شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
یکشنبه 02 دی 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 4,396
بازدید دیروز: 19,661
بازدید کل: 158,494,885
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 124
کاربران حاضر: 124


مصاحبه سایت مدیر با قاسمعلی جمالی رتبه 12 کنکور کارشناسی ارشد سال 1393 رشته مدیریت دولتی

 
ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
بسم رب المهدی (عج)
با سلام و سپاس خدمت تمامی دوستان عزیز و گرامی
به لطف حضرت حق ، رتبه 12 مدیریت دولتی با درصدهای:
زبان : 11.11
ریاضی : 8.89
تئوری های مدیریت : 55
اقتصاد خرد و کلان : 55
مالیه و بودجه : 42.22
حسابداری دولتی : 57.78
 
- رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
ورودی 89 مدیریت دولتی پیام نور مرکز اصفهان ( کهندژ) با معدل  15.82
ترم آخر دانشگاه رو داشتم با 8 واحد که مهمترین واحدش هم پروژه بود که با همکاری استاد گرامی آقای فاتحی تونستم کارهای پروژه رو همزمان با مطالعه انجام بدم که از همین جا از ایشان و سایر اساتید و بصورت ویژژژژه از  مسئول کتابخانه و قسمت فارغ التحصیلان دانشگاه  که همکاری دوستانه و بی شائبه ای با بنده داشتند تقدیر و تشکر میکنم.
 
آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه در موفقیت خود موثر می دانید؟
بله در آزمون های آزمایشی شرکت کردم
از تابستان 92 با خیلی تحقیق و بررسی  بین شرکت در دو موسسه برای آزمون های آزمایشی دودل بودم که بالاخره با استخاره که بسیار خوب اومد یکی از اونها رو انتخاب کردم . بنده توی آزمونهای مدرسان شریف ثبت نام کردم .  با اینکه جامعه آماری پایینی در رشته مدیریت داره ولی با این وجود شرکت کردم و خداروشکر پشیمون هم نشدم.
نمیشه گفت که تأثیری ندارن ولی به شرطی که طبق برنامه مطالعاتی آزمون ها پیش برید و عقب نمونید وگرنه تأثیر کمی توی نتیجه تون خواهد داشت. البته مطالعه و خلاصه برداری از خود آزمون ها و پاسخ های اون ها رو هم باید مد نظر داشت.
برای آزمون های آزمایشی اینها رو میگم شاید بعضی دوستان ازشون استفاده کنند. رتبه های من توی آزمون ها به ترتیب 6 > 10 > 7 > 10 > 27 > 57 > 25 > 1 که از روی رتبه ها تقریبا وضعیت صعودی و نزولی بودن مطالعه بنده معلوم میشه که این برای اکثر داوطلبان که سیر صعودی و نزولی زیادی در طول چند ماه مطالعه دارن ، موجب امیدواری هست که بتونن خودشون رو به بالا برسونن و اواسط راه نا امید نشن.
توصیه مشاوره ها هم اکثرا افزایش ساعت مطالعه هست که این رو هم بنده به دوستان توصیه میکنم که به نظر بنده اول باید به مطالعه کمی  (افزایش زمان مطالعه) و بعد به مطالعه کیفی ( یادگیری مطالب) توجه و پرداخته بشه.
این رو هم بگم که به کمک یکی از دوستان که از بچه های دانشگاه اصفهان بود بنام آقای احسان جعفری (که جا داره از همین جا از ایشون هم تشکر کنم) ؛ تونستم 50 درصد آزمون های آزمایشی ( پنج آزمون اول + چند تا آزمون اینترنتی و آزمونک های دروس تئوری و اقتصاد ) موسسه ماهان رو هم مطالعه داشته باشم.

 
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
بنده زیاد اهل مطالعه برای مدت زمان طولانی نبودم و چون با فعالیت های فرهنگی اجتماعی که در بیرون منزل داشتم و به اونها عادت کرده بودم (به غیر از دانشگاه)  این برام سخت بود که بتونم خودم رو به ساعات مطالعه بالا برسونم ولی وقتی قدم و نیت اول رو محکم برداری و به اون هدف ایمان داشته باشی همه اینها رو میتونی به راحتی پشت سر بذاری... پس قدم اول برای هر کاری نیت اون کار هست توی هر زمینه ای که میخواد باشه پس بهتره نیتی رو انتخاب کنید که ارزش گذشت زمان زندگی و عمرتون رو داشته باشه. اعتماد به نفس هم چاشنی ش کنید و بسم الله رو بگین ....
با توکل بر خدا از اوایل تابستون کارم رو با تحقیق ، بررسی و انتخاب منابع شروع کردم  (که از سایت مدیر هم جای تشکر وقدردانی داره) از مطالعه یکی دو ساعته به 10 الی 12 ساعت تا زمان کنکور رسید. البته به صورت نامنظم ؛ خودم اهل نوشتن ساعت مطالعم نبودم ولی بعد از یک مدت که مینوشتم و مطالعم رو غلطک افتاد دیگه از نوشتن مدت زمان مطالعه صرف نظر کردم که البته این کار رو به داوطلبان توصیه نمیکنم و ازشون میخوام که حتما بنویسن تا پیشرفت زمان مطالعاتی خودشون رو دقیقا بعداز مدتی بررسی کنند. مثلا مجموع ساعات مطالعه یک هفته بنده در تاریخ های  18 آذر الی 25 آذر 92 به ترتیب بصورت 6  > 15/8 > 9 > 10/9 > 3 > 30/4 > 30/7 > 20/7  ساعت بود.
 
شاید یک برنامه این چنینی برای کسانی که 121 روز تا کنکور  فرصت دارند (برای قبولی در دانشگاههای دولتی در تهران) میخوان شروع کنن و یا ادامه بدن خیلی خوب باشه :
روز های باقیمانده تا آزمون : 121
هفته های باقیمانده تا آزمون : 17      
مجموع ساعات پیشنهادی مطالعه : 1313
ساعات مطالعه ی پیشنهادی روزانه : 10
                                   
کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
مدیریت دولتی تهران ( که گرایش بعدا باید انتخاب کرد)
مدیریت دولتی تهران ( مدیریت در سازمان با رویکرد اسلامی)
 تربیت مدرس (مدیریت دولتی )
شهید بهشتی > علامه طباطبایی > پردیس قم و ...
 
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
بنده  کتب زیر رو مطالعه کردم با اندکی توضیح  و پیشنهاد خدمت تون عرض میکنم ( ستاره های جلوی هر کتاب نشانه اهمیت بیشتر نسبت به سایر کتابهاست ):
زبان :
لغات  504
لغات ضروری تافل
 زبان عمومی  آرمان اشراقی
زبان  تخصصی آرمان اشراقی 
البته بنده  تمام کتاب آرمان اشراقی رو مطالعه نکردم ولی بنده از اوایل شهریورماه شروع به درست کردن و نوشتن لغات 504 و تافل  برروی برگه هایی به اندازه 5 سانت در 5 سانت ( بصورت فلش کارت) همزمان با مطالعه شدم که بعدش اون ها رو با جعبه لایتنری که خودم درست کرده بودم  تا نزدیکی های کنکور مرور میکردم.
یه پیشنهاد که البته به ما که وصال نداد ولی برای دوستان پیام نوری : اگر بتونن برای  زبان تخصصی کنکور ارشد  از همین موقعی که مشغول مطالعه و پاس کردن کتب زبان دانشگاه هستند برای کنکور ارشد برنامه ریزی و مطالعه لغات رو توی برنامه شون قرار بدن ( با درست کردن فلش کارت) انشاء الله موفقیت بزرگی نصیب شون میشه وپشیمون نمیشن. ( یعنی با مطالعه لغات و متن های تخصصی کتب های خود دانشگاه پیام نور)
 
اگر بعضی ها زیاد نمیخوان زبان بزنند بهتره کتاب زبان تخصصی اشراقی به همراه کتاب های زبان پیام نور رو مطالعه کنند و توی کنکور فقط سوالات مربوط به متن رو جواب بدنند ؛ انشاء الله درصد رضایت بخشی خواهند گرفت.
اول خودم تصمیم داشتم که 10 سوال اول که مربوط به لغات میشه رو بزنم ولی هرچی جلو میرفتم ؛ تصمیم گرفتم که به همون متن ها و سوالات درک مطلب اکتفا کنم و به راحتی از سوالات لغات رد بشم.
 
تئوری مدیریت :
مدیریت عمومی الوانی ***
مبانی سازمان و مدیریت رضائیان ***
مدیریت رفتار سازمانی رضائیان ***
تئوری سازمان رابینز **
منابع انسانی سعادت *
مجموعه سوالات طبقه بندی شده کنکور ارشد تئوریهای مدیریت  - مهرداد پرچ  ( توصیه میکنم که حتما 2 الی 3  بار مطالعه و مرور بشه ) ***
2000 تست سید جوادین ( که این رو توصیه نمیکنم)
جزوه ها و سوالات تألیفی استاد پرچ که از سایت ایشون منتشر میشد ***
 
اصول مدیریت رضائیان ( مطالعه نکردم ولی برای کسانی که زود برای کنکور شروع میکنن ، توصیه میکنم)
 
ریاضی و  آمار :
ریاضی پایه جلد 1 و 2 موسسه پارسه /معتمدی/ ( بیشتر برای کسانی که میخوان خیلی ریز و جزئی یاد بگیرن و درصدهای بالا بزنن)
ریاضی انتشارات ماهان (آبی رنگ) *** که سوالات کنکور سالهای گذشته حسابداری ، مدیریت و اقتصاد رو هم داره  رو استفاده کنید ؛ برای رسیدن به آمادگی سریع تر و بهتر .
آمار پارسه  **
ریاضی انتشارات مدرسان شریف
 
اقتصاد :
اقتصاد خرد و کلان نظری  انتشارات نگاه دانش ***
2000 تست اقتصاد خرد و کلان نظری انتشارات نگاه دانش **
اقتصاد خرد و کلان ماهان/ آزمون کار **
 
مالیه و بودجه:
مالیه و بودجه ماهان **
مالیه و بودجه  سنجش تکمیلی *
مالیه ابوطالب مهندس و مهدی تقوی *
بودجه مهدی ابراهیمی نژاد و اسفندیار فرجوند *
سوالات کنکور سالهای گذشته ***
 
 
حسابداری دولتی :
حسابداری دولتی باباجانی ( انتشارات کتابخانه فرهنگ) ** و انتشارات علوی  و انتشارات ماهان و سنجش تکمیلی رو مطالعه کردم که اولی رو بیشتر توصیه میکنم که با سوالات سالهای گذشته کفایت میکنه ***
 
کتاب حسابداری دولتی انتشارات مدرسان شریف ** رو خودم ندیدم و مطالعه نکردم ولی به توصیه یکی از دوستان که رتبه 64 ارشد 92 رو داره میگم تا هر دوستی خواست از این منبع هم استفاده کنه. ( با اینکه ندیدم ولی با توجه به کتاب های دیگری که از مدرسان دیدم و کتاب هایی که برای حسابداری دولتی خوندم ، میتونم این منبع رو هم به عنوان منبع خیلی خوبی بهتون پیشنهاد بدم که امتحان کنید. انشاء الله که ضرر نمیکنید.)
 
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
سوالات کنکورسالهای گذشته 15 سال یا 10 سال انتشارات نگاه دانش رو هم فراموش نکنید. ( حتماً مطالعه کنید)
جلد اولش شامل : زبان ، تئوری ، اقتصاد و ریاضی
جلد دوم شامل : مالیه و بودجه و حسابداری دولتی و سایر دروس گرایش های دیگه مدیریت

بهتره که از کتابخانه های محل سکونت تون استفاده کنید، حتما لازم نیست که همه کتاب ها رو خریداری کنید. میتونید با برنامه ریزی مناسب توی کتابخون و یا خونه  اونها رو مطالعه و یادداشت برداری کنید.
çالبته آزمون های آزمایشی و مرور مباحث اونها با توجه به اینکه پاسخ سوالات آزمون های مدرسان به صورت مفصل و کامل شرح داده شده بودند ( همچنین خلاصه برداری از  پاسخ های آزمون ها )  رو هم توصیه مؤکد میکنم.
ç همین طور که مشاهده می کنید منابع مطالعاتی بنده خیلی زیاد بود که این کار رو برای تکمیل خلاصه نویسی هام انجام میدادم تا نکاتی که رو داخل هر کدوم نیست  رو باهم یکجا داشته باشم.
ç البته از همون اول برای یادگیری و افزایش اطلاعات خودتون این کتاب ها رو بخونید بعد برای کنکور ؛ که اگر احیاناً رتبه قابل توجهی کسب نکردید ، موجب نا امیدی شما نشه و بدونید که حداقل خودتون از مطالعه شون بهره کافی بردید واین وقتی که گذاشتید برای خودتون بوده .
çالبته نکته مهم دیگر هم جابه جایی سوالات در کنکور امسال بود که تمرکز رو تحت تأثیر می ذاره که باید برای این مورد هم آمادگی داشته باشید.
çمطالعه و مرور چندباره رو هم در دستور کار خودتون قرار بدید و به مطالعه یک بار اکتفا نکنید.
çسعی کنید مطالب رو با زدن تست به خاطر بسپرید ؛ تأثیرش رو بعدا به مرور زمان متوجه خواهید شد.
çفلش های dlm  رو بنده استفاده نکردم ولی فکر کنم می تونید برای بعضی دروس اونها رو خریداری کنید و استفاده کنید.
çهمین جا از دوست گرانقدر آقای حسن هژبرافکن  رتبه 12 ارشد 92 ؛ که برای انتخاب رشته محبت فراوانی نسبت به بنده داشتند  و کمک کردند تقدیر و تشکر میکنم ؛
 
شرمنده که مزاحم وقت تون شدم ؛ میدونم خیلی مفصل و طولانی صحبت کردم ولی میخواستم با تمامی شرایط مطالعاتی و نکاتی که بنده  تجربه کردم آشنا بشین ؛ انشاء الله که مورد استفاده شما دوستان  قرار بگیره ..... در آخر هم از پدر و مادر و برادرهام که توی موفقیت بنده سهم بسزائی داشتند تقدیر و تشکر میکنم و دست تک تک شون رو می بوسم و براشون آرزوی سلامتی و طول عمر و توفیق روز افزون در پناه خدا و امام زمان(عج) دارم .... و من الله التوفیق
 
شروع و پایان هر دانش اندوزی ما این دعا باشه ، انشاء الله که خدا  به زمان و کار  و عمر ما برکت بده :
اللهم أخرجنی من ظلمات الوهم و أکرمنی بنور الفهم  اللهم افتح علینا أبواب رحمتک و انشر علینا خزائن علومک برحمتک یا أرحم الراحمین

 

کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه