شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
سه شنبه 02 بهمن 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 14,187
بازدید دیروز: 22,666
بازدید کل: 159,241,066
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 242
کاربران حاضر: 242

سایت مدیر به روال سالهای گذشته گفتگوهایی با نفرات برتر گرایشهای مختلف رشته مدیریت ترتیب داده است.

در این بخش گفتگوی سایت مدیر با آقای فرشاد صفری رتبه 6 کنکور کارشناسی ارشد سال 1392 رشته مدیریت فناوری اطلاعات را می خوانید.

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
بنام خدا
سلام به همه دوستان خوبم و تمامی کسانی که قدم در راه پیشرفت و اعتلا خواهند گذاشت.
با تشکر بسیار از سایت خوب مدیر که در تمامی دوران مطالعه ی ارشد ،دوست و منبع انگیزه من بود.
به لطف و عنایت خدا   رتبه 6 فناوری اطلاعات،8 صنعتی ،43 بازرگانی،79 کارآفرینی، 116دولتی
درصد کسب شده در دروس:
زبان: 13.33
ریاضی:25.83
تئوریهای مدیریت:85.33
اقتصاد خردوکلان:61.67
تحقیق در عملیات:49.33
مدیریت تولید:70.18
بازاریابی:78.33
 
 
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
دانشگاه آزاد تهران مرکز، مهندسی نرم افزار سال 89 با معدل 13.17 فارغ التحصیل شدم.
با شروع درسم کار را هم شروع کردم و پس از فارغ التحصیلی ازدواج کردم و زمانی که برای ارشد شروع کردم ، مرحله به مرحله از روزهای کاریم تا کنکور کم کردم.
 
آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه در موفقیت خود موثر می دانید؟
تقریبا اواخر سال 90 تصمیم گرفتم که ارشد شرکت کنم و در اردیبهشت 91 با توجه به پیگیری رتبه های برتر کنکور، تمامی کلاسها و آزمونهای موسسه پارسه را ثبت نام کردم.
 
در مورد کلاسها: یک ایده تمام و کمال داشتم برای موفقیت و برای همین تمامی کلاسها را ثبت نام کردم ولی با تجربه ایی که بدست اوردم ثبت نام تمام کلاسها لازم نبود.
از مزایای مهم کلاس اینه که میتونیم با دروسی که هیچ آشنایی نداریم در زمان کمتر آشنا بشیم وخودمونو برسونیم و همچنین آشنایی با اساتیدی با درجه دکتری در درس مربوطه بازخور مثبتی میده که باعث تقویت انگیزه شده و بقولی باعث دور موثر میشه.
به خودی خود دیدن همکلاسی ها و داوطلبان و رقبای دیگر  باعث تقویت حس رقابت میشه.
الان میتونم بگم زبان و بازاریابی رو اصلا کلاس نرید و همچنین در وهله دوم تئوری و مدیریت تولید هم در صورت عدم امکان حضور در کلاس ،خودتون میتونید کاملا مسلط شوید.
ولی در مورد پژوهش و اقتصاد کلاس تاثیر خوبی داره و ریاضی آمار هم کلاس فشرده در حد نکات مهم و پرتکرار میتونه مفید باشه.
در مجموع بهتره خاتمه کلاسها 1 آبان باشه و قبل از شروع آزمون اول موسسات یک دور کامل دروس به پایان رسیده باشد.
 
 
در مورد آزمون: میتونم بگم حیاتی ترین عامل موفقیت از نظر من وجود آزمون های مرحله بندی شده هست.
تقسیم بندی که پارسه داشت 25درصدی بود و با فاصله 2 هفته بین هر آزمون.
آزمون باعث میشد از اواخر مهر روی یک مسیر مشخص با بازخورد سریعتری قرار بگیرم و برنامه ریزی های 13 روزه میکردم و معمولا از 13روز کل برنامه، روز 12 و 13 ام به دوره کامل 25درصد مربوطه اختصاص داشت و معمولا از 13 روز 1 روز هم بعنوان روزخالی در نظر میگرفتم تا اگر ساعتها جابجا شد بتونم برسونم.(روز 14 ام آزمون برگزار میشد).
آزمون به آزمون وقتی پیش بریم واقعا نتیجه دلخواه رو میشه گرفت و من در هر 8 آزمون، رتبه 1 موسسه را کسب کردم و 3 آزمون آخر جامع ماهان هم در منزل تست میکردم و درصدهامو با نفرات برتر مقایسه میکردم.(همسرم در آزمونهای ماهان گرایش مالی شرکت میکرد).
در مجموع حضور در آزمون منشا خیر زیادی هست ،همچنین صبح های جمعه و شرکت در آزمون برای من بشخصه بسیار لذت بخش بود.
 
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
دقیقا از 22 خرداد همزمان با آغاز کلاسها منم بصورت سبک شروع کردم.
از 22 خرداد تا عید فطر (اواخر مرداد) با کلاسها پیش میرفتم و تقریبا روزی 4 ساعت مطالعه میکردم ( این دروس:زبان،تئوری،پژوهش،اقتصاد) درسهای داده شده در کلاسها رو با دقت مرور میکردم و خلاصه نویسی میکردم.  بعد از اون جدی تر شد و تقریبا به روزی 6 ساعت رسید.
شهریورماه خیلی مهم بود و بسیاری از مطالب در این ماه پیش رفت.
تقریبا تا اول مهر یک دور اقتصاد، تئوری، پژوهش و نصف بازاریابی رو خونده بودم.(تولید هم در مرحله یادگیری بودم)
با شروع مهر دقیقا  با توجه به برنامه های آزمون پیش رفتم و هرطور شده با برنامه ریزی که میکردم خودمو به سرفصلهای آزمون میرسوندم و شکر خدا نشد که مبحثی رونخونده برم سر جلسه و تستش بیاد.
بطور میانگین ساعات مطالعم بین 6 تا 9 ساعت بود ولی بنظرم کیفیت مطالعه و حضورذهن کامل خیلی مهم تر از ساعات مطالعه است.،چون در دوران مطالعه بیاد ندارم خیلی خسته شده باشم و فشار خاصی رو متحمل بشم و حتی در دی ماه چند روزی مشهد هم رفتم.
در مجموع میتونم بگم اگر علاقه مند باشید ساعت و زمان بی معنا میشه و خود به خود به برنامه ها میرسید و از اینکه به موقع در جایی که باید باشید هستید واقعا روحیه مضاعفی پیدا خواهید کرد.
 
 
کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
دانشگاه تهران و گرایش هم انشاا...بعد از ترم 3 مشخص خواهد شد.
 
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
زبان:من هم کلاس عمومی و هم اختصاصی رو رفتم و 45 متن ضبط شده زبان تخصصی هم از کلاس داشتم که اونارو 3 بار گوش دادم و همچنین درک مطلب های سالهای گذشته ولی درکنکور وقتی که مدنظرم بود نتونستم روی زبان بزارم. در آزمونهای موسسه درصدم بین 45 تا 70 بود.
زبان عمومی:اول 504 رو با نرم افزار ماکزیمم با 5 تا 10 بار تکرار در 3ماه با صرف 15 دقیقه در روز کار کردم و نرم افزار موبایل 504 هم روی موبایل بود و در مسیر کار و... مرورمیکردم.504 شاید در لغات  کنکور بکار نیاد ولی در درک مطلب و متن خیلی مفیده و برای شروع واقعا مناسبه.
400 لغت تافل هم نتونستم خوب حفظ کنم ولی اونم برای کامپیوتر نرم افزار ماکزیمم داره و هم نسخه موبایلی داره برای دوره در اوقاتی که جایی هستید و کتاب ندارید.
منابع:504  و 400 تافل ،نرم افزار ماکزیمم،نرم افزار موبایل 400و504،کتاب آرمان اشراقی،کتاب لغات وگرامر پارسه
کتاب زبان عمومی آرمان اشراقی و گرامر پارسه رو اصلا نرسیدم مطالعه کنم ولی کتاب لغات پارسه رو کامل تموم کردم.
زبان تخصصی:در زبان میشه از این بخش حداقل 8 سوال رو جواب داد برای همین میتونید روزی دو متن رو بخونید و بعد از اتمام متون دوباره از اول بخونید.
منابع:زبان تخصصی آرمان اشراقی،زبان تخصصی پارسه
کتاب زبان تخصصی اشراقی و پارسه مشترکات زیادی داشتند و من 45 متن کنکور رو (متن+ترجمه) تقریبا یکبار بعد از اتمام کلاسها گوش میدادم.
توصیه:زبان مثل یک پازل هست و یکجا نمیتونید بهش دست پیدا کنید یا اصلا نخونید وگرنه باید با صبر و حوصله با روزی 50 دقیقه در دو قسمت حدود 25 دقیقه صبح و شب بخونید تا به آرومی بتونید تاثیرش رو ببنید.صبحها لغت و شبها گوش کردن به متن زبان تخصصی بنظرم میتونه مفید باشه.در کل برای زبان پیش زمینه باید داشته باشید و خود من هم در کنکور نتونستم درصد خوبی  کسب کنم.
 
تئوریهای مدیریت: این درس رو بعد از دیدن درصدهای داوطلبان پارسال جدی گرفتم و با کلاس پیش رفتم تا  با مباحث این درس آشنا بشم.
با کتاب دو جلدی پارسه شروع کردم و حدود 4یا 5 بار کامل خوندم البته این کتاب در قسمت پاسخ تستها خیلی اشتباه داشت و چند اشتباه هم در متن اصلی داشت.
نکته مفید کتاب پارسه فصل بندی خوبش بود و بعد از اینکه چارچوبی در ذهنم نسبت به فصول تئوری شکل گرفت کتاب مبانی سازمان و رفتار رضاییان و منابع انسانی سعادت رو مرور کردم و هر قسمتی که در کتاب پارسه نبود علامت میزدم و دقیق تر میشدم.
 بعنوان مثال فصلهای پرتست مثل سازماندهی و و 5 مدل جدید سازماندهی رو از کتاب رابینز خوندم و برای اینکه دوباره نخونم چکیده سازماندهی رضاییان و رابینزرو خلاصه نویسی کردم .
با سرفصل آزمونها پیش میرفتم و معمولا بین 78 تا 92 میزدم.
بعد ازاتمام دورها برای تنوع در مدل دوره با دو کتاب تست جامع پرچ و کتاب جامع مدیریت پرچ از دی ماه شروع کردم.
البته بعضی فصول پر تست رو از آبان با کتاب تست پرچ دوره میکردم تا هم مطالب جدید احتمالی رو ببینم و هم دوره بشه.
از 18 دی(یک ماهه آخر) شروع کردم دوره سریع تئوری با کتاب جامع مدیریت و در مجموع تونستم بسرعت مرور کنم مخصوصا قسمت سیستم ها.
10 روز آخر هم بازهم برای تنوع در مطالعه و دوری از یکنواختی کتاب الوانی و ضمیمه هاشو مطالعه کردم که از بخت خوبم تقریبه 6-7 سوال در کنکور اومد.
هر تستی هم که در آزمون یا در تست مبحثی اشتباه میزدم با رنگ مشخصی در کتابها علامت میزدم و همچنین هرقسمتی که ازش در کنکور سوال بود با رنگ مشخصی علامت زده بودم .
 
منابع:مبانی سازمان و رفتار رضاییان،منابع انسانی سعادت،مدیریت عمومی الوانی، دوجلد کتاب پارسه(فقط بمنظور فصل بندی و چارچوب ذهنی)،کتاب جامع مدیریت ومجوعه تست دکتر پرچ،طرح سازمان رابینز یا خلاصه اش از سایت مدیر
توصیه:بارها میشد با خودم میگفتم این قسمت رو که میخونی اگه در آزمون یا کنکور نیاد چی که بلافاصله جمعه که آزمون میدادم سوال میومد...پس همه قسمتها رو با حوصله بخونید و از حجم زیاد کتابها اصلا نگران نباشید چون هر کتابی به نصف برسه عملا خیلی سریع به آخر میرسه ...با صبر وروشهای ابداعی خودتون برای حفظ قسمتهای مختلف  تئوری،  پیش بروید.
مثلا میتونید برای حفظ دانشمندان کلاسیک بعد از مطالعه عمیق حروف اول اسم دانشمندان رو کنار هم بچینید و با دیدن این حروف بلافاصله اون دانشمند و اصول مدیریتشو رو بیاد بیارید.(مانند: BEFVTHG  بورکراسی وبر،علمی تیلور،فرآیندی فایول،وظایف گیولیک و....)
 
ریاضی: تقریبا تا دوماه آخر وقتی روی ریاضی نذاشتم چون فکر میکردم با تسلط بر بقیه دروس کافیه ولی وقتی در آزمون آزمایشی های آخر تست کردم دیدم راحت و بی دردسر میشه ریاضی رو 20 تا 30 درصد زد و حدود 4.5 درصد میانگین کل رو بالا برد.
برای ریاضی من جزوه کلاسی نیمه حضوری رو مطالعه کردم و این جزوه شامل قسمت های مهم و پرتکرار کنکور بود که حدودا 18سوال از 25سوال رو شامل میشد. کتاب محمودیان هم قسمت هایی که مطمئن بودم میزدم رو (مثل ماتریس) تمرین میکردم.
سریع تونستم بخونم و سعی کردم سوالات ساده و واضح رو بزنم و بقیه رو نزدم.
منابع:جزوه نیمه حضوری،کتاب محمودیان
توصیه:اگر ریاضی رو دوست دارید با تلاش براحتی میتونید از 25 سوال 20 سوال رو جواب بدید و اگر ضعف دارید ویا علاقه ندارید فقط قسمتهای ساده تر و پر تکرار رو کار کنید تا حدود درصد 25 تا 40 رو کسب کنید.(ماتریس،تابع،حد و پیوستگی،دو متغیره،مشتق و کاربرد مشتق) از هر مبحث ساده ترین تستش هم بزنید حدود 30 درصد در دسترس هست.
 
آمار:آمار بیشترین وقت رو برای فصل 1 و3و4 گذاشتم و احتمال و آزمون فرض رو اصلا نخوندم.
امسال سوالات آمار هم وقت گیر بود و هم از احتمال و آزمون فرض سوال داده بودند که باعث شد از 10-12 سوالی که هرسال میتونستیم بزنیم 5 سوال رو بشه راحت زد.
منابع:جزوه و کتاب مهندسی طورانی،کتاب تست طبقه بندی شده مهندس طورانی
توصیه:اگر وقت دارید زودتر آمار رو شروع کنید چون برعکس ظاهر حجیمش ساده است و اگر بخت با شما باشه بدون دغدغه میتونید از 15 سوال 10 سوال را پاسخ بدید.
 
پژوهش در عملیات: این درس رو بصورت تشریحی کار میکردم و با  بصورت نکته تست  با کتاب دکتر فدوی پیش رفتم.
تقریبا 3 بار کامل  کتاب دکتر فدوی رو دوره کردم و کلاس هم میتونه خیلی موثر باشه
سوالات امسال متوسط بود ولی صورت چندین سوال مبهم بود که داوطلب رو به اشتباه می انداخت.
منابع:جزوات موسسات(دکتر اوحدی،مهندس یگانه)،کتاب درس و تست دکتر عارفه فدوی
توصیه:روی این درس اگر تلاش کنید حتما 50 رو میتونید بزنید.ابتدا خوب و مفهومی تشریحی رو یاد بگیرید و بعد نکته و تستی کار کنید.
برای مسلط شدن روی سیمپلکس و حساسیت حداقل2تا 3 بار باید کلیه تستها رو بزنید تا هر بار سریعتر به جواب درست برسید.
 
اقتصاد: درس اقتصاد اگر خوب خونده بشه راحته ولی بسیار زود فراموش میشه.حتما مطالب رو باید چند بار تکرار کرد ومن با جزوه خرد و کلان  دکتر محمدی شروع کردم و کتاب دکتر نظری هم مطالعه میکردم.
منابع:جزوات خرد و کلان دکتر تیمورمحمدی،اقتصاد خرد و کلان دکتر محسن نظری،2000 تست دکتر نظری
کتاب 2000  تست رو من بشخصه خیلی نتونستم کار کنم و پیشنهادم اینه کتاب نظری رو چند بار دوره کنیم بهتره تا روی 2000 تست وقت بزاریم
توصیه:کتاب اقتصاد خرد وکلان  نظری واقعا مفیده و حتما برای فهم بهتر پرسشهای درست و غلط و تست های تالیفی کتاب هم کار کنید و چند بار اینکار رو هم انجام بدید.
تستها و سوالاتی که اشتباه جواب میدید علامت بزارید و مطمئن باشید برای بار دوم و حتی سوم هم اشتباه خواهید داشت ولی بعد از اینکه کاملا فرا گرفتید اون مطلب در ذهنتون حک میشه.
اقتصاد کلان بنظر حجیم تر و مطالبش زنجیزه وار بهم ارتباط دارن ولی با صبر و حوصله تمام مطالب  رو میشه خوند و اگر خوب و مفهومی یاد گرفته بشه(خصوصا فصل 3 و4) میشه جواب خوبی گرفت.
 
 
مدیریت تولید:درس تولید  درسی شیرین وترکیبی از حفظیات و فرمولها و تکنیک است.
بخش حفظیات رو من از چندین منبع در قالب 13 برگ A3خلاصه نویسی کردم و مهرماه که اینکارو میکردم باخودم میگفتم این همه خلاصه نویسی اگر تست نیاد عبث خواهد بود که امسال تقریبا 8-9 سوال از قسمت حفظیات و مطالب خوندنی تولید اومد و نتیجه داد.
تولید رو اگر بموقع شروع کنید درصد 60تا80 واقعا در دسترسه و تکنیک های اون برای حل مسائل مثل بازی-ریاضی میمونه.
منابع:کتاب درس دکتر هایده متقی و کتاب تست ایشون،کتاب دکتر اوحدی،خلاصه ی مطالب خواندنی مدیریت تولید از کتاب دکتر متقی،اوحدی،جعفرنژاد
توصیه:  درهر مرحله که از مطالعه تولید گذشتید سعی کنید در یکی دو صفحه اونو خلاصه نویسی کنید و فرمول ها با رنگ مختلف بنویسید تا شب آزمون و قبل از تستها با یک نگاه فرمول ها رو بیاد بیارید.
فرمولها ممکنه زیاد باشه ولی معمولا از یک فرمول اصلی ریشه میگیرند که با تسلط روی اون فرمول اصلی میتونید بقیه رو خودتون استخراج کنید.(مثلا فرمول های بخش صف و سیستم که کل فرمول ها از راندمان نشات گرفته).
بخش های پر تست هم مشخصه و با چندین مرور میتونید یاد بگیرید مثل موجودی و تعداد ماشین و....
 
 
بازاریابی: دردرس صرفا حفظیه بازاریابی برای نتیجه گیری باید حداقل 4-5 بار دوره کرد چون خیلی زود فراموش میشه.
من با جزوه پارسه شروع کردم و کاملا چندین دور خوندم و تمامی تستهای کنکور رو در متن کتاب علامت میذاشتم ولی این کتاب تا 50-60 درصد میتونه پیش ببره.
کتاب سه استاد رو هم دوره کردم و فقط مطالب جدید رو علامت میذاشتم و یک سری مثال رو که درجزوه نبود و چندین  ساله مد شده از مثال ها سوال میدن علامت میذاشتم.
مثل کاغذ باطله چه نوع بازاریابی هست و....
کتاب دو جلدی کاتلر ترجمه پارساییان هم تقریبا یک دور خوندم ولی حجم زیاد مطالب (حدود 1000صفحه) موجب شد خیلی نتونم ازش نکته و تست استخراج کنم.
منابع:جزوه پارسه،کتاب 3 استاد،بازاریابی کاتلر
توصیه:یکبار دوره کنید و چندین بار مرور سریع کنید.
 
منابع کلی:کتاب دوجلدی تست های جامع کنکور سراسری نگاه دانش ، جلد یک 75تا92-و جلددو70تا92
این دو جلد خیلی خیلی مفیده و از یک ماه مانده به کنکور صبحها پژوهش و تولید و بازاریابی میزدم و عصرها تئوری و اقتصاد رو کار میکردم .(ریاضی و زبان رو مبحثی بصورت مجزا کار میکردم)
در عرض تقریبا 25 روز کل تست های کنکور رو خواهید دید و اعتماد بنفس مضاعفی بدست میارید.
یک برگه هم به بورد زده بودم و تمامی درصدهامو در اون مینوشتم.
کارنامه های تا رتبه ی 100 رو از سال 84تا 91 از سایت مدیر پرینت گرفتم و به بورد زدم و درصدهام رو از سال 84 با اونها مقایسه میکردم و یک جورایی با اونها رقابت میکردم و مقایسه میکردم که کجای کار هستم.
 
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
من فقط میتونم تجربیات شخصی خودم رو بگم و هر دوستی با توجه به نوع زندگی و برنامه اش از اون استفاده کنه.
 
روحیه و معنویات:اول روح و فکر رو از هرچه غیر از خداست سعی کنیم آزاد کنیم و بعد تمامی تلاشمون این باشه که با فکر متمرکز در جهت موفقیت  حرکت کنیم.هیچ چیزی مانند خدا و یاد او و ارتباط و ارادت به اهل بیت برای من انرژی بخش نبود.
قبل از هر آزمونی قسمتی از قرآن رو که بهش خیلی علاقه داشتم گوش میدادم و با انرژی و نشاط حضور پیدا میکردم.
دعای مطالعه قبل از شروع مطالعه برای من معجزه میکرد.
هر شخصی بنا به سلیقه  و سبک زندگیش نیاز به منبع انرژی و آرامش داره.
 
فضا و مکان و زمان:درآرامش کامل مطالعه کنید و سعی کنید حدالامکان از تلویزیون دوری کنید فقط گزیده ایی برنامه ایی رو که دوست دارید نگاه کنید.
اگر فضای خونه مساعد نیست کتابخونه گزینه خوبی هست.
 هر چند ساعت یکبار جای مطالعه خود را عوض کنید با تغییر جای مطالعه بازدهی بالا میره( مثلاصبح تا ظهر یکجا و عصر تا شب جای دیگر)
سعی نکردم عادات روزانه ام رو تغییر بدم مثلا از 5 صبح شروع کنم و...با همون برنامه عادی زندگیتون پیش برید.
برنامه ریزی:کلید موفقیت برنامه ریزی منطقی و منطبق با واقعیت هست.
برنامه ریزی من تقریبا روزی 4 درس رو شامل میشد.
آغاز برنامه با دوره ی سریع دروسی مثل تئوری و بازاریابی بود و بطور مثال هر صفحه تئوری حدود 1 دقیقه طول میکشید در حالیکه  برای هر صفحه مطالعه عمیق 7 دقیقه لازم بود.
از مهرماه در بخشهای 25 درصدی حرکت کنید هر دوهفته 25 درصد از کل رو بخونید و تست بزنید.
برنامه ها رو روی دیوار بچسبونید و با اتمام هر مبحثی روی اون مبحث یک ضربدر بزنید و بعد از مدتی با نگاه به برگه ی برنامه ریزی، حس اعتماد بنفس پیدا خواهید کرد.
اگر بتونید هر دوهفته روی برنامه حرکت کنید بدون شک نتیجه خواهید گرفت.
متاهلین و شاغلان:اگر متاهل هستید فضای منزل رو طوری تغییر بدید که چیزی حذف نشه بعوض هر چیزی در زمان و مکان مخصوص بخودش قرار بگیره و روی برنامه حرکت کردن رضایت بخشه و از اینکه زندگیتون برنامه مند میشه خودتون احساس آرامش میکنید.
اگر شاغلید هرچه به کنکور نزدیک میشید مجبورید از روزهای کاریتون کم کنید و یک ماه مونده به کنکور کاملا 7 روز هفته رو مطالعه کنید و تست جامع بزنید.اگر کار آزاد دارید راحتر خواهید بود و زمان بیشتری میتونید اختصاص بدید.
چالشها و تردید ها:وقتی شروع میکنید ممکنه در زمانهایی اطرافیان، شما رو دچار تردید کنند و یا خودتون تردید پیدا کنید اما این احساس برای همه هست و میگذره. توجه نکنید!
بارها پیش خواهد آمد که خودتون رو سرزنش میکنید که امروز نرسیدم،امروز خوب نبودم ولی اینو بدونید برای همه اینطوره و شما در این احساس تنها نیستید و از فردا بهتر و با کیفیت تر شروع کنید.
برای آزمونها ممکنه استرس بگیرید و این استرس حس خوبیه چون شما رو به حرکت در میاره و هرچه از آزمونهای ازمایشی که میدید بگذره بهتر میشید.
هرچه بیشتر بخونید ممکنه در روزهای پایانی بیشتر فکرو خیال کنید و از خودتون توقع داشته باشید ...این احساس طبیعی هست و مطمئن باشید با توکل به خدا نتیجه ایی که استحقاق دارید بدست خواهید آورد.
در روز کنکور بخاطر شرایط جدید و استرس طبیعیه که راندمان شما پایین میاد و کم پیش میاد در کنکور بهتر از خونه تست بزنید ولی اینو بدونید برای همه اینطوره،ممکنه تست رو اشتباه بخونید،عجله کنید،گزینه های رو اشتباه بخونیدو...
 
ممکنه بعد کنکور مدام فکر کنید نکنه تست ها رو جابجا زدم ،چرا اینو که بلد بودم نزدم و...نگران نباشید شما نتیجه تلاشتون رو با عدالت دریافت خواهید کرد انشاا...
 
در پایان از همسر و مادر و پدرم، و تمامی اساتید از جمله آقایان دکتر اوحدی، دکتر محمدی و دکتر طبرسا که مرا در این مهم یاری نمودند تشکر میکنم.
آرزو میکنم همه کسانی که قدم در راه تحصیل میگذارند موفق باشند و حس رضایت و آرامشی که از ترقی در مسیر تحصیل بدست میاد رو تجربه کنند.
در پناه حق
 
 

کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه