شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
پنجشنبه 01 آذر 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 15,557
بازدید دیروز: 20,937
بازدید کل: 157,587,987
کاربران عضو: 1
کاربران مهمان: 195
کاربران حاضر: 196


مصاحبه سایت مدیر با محمدحسن صادق پور رتبه 8 کنکور کارشناسی ارشد سال 1393 رشته مدیریت اجرایی

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
سلام


رتبه 8 ارشد مدیریت اجرایی و 6 مدیریت شهری
درصدها:
زبان: 74.44 ، نظریه های عمومی مدیریت 52.22
، دانش مسائل روز: 53.33 ، جی مت: 36.67 ، فارسی:64
----------------------
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
کارشناسی مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی قم
حین مطالعه دانشجو بوده و کار پاره وقت نیز می کردم
----------------------
آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه در موفقیت خود موثر می دانید؟
کلاس کنکور به هیچ وجه شرکت نکرده ام. آزمون آزمایشی شرکت کردم. به طور کلی کسی که می خواهد به طور جدی وارد فضای ارشد بشود نیاز به آزمون آزمایشی دارد. هرچند موسسات آموزشی بیش از این که به فکر کیفیت و حال دانشجو باشند ، به فکر پر کردن جیب خود و ماهی گرفتن از آشفته بازار گل آلود کنکور ایران هستند، اما در فضای رقابتی فعلی گریزی از شرکت در آزمون ها نیست. اما کلاس ها را اصلا توصیه نمی کنم.
----------------------
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
از مهر ماه جدی وارد فضای مطالعه کنکور شدم و متوسط شاید روزی ۸ الی ۹ ساعت که البته سعی می کردم اعتدال واقعی را در عرصه درس خواندن رعایت کنم! یعنی همان عبارت معروف که رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود.
-----------------------
کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟

EMBA  دانشگاه تهران
-----------------------
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
پیشنهادها:
۱. انگلیسی:
معمولا چشم اسفندیار (نقطه ضعف) کنکوردهندگانی است که آن را جدی نمی گیرند و از طرفی برگ برنده کسانی که به آن توجه می کنند. کسانی که به زبان خود امید ندارند حداقل هر چه زودتر می توانند سعی کنند دامنه واژگان خود را توسعه دهند. با تسلط به دوکتاب
۵۰۴ و essential words for grammer لااقل به ده سوال اول می توان امید داشت. فکر می کنم بهترین شیوه حفظ لغات هم برگه نویسی و لایتنر است. کسانی هم که به دنبال درصدهای بالاتر هستند، خواندن دائم متون مختلف و خصوصا مدیریتی را برای افزایش قدرت درک مطلب خود فراموش نکنند. معمولا در این زمینه کتاب آرمان اشراقی معرفی می شود.
اما در زمینه دستور زبان من توصیه می کنم خصوصا کسانی که تسلط زیادی بر زبان انگلیسی ندارند زیاد به سراغ آن نروند. چون من خودم که همزمان دانشجوی مترجمی زبان انگلیسی هستم و تقریبا به گرامر خودم اعتماد دارم، نهایتا در کنکور دو سوال
cloze test را که مرتبط به مباحث دستور بود ، به دلیل شک و تردید سفید گذاشتم!
2.مدیریت:
برای من بهترین روش این بود که اول نگاه جامع به مسائل عمده مدیریت پیدا کنم (هر چند به اقتضای رشته مهندسی صنایع با مباحث مدیریت آشنایی داشتم) و بعد از فلش کارت های
dlm برای تسلط استفاده کنم. مهم اینه که بدانیم داریم چه می خوانیم! مثلا بدانیم عمده مباحث مدیریت در کنکور عمدتا به پنج شعبه قابل تقسیم است:
۱.تاریخچه و مکاتب۲.مدیریت منابع انسانی۳.نظریه سیستم ها 4.مباحث عمومی(تصمیم گیری،برنامه ریزی،کنترل،رهبری،سازماندهی)5-رفتار سازمانی
و هر مطلبی که می خوانیم را در نظام فکری مان با توجه به این شاخه ها دسته بندی کنیم تا دچار ابهام و سردرگمی با توجه به انبوه مطالب مدیریت نشویم.
3-جی مت:
برای جی مت فقط کتاب صداقت و کنکورهای سال های گذشته را مطالعه کردم. البته انصافا در کنکورهای آزمایشی درصدهای بسیار بهتری از کنکور می زدم. شرایط جلسه امتحان کنکور واقعا مهم و موثر است.
4.دانش مسائل روز: کتاب آرمان اشراقی برای مباحث اصلی کفایت می کند.اما با توجه به علاقه طراحان در سال های اخیر به طرح سوال از قوانین و آیین نامه های کشور، باید در این زمینه مباحث فراتر از آن کتاب را معرفی کنند. در ضمن برای سال آینده، سیاست ها و قوانین در دست تدوین برنامه ششم توسعه ، خوراک مهمی برای طراحان است.
توصیه مهم دیگر این است که ناشی از تجربه خودم است این می باشد که بهتر است کنکوردهندگان خیلی وقت خود را صرف حفظ اعداد و ارقام ریز (مثلا تورم نقطه به نقطه خرداد
۹۳!) نکنند!
5-فارسی:
من فقط کتاب های ادبیات و زبان فارسی دوران دبیرستان و خلاصه برداری ها و فلش کارت نویسی هایی که از آن کتاب ها از زمان کنکور کارشناسی نگه داشته بودم را مرور مجدد کردم.


-----------------------
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟

توصیه های کلی:
1. ‌یک انگیزه مثبت و قوی بهترین محرک برای استمرار حرکت است. بسیاری از متقاضیان با گذشت چند ماه و عدم رضایت از عملکرد خود خصوصا با توجه به شمار بسیار زیاد شرکت کنندگان گروه اجرایی، خسته و اصطلاحا بی خیال می شوند. بهترین مانع از بریدن وسط راه، همین داشتن انگیزه است. شخصا در این چندماه خیلی وقت ها که خسته می شدم تنها با این فکر که پرچم شهید احمدی روشن ها باید همچنان در دانشگاه ها برافراشته باشد و دانشگاه باید از دست عناصر سکولار خارج شود، انگیزه مجدد می گرفتم.
2. توسل: باور داشته باشیم که حتما همه مقدرات در دستان خداوند است و اهل بیت و اولیا واسطه فیض الهی هستند. هرگز فراموش نمی کنم که نیم ساعت قبل شروع آزمون به مزار شهیدگمنام مدفون در دانشگاه قم رفتم و با زیارت عاشورا از اهل بیت کمک خواستم، چند هفته قبل از اعلام نتایج هم قسمت شد به مشهدالرضا مشرف شوم و به امام رئوف مان سلامی برسانم و از وی بخواهم هرچه برایم بهتر است مقدر کند. در اذن دخول زیارت امام رضا آمده که سلام زائرینش را بی پاسخ‌نمی گذارد و البته من جواب سلام امام هشتم را هم وقتی رتبه ۸ در کارنامه ام نقش بست را‌از عمق وجود احساس کردم.
3. این تفکر غلط باید از ذهن بیرون شود که تحصیلات آکادمیک از انسان یک مدیر می سازد. وقت خود را فقط بین کتابها تلف نکنید. وارد فضای کار ، تشکیلات و بازار شوید که این تحصیلات بدون تجربه واقعا بی فایده است.
4. فلش کارت: نوع مطالعه فلش کارتی بسیار به من کمک کرد. تقریبا در قسمتی از مباحث همه دروس آزمون ارشد خصوصا زبان و مدیریت از فلش کارت استفاده می کردم. به طوری که بعضا چند روز می شد که اصلا سراغ کتاب نمی رفتم و فقط برگه فلش کارت در دست داشتم و البته خانواده فکر می کرد خواندن برای ارشد را رها‌کرده ام! در صورتی که درست و منظم خواندن فلش کارت خصوصا در حفظیات گاها از مطالعه چندباره یک کتاب مفیدتر است...
ان شالله همه داوطلبین در آزمون خود موفق باشند.