مصاحبه سایت مدیر با ایمان جراحی رتبه 26 کنکور کارشناسی ارشد سال 1400 رشته مدیریت بازرگانی
ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
با عرض سلام و آرزوی موفقیت برای تمامی عزیزان
رتبههای بدون سهمیه من به ترتیب 26 بازرگانی، 46 آیتی، 41 کارآفرینی و درصدهای دروس به ترتیب
زبان: 17.78
اسلام: 80
ریاضی: 20
تئوری مدیریت: 28.89
اقتصاد: 61.67
بازاریابی: 73.33
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟ در صورت تمایل سن خود را ذکر نمایید.
متولد سال ۷۲ هستم و رشتهی تحصیلی من در مقطع کارشناسی مهندسی عمران بوده و سال ۹۴ از دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز با معدل ۱۴.۷۱ فارغ التحصیل شدم و سال ۹۶دوره ی یکسالهmba دانشکده مدیریت دانشگاه تهران شرکت کردم. در تمامی دورهی مطالعه برای کنکور شاغل بودم.
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
از اواخر مهر ماه ۹۹ شروع به مطالعه کردم و چون شاغل بودم فرصت کمی برای مطالعه داشتم و میانگین روزی ۲ تا ۳ ساعت مطالعه داشتم. نکتهای که وجود داره این مطالعه رو تا روز قبل از کنکور ادامه دادم و فقط در تعطیلات نوروز و بعد از اعلام تعویق کنکور چند روزی استراحت داشتم و روزهای جمعه هم درسی نمی خوندم.
کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
انتخاب های من ابتدا بازاریابی و بعد استراتژی دانشگاه تهران هست و بعد از اون به همین ترتیب دانشگاه علامه و بهشتی
ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟
با توجه به زمان مطالعه کمی که داشتم سعی می کردم حتما قبل از شروع هفته برنامه ریزی هفتگی داشته باشم تا تمام دروس رو در هفته پیش ببریم و این برنامه ریزی هفتگی رو طبق ذهنیتم رو برنامه ریزی بلند مدت تر ۳ماهه می چیدم. .انتخاب منابع درست به نظرم خیلی مهمه
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
زبان: برای این درس من پایه ی قوی ای نداشتم و از کتابهای زیر ذره بین برای گرامر و لغات استفاده کردم. برای افرادی که مثل من پایه ی قوی ای ندارن توصیه میکنم فقط برای قوی تر شدن سطح زبانشون مطالعه کنن چون من به این دید شروع کردم و توقع درصد بالایی نداشته باشن و تایم زیادی هم برای مطالعه زبان نذارید و به نظرم سوال های گرامر و کلوزتست هم حذف کنن. برای تخصصی هم از کتاب آقای اشراقی استفاده کردم.
اسلام: برای این درست از کتاب دکتر مقیمی استفاده کردم و به نظرم کامل ترین منبع هست. خوندن این درس خیلی برای من جذاب نبود و به نظرم خوب هست در ماه های پایانی کلاس نکته و تست شرکت کنین. کتابهای تست چاپ شده به نظرم منابع خوبی نیستن.
ریاضی: سطح سوالات این درس و مدل سوالات امسال خیلی عوض شده بود چون من برای درصد ۵۰ آمادگی داشتم طبق آزمون هایی که از خودم گرفته بودم. برای آمار کتاب دکتر طورانی خیلی جامع و خوبه. درسیه که کلاس نمیخواد ولی اگر اصلا پایه ی خوبی ندارید حتما حذف کنید.
تئوری: من از کتاب و بانک سوالات سیدجوادین استفاده کردم. با این کتاب سوالات سالهای پیش رو خیلی خوب جواب می دادم اما امسال به نظرم خوبه که کتاب دکتر مقیمی رو هم نگاهی بهش داشته باشید.
اقتصاد: برای این درس کتاب دکتر نظری عالیه و نیازی به منبع دیگه ای نیست. به صحیح و غلط های انتهای هر فصل دقت کنید. من زمان مناسبی برای مطالعه این درس نذاشتم اما به راحتی درصدهای بالاتری می شد گرفت.
بازاریابی: برای این درس از کتاب مناجاتی استفاده کردم ولی کتاب دکتر جلیلیان و بانک تستشون رو توصیه می کنم و متناسب ترین منبع با سوالات کنکور هست.
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
گام مهم اول اینه که هدفمون رو مشخص کنیم که هر اتفاقی در مسیر تا روز کنکور پیش اومد بتونیم انگیزه رو حفظ کنیم.
انتخاب منابع درست، برنامه ریزی درست و استمرار داشتن خیلی مهم تر از زمان مطالعه بالا هست. به میزانی مطالعه کنید که عمیق باشه و دنبال پر کردن ساعت نباشید و زمانی که تمرکز ندارید و خسته هستید میزان مطالعه رو خیلی کم کنید یا نخونید.
اگر زمان زیادی دارید یا زود شروع کردید به نظرم نهایتا ۱ماهی رو مطالعه سطحی روی درسا انجام بدید تا دستتون بیاد مدل هر درس چجوریه و طبق اون بتونید برنامه ریزی بهتری داشته باشید. سعی کنید به هیچ عنوان استرس نداشته باشید چون کنکور ارشد خیلی متفاوت با کارشناسی هست و کم کردن استرس هم در طول مسیر هم در روز کنکور می تونه برگه برنده ی شما باشه.
در نهایت آرزوی موفقیت دارم برای همه ی عزیزان.