شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
جمعه 31 فروردین 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 22,453
بازدید دیروز: 14,379
بازدید کل: 151,566,281
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 87
کاربران حاضر: 87

 

مصاحبه سایت مدیر با مهسا صرامی رتبه 29 کنکور کارشناسی ارشد سال 1393 رشته مدیریت صنعتی و تکنولوژی


ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
سلام
در ابتدا بابت زحماتتون و اطلاعات مفیدی که در اختیار داوطلبان قرار می دهید از شما تشکر میکنم.
1)    زبان انگلیسی  :  13.33  ،  ریاضی و آمار  :  3.33  ،  تئوری مدیریت :  58.33  ،  اقتصاد خرد و کلان :  58.33  ،  تحقیق در عملیات :  53.33  ،  مدیریت تولید :  55.56  ،  رتبه 29 در گرایش 3و5

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
مقطع لیسانس رو در رشته مدیریت صنعتی در دانشگاه اصفهان با معدل 16.85 به پایان رسوندم. خیر در حین مطالعه دانشجو یا شاغل نبودم.

آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه در موفقیت خود موثر می دانید؟
در کلاس کنکور شرکت نکردم فقط در آزمون های آزمایشی ماهان شرکت می کردم، که به نظرم سهم بسزایی در موفقیتم داشت چون باعث کم شدن استرس و بیشتر شدن تمرکز و آمادگیم در جلسه کنکور شد. به نظر من کلاس های آمادگی آزمون برای کسانی مفید خواهد بود که مقطع لیسانس خود را در رشته های دیگر گذرانیده اند ولی آزمون های آزمایشی تقریباً برای همه داوطلبانی که میخواهند رتبه خوبی کسب کنند ضروریست چون با قرار گرفتن در شرایط مشابه کنکور هم توانایی آنها در تست زدن افزایش می یابد و هم با نحوه طراحی سؤالات و نحوه تمرکز در جلسه کنکور آشنا میشوند.

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
من به طور جدی از 15 تیر شروع به مطالعه برای کنکور کردم و به طور متوسط روز 10 ، 11 ساعت میخوندم.

کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
گرایش های مدیریت تولید و OR   دانشگاه تهران و بعد از اون همین گرایش ها دانشگاه شهید بهشتی.

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
زبان : زبان عمومی : برای لغات :  1100 واژه و برای قواعد : زبان عمومی ماهان . من چون کلاس زبان رفته بودم از همون کتاب ها واسه مرور قواعدم استفاده کردم به کسایی هم که کلاس زبان رفتن همین توصیه رو میکنم که از همون کتابایی که دارن واسه مرور قواعد استفاده کنن و اگه ندارن از زبان عمومی ماهان استفاده کنن.  زبان تخصصی : مقاله های تخصصی مدیریت رو دانلود کنین و بخونین اگه هم آزمون های آزمایشی شرکت میکنین زبان تخصصی و تست هاش رو بخونین کفایت میکنه + زبان تخصصی کنکور سال های قبل.کلاً خوبه که روزی 1:30 الی 2 ساعت زبان خونده بشه و یک ماه و نیم آخر متن ها و تست های 10 سال قبل زده بشه.
تئوری مدیریت : کتاب های مدیریت عمومی الوانی ، مبانی سازمان و مدیریت رضائیان و کتاب مبانی مدیریت رفتار سازمانی رضائیان حتماً باید خونده بشن و کتاب مدیریت منابع انسانی اسفندیار سعادت که اگه یه بار خوندینش دیگه نیاز به خوندنش نیست فقط باید با DLM  دوره بشه. به داوطلب ها توصیه میکنم که تا اواسط مهر این کتاب ها رو خونده باشن و از اواسط مهر تا اواسط بهمن به مدت 4 ماه، با فلش کارت های DLM  مرور کنن به نظر من برای تئوری مدیریت تنها راه تثبیت مطالب تو ذهن استفاده از تکنیک همین فلش کارت هاست. برای تست زدن هم از کتاب 2000 سوال 4 گزینه ای سید جوادین استفاده کنین تا نکته های تستیش تو ذهنتون تثبیت بشه.
اقتصاد خرد و کلان : قبل از هر چیز بگم که من چون یک سال بین فارغ التحصیل شدن از مقطع لیسانسم و کنکور ارشدم فاصله افتاده بود و از طرفی خیلی از مطالب فراموشم شده بود و از طرف دیگه مطالب اقتصاد خوب بهمون تدریس نشده بود خوندن کتاب های اقتصاد خرد و کلان محسن نظری برام کفایت نمیکرد چون مباحث خلاصه شده بود اصل مطلب رو نمیگرفتم به داوطلبایی که شرایط منو دارن توصیه میکنم واسه اقتصاد خرد ابتدا کتاب اقتصاد خرد عبدالرسول قاسمی و مصطفی شریف(کتاب قرمز رنگ) و برای اقتصاد کلان ابتدا کتاب اقتصاد کلان تیمور رحمانی(کتاب آبی رنگ) که مطالب خیلی خوب و واضح توشون توضیح داده شده رو بخونن و بعد برای مرور و تست زدن از کتاب های اقتصاد خرد و کلان محسن نظری استفاده کنن، ولی داوطلب هایی که همه مطالب اقتصاد خرد و کلان تو ذهنشونه و نیاز به مرور دارن اگه از کتاب های محسن نظری استفاده کنن کفایت میکنه. برای اقتصاد تست زنی خیلی مهمه چون تنها راه درونی شدن مباحثه ، توصیه میکنم از کتاب های 2000 سؤال 4 گزینه ای اقتصاد خرد و 2000 سؤال 4 گزینه ای اقتصاد کلان محسن نظری برای تست زنی استفاده کنین.
پژوهش عملیاتی (تحقیق در عملیات): توصیه میکنم هر مطلبی ابتدا از کتاب پژوهش عملیاتی مهرگان خونده بشه و بعد برای مرور و تست زنی از کتاب عارفه فدوی استفاده بشه.اگر تست های کنکور سراسری کتاب عارفه فدوی زده بشه کفایت میکنه.
مدیریت تولید و عملیات : برای مدیریت تولید کتاب هایده متقی کفایت میکنه. برای تست زنی از کتاب مجموعه سؤالات مدیریت تولید و عملیات هایده متقی(کتاب سبز رنگ) استفاده بشه.
ریاضی و آمار : من متأسفانه نرسیدم آمار بخونم ولی طبق توصیه رتبه 7 پارسال برای خوندن آمار از کتاب آمار و احتمال هادی رنجبران استفاده کنین فصولی که حتماً باید خونده بشه و بیشتر مباحث ازش میاد : فصل 1 آمار توصیفی ، فصل 2 آنالیز ترکیب و احتمال ، فصل 3 متغیر تصادفی و تابع احتمال ، فصل 4 توزیع های احتمال گسسته و پیوسته. به داوطلب ها توصیه میکنم حتی اگه نرسیدن آمار بخونن ریاضی مباحث ماتریس و مشتق رو حتماً بخونن چون مباحث آسونی هستن و تست هاشون رو راحت میشه جواب داد من هم همین کار رو کردم و مبحث ماتریس ها رو خوندم و باعث شد ریاضی و آمارم  درصدش صفر نشه که 100 % توی رتبم تأثیر داشته. ولی در رابطه با ریاضی نمیتونم کتابی پیشنهاد کنم چون خودم از جزوات استادم مطالعه کردم در این زمینه میتونین از بقیه رتبه های برتر کمک بگیرین.

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
چون خودم سال قبل برای شروع به خوندن نیاز به کسی داشتم که اطلاعات کامل رو در اختیارم قرار بده منم سعی کردم به طور کامل دانسته هامو در اختیار داوطلبای امسال قرار بدم امیدوارم بتونه تو موفقیتتون مؤثر باشه. در ابتدا چیزی که خیلی مهمه توکل به خداس و در درجه دوم اینکه واقعاً هدفتون رو مشخص کرده باشین و تفریحی درس نخونین حتماً باید برنامه ریزی داشته باشین در هر روز حداقل 4 درس رو به صورت ترکیبی بخونین مثلاً زبان و تئوری و اقتصاد و پژوهش عملیاتی و روز بعد بین خوندن مباحث دیگه تست های مباحث خونده شده روز قبل رو بزنین تا هم متوجه نکته های تستیش بشین و هم مطالب توی ذهنتون تثبیت بشه. زبان و تئوری هر روز خونده بشن و بقیه درس ها یک روز در میان برنامه ریزی و خونده بشن. حتماً در آزمون های آزمایشی یکی از موسسات ثبت نام کنین چون باعث آمادگی بیشتر و تمرکز بالاتر در جلسه کنکور خواهد شد، و 3 هفته آخر فقط تست های کنکور 7 سال قبل رو بزنین و نکته هاش رو مرور کنین. در آخر آرزوی موفقیت میکنم اما نه برای همه، تنها برای کسایی که برای رسیدن به خواسته هاشون تلاش میکنن. من بهم ثابت شد خواستن توانستن است، اصلاً سخت نیست فقط کافیه بخواین و پشتکار داشته باشین و بقیشو بسپارین به خدا. با انرژی شروع کنین مأیوس نشین ، حتماً موفق میشین.