شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
شنبه 01 اردیبهشت 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 15,724
بازدید دیروز: 25,852
بازدید کل: 151,585,404
کاربران عضو: 1
کاربران مهمان: 101
کاربران حاضر: 102

سایت مدیر به روال سالهای گذشته گفتگوهایی با نفرات برتر گرایشهای مختلف رشته مدیریت ترتیب داده است.
در این بخش گفتگوی سایت مدیر با آقای سیدعلی حسینی رتبه 1 کنکور کارشناسی ارشد سال 1392 رشته مدیریت اجرایی را می خوانید.


ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
زبان 86.67
جی مت 47.5
دانش مسائل روز 57.78
تئوری های مدیریت 73.33
زبان فارسی 64
 
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
فارغ التحصیل رشته مهندسی شیمی پردیس ماهشهر دانشگاه صنعتی امیرکبیر - با معدل 13.75 هستم . در دوره کنکور هم فارغ التحصیل بودم .
 
آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه در موفقیت خود موثر می دانید؟
بله . شرکت در آزمون های جامع در یک ماه آخر برای جمع بندی و آمادگی برای کنکور بسیار مفید است.
 
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
از مرداد ماه با روزی حدود چهار ساعت شروع کردم و از آبان تقریبا روزی ده ساعت مطالعه می کردم .
 
کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
مدیریت اجرایی دانشگاه تهران
 
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
 
نظریه های مدیریت:

1 مبانی سازمان و مدیریت* علی رضاییان انتشارات سمت
2 مدیریت عمومی* سید مهدی الوانی نشر نی
3 تئوری سازمان: ساختار و طرح سازمانی* استیفن پی رابینز (سیدمهدی الوانی، حسن دانایی فرد) انتشارات صفار - اشراقی
4 مبانی مدیریت رفتار سازمانی* علی رضاییان انتشارات سمت
5 مدیریت منابع انسانی* اسفندیار سعادت انتشارات سمت

 








دوماه تابستان رو بیشتر صرف این درس کردم .
منابع ستاره دار سایت مدیر رو به همراه " کتاب جامع مدیریت " مهرداد پرچ ( به عنوان خلاصه نویسی ) و نیز خلاصه کتاب های سایت مدیر رو استفاده کردم .
برای تست هم از کتاب "  2000تست تئوری مدیریت " تالیف دکتر سیدجوادین و " سوالات طبقه بندی شده نظریه های مدیریت کنکور کارشناسی ارشد 80-91 با جواب های تشریحی "تالیف آقای مهرداد پرچ استفاده کردم .  البته سوالات کنکور در کتب مجموعه سولالات کنکور هم موجود است ولی جواب های تشریحی کتاب آقای پرچ عالی است .  
خوبی کتاب مرجع خوندن در این هست که شما همه جزئیات رو دقیق می خونید و در واقع بدون واسطه با منابع معمول طرح سوال سروکار دارین . بدی اون تکراری بودن  برخی مطالب کتاب هاست که البته به عنوان حسن هم میشه بهش نگاه کرد . حتما خلاصه نویسی کنین . تجربه شخصی من اینه که خلاصه نویسی های شخصی از کتاب های خلاصه نویسی - مثل کتاب جامع مدیریت مهرداد پرچ -  هم بهتر است .
 
زبان :
تست ها و کلمات کتاب " زبان عمومی " آقای اشراقی را مطالعه کردم . البته خودم رو به این کتاب محدود نکردم و به صورت پراکنده هم لغت و هم درک مطلب  را کار می کردم .
برای زبان تخصصی من خودم کتابی رو خوندم که به خاطر غلط های متعدد و پاسخ های غیر تشریحی ازش راضی نبودم اما به طور کلی کتاب های معروف بازار مثل زبان تخصصی آرمان  اشراقی برای تسلط روی لغات تخصصی مفید است . ضمن این که پیشنهاد می کنم تمام سوالات ده سال اخیر رو و هم چنین متون مدیریتی رو مطالعه کنید .
در کل جواب دادن به پانزده سوال زبان تخصصی آسان تر از پانزده سوال عمومی است . برای این که درصد بالایی از این سوالات را پاسخ دهید باید به دو نکته توجه کنید . اول آن که کلمات تخصصی مدیریت را یاد بگیرید . دوم این که با خواندن متون زیاد که در کتاب های کنکور موجود است توانایی درک مطلب و نیز سرعت خود را بالا ببرید . مثلا زمانی که تسلط نسبی روی کلمات پیدا کردید روزانه یک یا دو متن را بخوانید . این کار به آرامی  توانایی شما در این درس را افزایش می دهد . باز هم تاکید می کنم این قسمت از سوالات زبان اصلا سخت نیست . فقط نیاز به تمرین دارد . حتی اگر زبان شما در سطح خوبی نیست .
 
جی مت :
من کتاب آقای صداقت رو خوندم . متاسفانه ویرایشی که من داشتم قدیمی بود و با توجه با تغییر نسبی سوالات جی مت در سال های اخیر بعضی مباحث را پوشش نمی داد . ( از این که آقای صداقت ویرایش جدید کتابشون رو منتشر کردن یا نه بی خبرم .) 
بعد از آن کتاب آقای امیر عرفانیان رو خوندم که به غیر از بعضی مباحث جدید هم پوشانی زیادی با کتاب صداقت داشت .
نهایتا در یک ماه آخر "بانک آزمون جی مت "هادی مسیح خواه رو تهیه کردم و ده آزمون شبیه سازی شده ی اون رو جواب دادم . فارغ از این که از کدوم منبع استفاده می کنین استفاده از "بانک آزمون" برای تسلط بیشتر خیلی خوب است . هم چنین سوالات 86 به بعد رو هم در یک ماه آخر حل کردم . البته این کار یه بدی داشت و اون هم این بود که من تا یک ماه مانده به کنکور هنوز با مود سوالات چند سال اخیر آشنا نبودم .
نکته مهم در مطالعه جی مت آمادگی روبرو شدن با سوالات جدید و غیر قابل پیش بینی هست که این کار رو با تمرین زیاد میشود بدست آورد . هرچند من خودم درصد جی مت بالایی نزدم که یکی از دلایلش زمان بندی غلط برای درس جی مت و شرایطم در  جلسه امتحان بود .
 
زبان فارسی :
کتاب آقای  مصطفی علیزاده - نشر نگاه دانش - رو مطالعه کردم . به دلیل عادت شخصی ام در مطالعه دروس حفظی ترجیح دادم در کنار مطالعه بخش لغات و تاریخ ادبیات  کتاب علیزاده مباحث را از روی کتاب های ادبیات دبیرستان مرور کنم و لغات کتاب را تکمیل کنم . هم چنین سوالات کنکورهای سراسری سال های اخیر رو هم جواب دادم . البته به دلیل این که این مباحث رو چهار سال پیش برای کنکور سراسری به طور کامل خوانده بودم تسلط روی آن ها آسان تر از سایر دروس بود . مطالعه ادبیات رو عملا از دی ماه شروع کردم . یعنی حدود یک ماه و نیم به کنکور .
 
دانش مسائل روز :
ابتدا کتاب آقای اشراقی و بعد کتاب آقای مسیح خواه رو خوندم .  توصیه می کنم فقط یکی از این دو رو بخونید .
نکته مهم در درس دانش توجه به تغییر رویکرد طراحان و حذف مباحثی مثل نام سازمان های بین المللی و یا اخبار روز است . من قانون اساسی ، قانون کار ، قانون بیمه بیکاری رو به طور جداگانه و کامل و گزیده قانون بیمه تامین اجتماعی رو از روی کتاب هایی که ذکر کردم خواندم . اهمیت این مباحث در کنار مباحث بازاریابی و اقتصاد در سال های اخیر بیشتر شده است . مرور دقیق سوالات چند سال اخیر و توجه به نکات مطرح شده در پاسخ های تشریحی آن ها نیز مفید است . ضمن این که هر سال بخشی از سوالات این درس از مباحث نظریه های مدیریت مطرح می شود .
به طور کلی به دلیل ماهیت درس دانش سرمایه گذاری بیش از حد روی آن و توقع درصد خیلی بالا منطقی نیست . خصوصا برای کسانی که از رشته های مهندسی فارغ التحصیل شده اند این درس ممکن است کمی سنگین باشد . مرور درصد های نفرات برتر سال های گذشته به شما کمک می کند که نگران پراکندگی مباحث و درصد های نه چندان بالای خود نباشید .
 
 
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
برنامه ریزی کنید . یعنی بدونین تا بیست روز دیگه چه چیزیایو باید خونده باشین تا در نهایت به موقع دروسوتموم کنین . در اجرای برنامتون منعطف باشین و آمادگی تغییر دادنش و یا روبرو شدن با مشکلات در اجراش رو داشته باشین .

با تمرکز درس بخونید . در کنارش حتما تفریحات خودتون رو داشته باشید .
 با تعدد منابع خودتون رو گیج نکنید .

خودتون رو بسنجید و روی نقاط ضعفتون بیشتر کار کنید .
 
سعی کنید سوالات چند سال اخیر رو حل نکنید تا در چند هفته آخر به صورت کنکور آزمایشی ازشون استفاده کنید .
 
در دروس حفظی خلاصه نویسی خیلی مفید هست .
 
من خودم از مصاحبه نفرات برتر پارسال خیلی کمک گرفتم . امیدوارم نکاتی که گفتم مفید بوده باشه .