب زیرذره بین برید. ساختار درس به درس و مطمئنی داره. اگر روزی یک درس مطالعه کنید حتی سه ماه هم برای شما کافیه که دامنه لغاتتون رو بطور چشم‌گیری افزایش بدید و نتیجه خوبی بگیرید.
 
بازاریابی: با توجه به بازار کنکور ۹۹ که بنظر من در دسته «خیلی سخت» طبقه بندی می شد، بزرگترین نگرانی و دغدغه من این درس بود.
کتاب آقای شهریار عزیزی رو تهیه کردم  ولی این کتاب، کنکوری نیست و یک کتاب آموزشی دانشگاهیه و من حین خوندن فصول کمبود مطالب رو واضحا متوجه بودم، بنابراین قطعا باید در کنارش یک کتاب کنکوری داشت.
من به لطف خانم فاطمه ابراهیمی دانشجوی دانشگاه علامه کتاب آقای مروج رو تهیه کردم و همزمان با هم پیش بردم هر دو کتاب رو.
و توصیه‌ای که دارم اینه اصلا از دومنبعی بودن نترسید، چون نیاز نیست حداقل در این کیس  کتاب  آقای عزیزی رو کامل مطالعه کنید، بنده منبع اصلی رو کتاب کنکوری (مروج) قراردادم و صرفا مطابقت دادم کتاب آقای عزیزی رو و درنهایت هایلایت های استخراجی نه چندان زیادی رو مرور کردم. درصد بالاتری رو حتی می شد بدست آورد ولی من تنها و تنها سوال هایی که صددرصد مطمئن بودم رو جواب دادم.
 
تئوری: کتاب آقای جوادین.
نکته طنزآمیز در مورد این درس برای من، کمترین درصد و بیشترین تایم مطالعه است. کتاب حجیم آقای جوادین رو بطور منظم مطالعه و مرور کردم، نحوه خوندن هم با مطالعه ی فصل های مرتبط و از لحاظ موضوعی نزدیک به هم بود. اما فکر کنم توافق جمعی وجود داشته باشه که تئوری متفاوت تر و سخت تر از سال های قبل بود. اگر سر جلسه شوک سختی تئوری رو کنترل می کردم درصد چهل قابل دست یابی بود.
کم‌کاری من در مورد تئوری، غفلت از تست زدن، خصوصا تست های سه سال اخیر و بطورکامل تست جامع زدن بود.
بنده اگر به عقب برگردم، قطعا در کنار کتاب آقای جوادین، کتاب آقای مقیمی رو هم تهیه می کنم و با فصول مشترک دو کتاب شروع می‌کردم.
 
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
قطعا درسته که تداوم در مطالعه بهترین استراتژی برای هر داوطلب کنکوریه و نتیجه بهتری رو به ارمغان میاره.
خود من چون حین مطالعه‌ برای کنکور هفتگی به سایت سر‌میزدم و کارنامه‌ها و مصاحبه‌ها رو چک می‌کردم، صرفا دوست دارم به دوستانی در هرموقع از سال، چه یکماه مونده به کنکور، چه حین مشکلاتی مثل  تعویق کنکور یا هر مساله دیگه ای، یادآوری کنم که ادامه بده چون حتی یک روز هم تایم زیادی برای مطالعه‌کردن داره...