شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
دوشنبه 23 مهر 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 11,421
بازدید دیروز: 29,189
بازدید کل: 156,316,729
کاربران عضو: 4
کاربران مهمان: 107
کاربران حاضر: 111

 

سایت مدیر به روال سالهای گذشته گفتگوهایی با نفرات برتر گرایشهای مختلف رشته مدیریت ترتیب داده است.
در این بخش گفتگوی سایت مدیر با خانم پرنیان جمشیدی رتبه 14 کنکور کارشناسی ارشد سال 1393 رشته مدیریت بازرگانی را می خوانید.


ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟

 سلام ، خیلی ممنونم از لطف  شما و اطلاعاتی که در اختیار دوستان قرار می دهید
زبان عمومی و تخصصی انگلیسی :  63.33 ، ریاضی و آمار :  23.33 ، تئوری های مدیریت : 31.67 ، اقتصاد خرد و کلان :  45 ، تحقیق در عملیات : 37.78 ، مدیریت مالی :  31.11 ، بازاریابی : 84.44 ، معدل موثر: 14.62
رتبه 14 مدیریت بازرگانی
 
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
من فارغ التحصیل سال 85 هستم رشته فیزیک کاربردی دانشگاه اراک با معدل 14
بله  در طول مطالعه برای کنکور شاغل بودم البته یک ماه آخر سر کار نبودم و تمام وقت درس می خوندم .
 
آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه در موفقیت خود موثر می دانید؟
بله چون رشته کارشناسیم مدیریت نبود ترجیح دادم از چند تا کلاس اقتصاد و مالی و تحقیق در عملیات استفاده کنم که واقعا عالی بود و راضی هستم . چون اگه کلاس نمی رفتم باید زمان بیشتری را خودم برای یادگیری می گذاشتم و چون شاغل بودم مسلما این زمان رو نداشتم. از آزمونهای آزمایشی هم استفاده کردم . آزمون ها به برنامه ریزیم کمک می کرد و گاهی هم که رتبم خوب میشد کلی روحیه می گرفتم برای ادامه .

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
بصورت جدی میشه گفت از مهر شروع کردم روزی حداکثر شاید 4 یا 5 ساعت بیشتر وقت نمی کردم اما اگر یک ساعت هم درس می خوندم تمام یک ساعت مفید بود، چون علاقه زیادی به یادگیری داشتم و با انگیزه بودم. یک ماه آخر که سر کار نرفتم 12 تا 16 ساعت درس می خوندم. جمع بندی آخر خیلی مهم هست و زیاد وقت می گیره
 
کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
دانشگاه تهران – اول گرایش بازاریابی بعد هم گرایش بازاریابی بین الملل امیدوارم یکی از این دو قبول شم چون امسال دانشگاه تهران روزانه ظرفیتش کم شده بود و دو تا 9 نفر ظرفیت تو این دو گرایش اعلام کرده.
 
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
 
اقتصاد خرد و کلان :  کلاس آقای دکتر اسداللهی رو به همه دوستان پیشنهاد میدم . می تونم بگم عااااااالی بود
واقعا از ایشون ممنون و سپاسگذارم . نحوه تدریس شون رو واقعا دوست داشتم و لذت می بردم
دوستانی که کلاس هم نمیرن پیشنهاد می کنم حتما جزوه ایشون را مطالعه کنن
برای تست هم کتاب های دکتر محسن نظری عالی بود .
مرور این درس واجبه چون خیلی فراره
 
زبان تخصصی:  من چون پایه زبانم خوب بود اصلا روی این درس زمان نذاشتم اما گاهی بر حسب علاقه متن های دانشنامه آزاد ویکی پدیا رو در زمینه مدیریت و مارکتینگ به زبان انگلیسی مطالعه می کردم .
 اما آزمون های سالهای پیش رو به همه توصیه میکنم.
حتی پیشنهاد میکنم کسانی که روی زبان دارن سرمایه گذاری میکنن حتما تست های سال های پیش رشته های دیگه مثل اجرایی و MBAرو هم بزنن. زبان کلا هر چی وقت بگذارین و بخونین خیلی خوبه

تئوری های مدیریت:  کتابهای منبع اصلی شامل مبانی سازمان رضاییان  - رفتار سازمانی رضاییان  مدیریت عمومی الوانی رو توصیه میکنم البته با خلاصه برداری و تست حتما همراه باشه
از تابستون هم باید شروع کنین چون مطالب واقعا زیاده
من سعی کردم مفهومی بخونم چون علاقه داشتم به این درس اما سر جلسه سر این درس به دلیل نداشتن تمرکز اشتباهات زیادی کردم . اما از روش خوندنم راضیم چون مفاهیمی رو که خوندم احساس می کنم یاد گرفتم .
 
تحقیق در عملیات ( پژوهش عملیاتی ):  سر کلاس دکتر سپندارند درس رو یاد گرفتم ( به خاطر زحماتی  که کشیدن و توی انتخاب رشته هم بدون هیچ چشم داشتی کمکم کردن و اطلاعات خوبی بهم دادن ازشون قدردانی میکنم و براشون همیشه آرزوی موفقیت دارم ) و برای تست هم تست های سالهای گذشته و تست های طراحی شده آقای دکتر حسین صفری که آقای دکتر سپندارند در وب سایتشون گذاشته بودن خیلی به یادگیریم کمک می کرد .
جایی هم به مشکل بر می خوردم به توضیحات کتاب خانم عارفه فدوی رجوع می کردم که کامل وبی نقص توضیح دادن
 
مدیریت مالی  :کلاس آقای دکتر اسداللهی درس رو یاد می گرفتم و تست هم زیاد وقت نکردم بزنم جز تست های کنکور سال های گذشته-
کتاب دکتر مناجاتی هم گاها مطالعه می کردم

بازاریابی: کتاب آقای دکتر مناجاتی خوب بود به نظرم  برای کنکوری و تستی خوندن
تست های سال های پیش هم داره
امسال که تست های بازار واقعا راحت و تکراری بود.
 این درس نیاز به مرور زیاد داره – اصلا نیاز به کلاس رفتن نداره فقط کافیه با علاقه بخونین و یاد بگیرین
مفهومی هم من گاهی به کتاب مدیریت بازاریابی کاتلر ترجمه بهمن فروزنده مراجعه می کردم .
 
ریاضی و امار:  آمار رو که کلا حذف کردم می دونستم سر جلسه وقت کم میارم بنابراین پیشنهادی هم ندارم و اما ریاضی که کلاس و جزوه آقای دکتر ناصحی فر استفاده کردم که خیلی خوب بود و از ایشون تشکر میکنم.
برای تست هم  تست های سال های گذشته رو می زدم
متاسفانه به دلیل شرایط امتحانی که همه چیز دستخوش تغییر شده بود و شب بیداری قبل کنکورم اصلا تمرکز نداشتم و نتونستم نتیجه خوبی بگیرم تو این درس
بطور کلی کاری که خودم کردم و پیشنهاد که بهتون میدم اینه که با یک نفر از هم رشته ای های با انگیزتون شروع کنین برای درس خوندن که بتونین بعضی از درس ها رو با هم مرور و رفع اشکال کنید – برای من که توی درس بازاریابی و اقتصاد خیلی جواب داد و از دوست خوبم که همراهم بود و با پشتکار درس می خوند تشکر میکنم و براش آرزوی موفقیت دارم.
 
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
من سعی کردم در سوال قبل روش پیشنهادی خودم رو برای مطالعه هر درس بنویسم
و اینجا دلم می خواد بگم که فرق زیادی هست بین کسی که علاقه خودش  رو پیدا میکنه و کسی که به خاطر ترس / خانواده / رقابت با دوستان / رقابت با اعضای فامیل / چشم و هم چشمی و .... درس می خونه
سعی کنین زمان هایی رو به خودتون اختصاص بدین حتی از روانشناس های متخصص کمک بگیرین تا بفهمین علاقه واقعیتون چی هست و خودتون رو پیدا کنین. دوست دارم از جناب آقای دکتر سعید محمد هم به دلیل کمک بزرگی که به من توی این مسیر کردن قدردانی کنم.
من حدود 7 سال از درس خوندن فاصله گرفته بودم اما وقتی سال پیش شروع کردم به درس خوندن ، با علاقه و مصصم و بدون تردید می خوندم. سر کلاس ها واقعا محو درس استاد میشدم لذت میبردم که دوباره این فرصت رو دارم که سر کلاس بشینم و موضوع جدیدی رو یاد بگیرم. علاقه به یادگیری هر روز باعث انگیزه بیشتری میشد و خستگی رو از من دور می کرد .فقط به خودتون فکر کنین و چیزی رو که واقعا خوشحالتون میکنه رو پیدا کنید.
در آخر باید بگم همراهی خانواده ها و دوستان هم سهم بزرگی توی موفقیت هر کسی داره . برای من که اینطور بود واقعا از مادر و پدر عزیزم تشکر میکنم که با صبر و حوصله همراهیم کردند و محیط آرومی رو برای درس خوندن برام فراهم کردن  و البته برادرم که همیشه حامی و پشتیبان با انگیزه من توی درس خوندن بوده و هست.  از همکاران عزیزم که شرایط من رو به خوبی درک می کردند و همدلی داشتن هم قدردانی میکنم .
شاد و پیروز باشید