سایت مدیر به روال سالهای گذشته گفتگوهایی با نفرات برتر گرایشهای مختلف رشته مدیریت ترتیب داده است.
در این بخش گفتگوی سایت مدیر با خانم سمانه قربانی رتبه 9 کنکور کارشناسی ارشد سال 1392 رشته مدیریت صنعتی را می خوانید.
ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
با سلام و آرزوی موفقیت برای تمام داوطلبان عزیز کنکور مدیریت
رتبه 9 مدیریت صنعتی- رتبه 28 فناوری اطلاعات- رتبه 50 مدیریت دولتی
زبان:17.78 -تئوری :80- تحقیق در عملیات: 32-اقتصاد: 50- ریاضی و آمار: 46.67-تولید:56.14
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
من رشته کارشناسیم مدیریت صنعتی از دانشگاه شاهد (بدون سهمیه) با معدل16.88 که البته این معدل تا ترم ششم بود چون حین خوندن برای کنکور دانشجو بودم.
آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه در موفقیت خود موثر می دانید؟
در هیچ کلاسی شرکت نکردم فقط در آزمون های ماهان شرکت کردم.که به نظر بنده از این جهت کمک کرد که طبق یک برنامه پیش می رفتم و از استرس کنکور اصلی تا حدودی کاست.
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
از اواسط تیر ماه شروع به خوندن کردم و به طور متوسط روزی 8 ساعت به مطالعه می پرداختم به طوری که آخر شهریور ماه تمام کتاب ها رو یک دور خوانده بودم و چند درس را تست کار کردم.
کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
دانشگاه تهران گرایش تحقیق در عملیات و بعد دانشگاه مدرس-بهشتی و علامه
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
تئوری: تمام کتاب های دکتر رضاییان- کتاب دکتر الوانی (به خصوص قسمت ضمیمه ها)کتاب دکتر سعادت.تست های پرچ تا حدودی
ریاضی: کتاب آقای محمودیان-آمار : کتاب آقای طورانی و تست های جناب رنجبران-پژوهش: کتاب خانم عارفه فدوی- تولید: کتاب خانم هایده متقی- زبان: کلمات 504 و کتاب اشراقی.اقتصاد : کتاب دکتر محسن نظری و 2000 تست نظری
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
اولین توصیه ای که به داوطلبان عزیز میکنم این هست که خودشون و توانایی هاشون رو باور داشته باشند و با دید منفی به قبولی خودشون نگاه نکنن و از خدای خودشون واقعا کمک بخواهند. حتما برنامه ریزی کنید و عمل کنید.من همیشه رقابت رو بین 100 نفر میدیدم نه بین چند هزار نفر. استرس داشتم ولی خودم رو هم باور داشتم که خواستن توانستن است. همزمان با آمادگی برای کنکور دانشگاه میرفتم ولی برنامه ریزی کرده بودم و تمرکزم روی کنکور بود تا درس های دانشگاه. درس اقتصاد رو خیلی مفهومی بخونید حفظ نکنید.من هر کتاب تئوری رو 3 الی 4 بار کامل خوندم و خلاصه برداری کردم.مخصوصا کتاب دکتر الوانی قسمت ضمایم رو خیلی بخونید. و توصیه دیگرم این هست که ریاضی و آمار رو بخونید حتی اگه پایه ضعیفی دارید چون یکی از مهره های شانستون توی کنکور است. برای درس زبان اگه در حد متوسط رو به پایین هستید زیاد وقت نذارید چون کلمات بسیار زیاد و گسترده هستند و خیلی نمیشه بالا زد به نظر بنده زبان کنکور از 15 یا 25 درصد کافیه . به امید روزی که مصاحبه شما دوستان عزیز را در سایت مدیر ببینم...