شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
شنبه 01 اردیبهشت 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 21,198
بازدید دیروز: 25,852
بازدید کل: 151,590,878
کاربران عضو: 2
کاربران مهمان: 93
کاربران حاضر: 95


سایت مدیر به روال سالهای گذشته گفتگوهایی با نفرات برتر گرایشهای مختلف رشته مدیریت ترتیب داده است.
در این بخش گفتگوی سایت مدیر با آقای محمد فرید رتبه 21 کنکور کارشناسی ارشد سال 1393 رشته مدیریت اجرایی را می خوانید.

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟

با سلام و ضمن تشکر از شما، اینجانب به لطف خدا در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته 93 ، رتبه 21 مدیریت اجرایی و 14 مدیریت شهری رو با درصدهای زیر کسب کردم.
زبان عمومی و تخصصی انگلیسی : 61.11
نظریه های عمومی مدیریت: 68.89
دانش مسائل روز در زمینه مدیریت موسسات تولیدی: 54.44
زبان فارسی: 57.33
  17.50 :Gmat استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت
معدل موثر: 14.83

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
مدیریت بازرگانی، ورودی 89 دانشگاه پیام نور کرج، معدل فارغ التحصیلی 14.79 ، دانشجوی ترم آخر بودم.
 
آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه در موفقیت خود موثر می دانید؟

بله، بنده در کلاسها و آزمونهای آزمایشی موسسه پژوهش شرکت می کردم و در آزمونهای این موسسه که سطح بالا و جامعه ی آماری قابل قبولی هم داشت رتبه های 1،2،3 و... کسب کردم. بدون شک بودن در کنار مجموعه ی قدرتمندی مثل پژوهش با اساتید مجرب و بزرگ این موسسه تاثیر شایانی در این موفقیت نسبی داشته. نسبی رو از این بابت عرض می کنم که هدفگذاری و انتظار شخص خودم از نتیجه ای که مدنظرم بود 20 رتبه با رتبه ای که کسب کردم فاصله داشت!
به نظر شخص بنده هر چند کلاس های آمادگی کنکور تاثیر غیر قابل انکاری دارن و نمیشه اینو انکار کرد، بزرگترین مزیت شرکت در اینگونه کلاس ها تعهد و الزام به رعایت برنامه ی زمانی حداقل به احترام انرژی صرف شده برای چند ماه رفت و آمد برای کلاس ها و آزمون هاست.
شاید یه داوطلب به راحتی بتونه با یه برنامه ی منظم و حساب شده بدون نیاز به هیچ کلاسی یه نتیجه ی خوب بگیره ولی همین بودن در محیطی رقابتی و شبیه سازی رقابتی که در پیش داره، انگیزه و اراده فرد رو برای تحمل یک سال پر فراز و نشیب و رسیدن به مقصد افزایش می ده.
از بین کلاس ها زبان تخصصی دکتر فرید، تئوری مدیریت استاد پورشفیع، نکته و تست تئوری استاد آقامیری و کلاس دکتر صرفی برای دانش مسائل روز واقعا برام مفید بود و کمکم کرد که همین جا جا داره از تک تک این عزیزان تشکر کنم.
همین طور از استاد بزرگ جناب آقای عرفانیان  که چه به عنوان مدرس جی مت چه به عنوان مشاور کنارمون بودن و شاید بنده نتونستم استفاده لازم رو از کلاس خوب ایشون ببرم.
 
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟

شاید از اواخر خرداد استارت زدم ولی علی رغم شرکت در کلاس های پژوهش و مطالعه های جسته و گریخته به جرات می تونم بگم اون مطالعه ای که سرنوشت آزمونم رو رقم بزنه رو از اواخر آذر شروع کردم. علی ای حال ترم آخر کارشناسی هم مشکلات خاص خودش رو داشت. (پروژه و کارورزی و...)
 
کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟

مدیریت اجرایی ، دانشگاه تهران (روزانه و شبانه)
 
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟

زبان: من برای زبان فقط فلش کارتهای DLM رو خوندم و نتیجه گرفتم و بر خلاف روز کنکور که اسیر اتفاقات شدم شاید درصد فیکس من تو درس زبان بیش از 70 درصد بود. من برای زبان پیشنهاد دیگه ای ندارم.
تئوری: برای تئوری منابع و انتخاب ها بسیاره. بنده در کنار کلاس های پیش گفته،  فلش کارتهای DLM، کتاب مجموعه سوالات طبقه بندی شده کنکور کارشناسی ارشد تئوری های مدیریت تالیف مرحوم دکتر ونوس و دکتر پرچ و جزوه دکتر پرچ و تست های طبقه بندی شده سایت مدیر رو هم در دستور کار داشتم و اساس کار من روی این منابع بود.
دانش: کتاب بنفش رنگ معروف نگاه دانش (آرمان اشراقی، دکتر بهروز، حسین درگاهی) + جزوه ی واقعا مفید استاد صرفی
زبان فارسی: در مورد فارسی بنده تمرکزم روی کتاب استاد ارجمند جناب علیزاده بود و از کتاب دکتر زینعلی به عنوان مکمل استفاده می کردم.
جی مت: به نظرم کتاب استاد عرفانیان و دکتر احمد صداقت کتابای قوی و مناسبی بودن که متاسفانه با توجه به عملکرد ضعیفم تو این درس خیلی نمی تونم وارد جزئیات بشم.
 
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟

اگر قرار باشه توصیه ای داشته باشم به تمام داوطلبان  94 توصیه می کنم یا شاید بهتر باشه بگم که هشدار می دم به هیچ وجه هیچ درسی رو دست کم نگیرید و از برنامه ی مطالعه تون حذف نکنید.
شاید سرنوشت آزمون من رو درصد کابوس وار Gmatرقم زد که با تصمیم اشتباهی که از همون ابتدای مسیر گرفتم مبنی بر کنار گذاشتن بخش کمیتی و ریاضیاتی  Gmat این سقوط آزاد رو تجربه کردم و رتبه مدنظرم رو از دست دادم.
به نظر شخص بنده خودباوری تو ماراتن کنکور حرف اول و آخر رو می زنه.
کسی که برای صرف قبولی به میدان بیاد سقفش رو کوتاه تعریف کرده.
کافیه باور کنید که رتبه های برتر حق شماست و براش بجنگید، مطمئن باشید همه ی شما توانایی بالقوه ای دارین که اگه بالفعل دربیاد نتایج شگفت آوری رو در زندگیتون لمس خواهید کرد.
در پایان جا داره از عموی عزیزم دکتر فرید تشکر کنم که این باور رو به من القا کرد و از کسی که سودای شرکت در کنکور رو هم در سر نداشت با یه تلنگر یه داوطلب سرسخت مدعی رتبه های برتر ساخت.
امروز نوبت شماست.
روی پاتون بایستید و خودتون نقطه ی عطف زندگیتون رو رقم بزنید.
آینده کتابی است که امروز می نویسی!
در پایان از سایت مدیر بابت فرصتی که در اختیار بنده قرار دادن تشکر می کنم.
و اما بنعمه ربک فحدث
 
...آزادترین فردى، وقتى که نگى اى کاش