شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
یکشنبه 02 دی 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 3,404
بازدید دیروز: 19,661
بازدید کل: 158,493,893
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 147
کاربران حاضر: 147

سایت مدیر به روال سالهای گذشته گفتگوهایی با نفرات برتر گرایشهای مختلف رشته مدیریت ترتیب داده است.
در این بخش گفتگوی سایت مدیر با آقای حسام حولگر رتبه 17 کنکور کارشناسی ارشد سال 1393 رشته کارآفرینی را می خوانید.

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
با سلام و خسته نباشید و تشکر از سایت عالی شما.
زبان 70 - ریاضی 6.67 - تئوری 61.67 - اقتصاد 35 - بازاریابی 84.44 - کارآفرینی 26.67
رتبه کارآفرینی 17 - دولتی 52 - فناوری اطلاعات 68 - بازرگانی 76 - معدل موثر: 13.05
 
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟
من فارغ التحصیل سال 87 از دانشگاه تبریز در رشته علوم کامپیوتر هستم با معدل 12.53
متاسفانه معدل پایین باعث شد رتبه یک رقمی را از دست بدهم.
 
آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
هنگام مطالعه شاغل بودم ولی به دلیل اینکه دیر تصمیم گرفتم که شروع کنم مجبور شدم مدت 2 ماه مرخصی بگیرم و انرژی زیادی برای آن 2 ماه بگذارم.
 
آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه در موفقیت خود موثر می دانید؟
من اعتقاد داشتم و دارم که نقش اصلی را خود شخص و تلاش و اراده او ایفا می کنند و بدون کلاس و موسسه هم می توان نتیجه دلخواه را گرفت. بر همین اساس من در هیچ کلاس و موسسه و آزمون آزمایشی شرکت نکردم.
 
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
از اوایل آذرماه شروع کردم و به دلیل مشغله زیاد روزانه نهایتا 2 ساعت مطالعه می کردم. اما خیلی زود به این نتیجه رسیدم که این مقدار مطالعه برای هدفی که من در ذهن داشتم اصلا کفایت نمی کند. ضمن اینکه رشته ای را مطالعه می کردم که کوچکترین پیش زمینه ای در مورد آن نداشتم و برای من کاملا یک دنیای جدید بود. بنابراین تصمیم خودم را گرفتم و از اواسط آذرماه به مدت 2 ماه مرخصی گرفتم و ساعت مطالعه را به روزانه 14-15 ساعت و حتی بعضا 17-18 ساعت رساندم.
 
کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
در هنگام ثبت نام بدلیل اطلاعات کم و عدم آشنایی، گرایش کارآفرینی را صرفا به خاطر ظرفیت زیاد دانشگاه تهران انتخاب کردم و فقط درسهای این گرایش را مطالعه کردم. اما بعد از کنکور با توجه به اینکه در 4 گرایش رتبه دو رقمی آورده بودم و اینکه به رشته IT علاقه بیشتری داشتم و پیش زمینه آنرا هم داشتم گرایش IT دانشگاه تهران را انتخاب کردم.
به هر حال این اشتباهی بود که من مرتکب شدم و به داوطلبان سال آینده توصیه می کنم در صورتی که با گرایشها آشنایی ندارند تحقیق در مورد آنها را قبل از ثبت نام انجام دهند تا بعدا پشیمان نشوند.
 
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
زبان: زبان یکی از مهمترین درسهای کنکور ارشد مدیریت خصوصا گرایش کارآفرینی است زیرا ضریب 3 دارد و اکثر شرکت کنندگان نمره پایینی در این درس کسب می کنند. بنابراین اگر بتوانید در این درس درصد بالایی کسب کنید تاثیر چشمگیری بر نمره تراز و رتبه شما خواهد داشت. البته من در مورد منابع نمی توانم اظهار نظری کنم چون پایه زبانم قوی بود و هیچ مطالعه ای برای زبان انجام ندادم. تنها کاری که کردم 3 روز آخر قبل از کنکور سوالات 3 سال گذشته را زدم که شامل زبان هم می شد.
ریاضی: با توجه به درصد بسیار پایین این درس هرگز این جسارت را نمی کنم که توصیه ای بکنم! من با توجه به زمان کمی که برای آمادگی برای کنکور داشتم تصمیم گرفتم این درس را کلا کنار بگذارم و در کنکور هم فقط 2 سوال را با اطلاعات قبلی حل کردم که 6 درصد شد.
تئوری: تئوری مهمترین درس همه گرایشهاست و کسب درصد بالا در این درس تا حدودی موفقیت شما رو تضمین می کنه. در این درس هم با توجه به همان موضوع کم داشتن زمان تصمیم گرفتم از پکیج DLM استفاده کنم که انصافا انتخاب خوبی هم بود. بعد از آن هم نگاهی به کتابهای دکتر رضاییان، خلاصه رابینز و خلاصه دکتر سیدجوادین انداختم.
جا دارد اینجا یک تشکر ویژه هم از انتشارات تبلور دانش (DLM) بکنم به خاطر پکیجهای خیلی خوبی که آماده کرده.
اقتصاد: برای اقتصاد خرد و کلان کتابهای دکتر نظری حرف اول و آخر را می زند. ضمن اینکه برای تکمیل باید کتابهای 2000 تست ایشان هم خوانده شود.
کارآفرینی: برای کارآفرینی هم از فلش کارتهای DLM استفاده کردم. البته DLM در این درس به خوبی تئوری نبود. شاید برای کنکور 2 یا 3 سال پیش همه مباحث را پوشش می داد اما در کنکورهای سالهای اخیر مباحث خیلی پراکنده تر شده بود و DLM فقط بخشی از آن را پوشش می داد. بنده کتابهای جامع کارآفرینی و مبانی کارآفرینی دکتر احمدپور را هم مطالعه کردم اما با توجه به سوالات خیلی سخت و خارج از منبع امسال نتوانستم درصد خوبی کسب کنم.
بازاریابی: برای این درس از کتاب سه استاد و کاتلر استفاده کردم و به خوبی هم جواب لازم را گرفتم.
 
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
توصیه من نه فقط برای کنکور کارشناسی ارشد بلکه برای همه مراحل زندگی است. برای خود هدف تعریف کنید و برای رسیدن به آن برنامه ریزی کنید. به هدفتان عشق بورزید و تشنه رسیدن به آن باشید. در هر لحظه مکانی و زمانی و مشغول هر کاری که هستید از خود بپرسید آیا این کاری که من می کنم من را به هدفم نزدیک می کند یا نه.
در مورد خودم اینطور بود که برای خودم رتبه ای را در نظر گرفته بودم و دائم به آن فکر می کردم. وقتی که درس می خواندم به خودم می گفتم آیا این طرز درس خواندن کسی که آن رتبه را می آورد هست یا نه؟ آیا به نظرت کسی که سال گذشته همان رتبه را آورده اینطور درس می خوانده یا نه؟ و همین طرز فکر باعث می شد که مقدار و نحوه مطالعه خودم را تنظیم کنم. و چیزی جالبی که باید به دواطلبان عزیز بگویم این است که در نهایت رتبه ام خیلی بهتر از چیزی شد که در نظر گرفته بودم!
خدا را شکر می کنم و از سایت مدیر هم بابت اطلاعات بسیار خوبی که در اختیار شرکت کنندگان قرار داده سپاسگذارم.

 
کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه