شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
یکشنبه 02 دی 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 3,347
بازدید دیروز: 19,661
بازدید کل: 158,493,836
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 90
کاربران حاضر: 90

مصاحبه سایت مدیر با رضوان چکوسری رتبه 48 کنکور کارشناسی ارشد سال 1400 رشته کارآفرینی

 
ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
رضوان چکوسری هستم. رتبه ی 43 کنکور ارشد مدیریت کارآفرینی سال 1400
زبان 28.89
اسلام 60
ریاضی و آمار 1.67
تئوری های مدیریت 4.44
اقتصاد 45
بازاریابی 37.78
مبانی کارآفرینی 62.22
 
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟ در صورت تمایل سن خود را ذکر نمایید.
دانشگاه علم و فناوری مازندران؛ مهندسی برق قدرت با معدل 14.31
بله شاغل بودم. در دو شرکت و یک استارتاپ هم زمان فعالیت می کردم. تحصیل خیر.
 
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
از اواسط فروردین 1400 شروع کردم :) اما خیلی طبق برنامه نتونستم پیش برم. که با تعویق افتادن کنکور از فرصت طلایی حداکثر بهره را بردم. در ابتدا برنامه ریزی کردم در 90 روز 90 دقیقه ی اول هر صبح رو درس بخونم. اما چون کارم در اولویت بود، نتونستم. اما کامل گرایی رو کنار گذاشتم و بجاش 60 دقیقه ی آخر هر روزم (تقریبا ساعت 21 تا 22 ) مطالعه کردم.
 
کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
دانشگاه تهران، کارآفرینی گرایش بین الملل
 
ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟
همه با هم. اما با برنامه ریزی صحیح و حذفیات مناسب بود که الحمدلله نتیجه داد. البته تمام برنامه ریزی را با کمک تحلیل داده های سایت مدیر انجام دادم. کل داده های این سایت رو تو چندین صفحه ی اکسل تحلیل کردم و با کمک تحلیل داده ها تونستم در کمترین زمان، نتیجه ی مطلوب رو بدست بیارم. لذا وظیفه ی خودم می دانم کاملترین توضیحات رو اینجا تقدیم مخاطبان این سایت ارزشمند کنم.
 
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
بنده تمام منابع رو به کمک مصاحبه ها و توصیه های سایت مدیر در نمایشگاه کتاب تهران تهیه کردم که در ادامه لیست می کنم:

+++ اسلام:
برای این درس ابتدا کتاب دکتر مقیمی رو مطالعه کردم.  خیلی متن کتاب سنگین بود و پر از اسامی! دیدم مطالعه ی این کتاب وقت زیادی می گیرد و نتیجه خوبی ندارد. لذا کنار گذاشتم و کل بخش اول کتاب 2000 تست رو مطالعه کردم و تست ها رو زدم. ریسک بزرگی بود ولی الحمدلله نتیجه داد. ممکن هست سال دیگر نتیجه ندهد. روش اصولی که پیدا کردم برای مطالعه ی این درس و تا 2 3 درس اول انجام دادم و رها کردم این بود:
اول مطالعه ی کتاب 2000 تست و آشنایی با مدل سوالات و قسمت های مهم؛ سپس مطالعه ی کتاب دکتر مقیمی و حرفه ای شدن مطالب. که اتفاقا باعث می شود مطالب بهتر در ذهن بمونه.
هدفم این بود که 6 تا صحیح بزنم و 2 تا غلط که 35% بشه که الحمدلله 60 زدم.
 
+++ زبان:
بنده دومین سالی بود که کنکور دادم. اولی برای دست گرمی بود که دید خیلی خوبی هم بهم داد. لذا به بقیه هم توصیه می کنم این کار رو انجام بدهند. برای کنکور اول فقط لغت های مهم زیر ذره بین رو مطالعه کردم با کمک نرم افزار کارتنر که بازدهی خوبی داشت. لذا برای کنکور دوم فقط همون ها رو یادآوری کردم و خیلی وقت نذاشتم. در ضمن ریدینگ کنکورهای 5 سال گذشته رو هم زدم و کلا هدفم زدن همون ها بود که الحمدلله محقق شد. لغت ها رو هم صبح، قبل از آزمون مرور کردم.
هدفم این بود که 23% بزنم که 28 زدم.
 
+++ تئوری های مدیریت:
کتاب دکتر سیدجوادین رو تهیه کردم. یکم مطالعه کردم و خیلی لذت بخش بود ولی به دلیل حجم زیاد حذف کردم. هدفم 18% بود که 4 زدم.
 
+++ مبانی کارآفرینی:
از کنکور قبل یک دور کتاب مبانی کارآفرینی (استاد احمدپور داریانی و دکتر مقیمی) رو مطالعه کردم. واقعا لذت بخش و دوست داشتنی بود. جواب تست ها رو نداره، لذا بعد از اینکه مطالعه کردید خودتون هر تست رو بگردید جوابشو پیدا کنید که باعث میشه خیلی قوی تر بشید. این کتاب رو هم چند بار مطالعه کردم.
کتاب جامع کارآفرینی رو هم یکی دو شب قبل از کنکور با سرعت بخش هاییش رو مطالعه کردم.
بنظرم علاقه داشتن به این مبحث و رشته در درک بهتر درس خیلی کمک می کند.
هدفم 48 بود که 62 زدم.
 
+++  ریاضی و آمار:
کتاب دکتر طورانی کامل و جامع بود. بنده فصل یک رو خوندم ولی متاسفانه یک هفته مونده به کنکور مشغله کاریم خیلی زیاد شد و فرصت نکردم خلاصه نویسی فرمول هامو بخونم و کلا مجبور شدم رها کنم تا بقیه ی درس ها رو بهتر بخونم. برای ریاضی هم چون سرعت خوندن ریاضی به نسبت درسی مثل اقتصاد باعث می شد عقب بیوفتم، با حذف این درس تونستم از وقتم استفاده بهینه کنم.
 
+++ اقتصاد:
از اول هدفم این بود که این درس رو 30 تا 40 بزنم. برای همین از هر دو کتاب خرد و کلان دکتر نظری 2 فصل خوندم. بعد تصمیم گرفتم فقط کلان رو بخونم. خیلی آسون بود این درس! از 10 تا سوال کلان 9 تا رو با همین کتاب دکتر نظری زدم و بنظر کتاب کاملی هست و هیچ مکملی نیاز ندارد. خلاصه نویسی خیلی خوبی نوشتم و تو مسیر آزمون مرور کردم که کمک کرد سریع نکات یادم بیاد.
تو جلسه آزمون همش می گفتم کاش خرد رو هم مطالعه می کردم!
 
+++ بازاریابی:
یک کلاس آنلاین ثبت نام کردم ولی متاسفانه تداخل کاری داشتم و نشد حتی یک جلسه ببینم. کتاب دکتر مروج رو هم یکم مطالعه کردم. بیشتر با معلومات عمومی زدم. هدفم 40 بود.
 
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
بنده اهل نصیحت کردن نیستم، اما چند وصیت خدمتتون عرض می کنم که ان شاءالله راهگشا باشد:
 
-1 انگیزه، سوخت طی کردن این مسیر است. حتما انگیزه داشته باشید و در طول مسیر مرتب یادتون بیارید. انگیزه ی بنده عدم رفتن به سربازی بود، تا تمرکزم از کسب و کارم کم نشه و بتونم راحت اربعین برم پابوس امام حسین (علیه السلام) که بدین وسیله از نیروهای مسلح کشور کمال تشکر و قدردانی را دارم

 
2- اگر کسی بخواد کاری رو انجام بده یک دلیل و انگیزه کافیه و اگر نخواد هزار بهانه، کم. بنده موانع زیادی داشتم که مطالعه نکنم ولی سعی کردم با برنامه ریزی بهینه و استفاده از زمان های پرتی خودم رو به برنامم برسونم. مثلا اسفند ازدواج کردم، در حالیکه مصاحبه رتبه های برتر را که نگاه می کنم برخی از تابستان یا دی شروع کردند! و بنده با تاخیر زیادی شروع کردم اما اصلا روحیه ام را نباختم. چون شروع کار خودم را با وضعیت فعلی آنها مقایسه نکردم. یا در اکثر مصاحبه ها گفته بودند روزی 6 تا 8 ساعت مطالعه کردند. بنده بجز روز قبل از آزمون هیچ وقت 6 ساعت مطالعه کنکوری نکردم!
 
 -3 برنامه ریزی باید دقیقا و دقیقا و دقیقا متناسب با شخصیت شما طراحی شود. و برنامه ای باشد که شما با توجه به موانع و امکانات خودتون بتونید تا 70 80 درصد رو اجرا کنید. بنظرم از تحلیل آماری داده های سایت مدیر شروع کنید. برای بنده کافی و کامل بودند و با کمک اکسل نرم افزار مشاوره و تخمین رتبه کاملی طراحی کرده بودم و قبل از کنکور هدفم رو شفاف و کامل مشخص کرده بودم.
 
-4 حتما مهارت های فردی و عادت های خودتون نظیر تندخوانی، تکنیک های حافظه و ذهن، مهارت های مطالعه، سلف کوچینگ و ... رو قبل از شروع مطالعه کنکور شکل بدید. مخصوصا تندخوانی چون اکثر منابع این رشته خواندنی هستند. این مهارت ها برگ برنده ی شما در زندگی نیز خواهد بود. اگر انگیزه سوخت طی کردن مسیر باشد، این مهارت ها حکم توربو را دارند:)
 
در انتها خداوند رو شاکر هستم که بنده رو هدایت کرد تا در رشته و دانشگاه مورد علاقم ادامه تحصیل بدم و از همسر عزیزم بابت نهایت همدلی و همراهیشون و پدر و مادرم بابت تمام تلاش های خالصانه شان ممنونم.

کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه