شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
سه شنبه 27 شهریور 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 2,030
بازدید دیروز: 44,893
بازدید کل: 155,450,221
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 48
کاربران حاضر: 48


سایت مدیر به روال سالهای گذشته گفتگوهایی با نفرات برتر گرایشهای مختلف رشته مدیریت ترتیب داده است.
در این بخش گفتگوی سایت مدیر با خانم نیوشا جلالی زاده رتبه 9 کنکور کارشناسی ارشد سال 1393 رشته کارآفرینی را می خوانید.

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟

با سلام و خسته نباشید و تشکر از مدیریت سایت Modir.ir ، 
من نیوشا جلالی زاده هستم رتبه 9 کارآفرینی کنکور 93
 

52.22 ریاضی و آمار
18.33 تئوریهای مدیریت
46.67 اقتصادخرد و کلان
35.56 زبان عمومی و تخصصی /انگلیسی
80 بازاریابی
37.78 مبانی کارافرینی
 

 
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
من در سال 82 در رشته مهندسی کامپیوتر گرایش سخت افزار با معدل 16.47 از دانشگاه  آزاد واحد تهران مرکز فارغ التحصیل شدم. و جالبه بگم که تا خرداد 92 هم اصلا قصد ادامه تحصیل نداشتم .چون هم متاهل هستم و هم شدیدا درگیر کار اداره بودم .
 
آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه در موفقیت خود موثر می دانید؟
همون طور که گفتم 10 سال از زمان فارغ التحصیلی من گذشته بود به همین علت کاملا از فضای درس خوندن و کنکور دادن خارج شده بودم همچنین چون تصمیم گرفته بودم تغییر رشته بدم و وارد فیلد مدیریت بشم ، قطعا نیاز بود تا برای یک سری از دروس از کلاس کنکور استفاده کنم که خب خیلی هم برام مفید بود .
من در ابتدا هیچ اعتقادی به شرکت در آزمونها نداشتم و در واقع به اصرار همسرم تصمیم گرفتم فقط در  3 مرحله آزمونهای جامع سنجش شرکت کنم . اما شرکت در این آزمون ها  کمک خیلی بزرگی به من کرد ، هم باعث شد از استرسم در روز آزمون کم بشه و هم نقاط ضعفم رو تو درس های مختلف می فهمیدم و منظم تر مطالعه می کردم البته باید بگم که رتبه من تو 3 مرحله آزمون خیلی به رتبه کسب شده ام در کنکور سراسری  نزدیک بود و از این جهت هم باعث می شد اعتماد به نفسم افزایش پیدا کند
 
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
همون طور که قبلا گفتم من خرداد 92 تصمیم گرفتم برای ارشد بخونم روز 13 ام با یکی از مشاوران جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران در حوزه مدیریت صحبت کردم و بعد از قطعی شدن تصمیمم برای شرکت در گرایش کارافرینی همون روز در کلاس های مورد نظرم ثبت نام کردم و بعد از تهیه کتابهای اصلی از 14 خرداد شروع به مطالعه کردم. چون تمامی دروس برام جدید بودن تصمیم گرفتم تا قبل از شروع کلاس ها یه دور بصورت روزنامه وار کتاب ها رو مطالعه کنم. به خاطر همین شروع کردم به خوندن کتاب مدیریت دکتر الوانی،‌ بازاریابی دکتر مناجاتی  و کتاب اقتصاد خرد دکتر نظری و کتاب تعاریف نظریات و الگوهای کارآفرینی داریانی.
اما همانطور که گفتم یک ماه اول فقط در حد مطالعه و آشنایی بود نه یادگیری.  اما از 15 تیر بصورت خیلی جدی تر و برنامه ریزی شده درس خوندن  رو شروع کردم، و برای دروس تیوری مدیریت ، اقتصاد و آمار تو ترم تابستان از کلاس های جهاد دانشگاهی تهران استفاده کردم.
از اونجایی که شاغل بودم خیلی از نظر زمانی نمی تونستم وقت بگذارم نهایتا 5 الی 6 ساعت در روز زمان داشتم و بیشتر سعی میکردم کیفیت مطالعه ام و بالا ببرم تا کمیتش رو ، ولی یک ماه آخر رو تونستم حدود 8 ساعت در روز رو به مطالعه اختصاص بدم
 
کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
از همون ابتدا  هدف من دانشگاه تهران بود . الان هم گرایش کسب و کار الکترونیک رو انتخاب کردم.
 
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
متاسفانه من اصلا از درصدهام تو دروس مختلف راضی نیستم بخصوص درس تئوری مدیریت که واقعا براش زمان گذاشته بودم و انتظار این درصد و نداشتم  ولی تغییر در تعداد سوالات و زمان کنکور باعث شد ، زمانبندیم و از دست بدم . به توصیه کارشناسان خیلی از سایت ها من فقط نیمی از سوالات هر درس و میزدم و می رفتم سراغ درس بعدی ، تا هیچ کدوم از درسهام سفید نمونه ولی با این کار هم باز  برای خیلی از دروس مثل  ریاضی و امار ، تئوری مدیریت و خود کارافرینی وقت کم اوردم و همین باعث شده بود که امیدم به رتبه زیر 10 رو از دست بدم.
 
من برای درس تئوری مدیریت بعد از مطالعه کتاب دکتر الوانی از کلاس های دکتر پرچ و کتاب خودشان استفاده کردم  و غیر از جزوه کلاسی و کتاب تستشون مطالعه دیگری نداشتم البته کلاسهاشون واقعا برای من مفید بود و دیدم رو کاملا نسبت به این رشته باز کرد.
 
برای اقتصاد خرد و کلان از کلاس و کتاب آقای دکتر قاسمی  استفاده کردم که بنظرم اگر تستهای هر فصل کامل زده بشه کفایت می کنه.
 
برای کارافرینی منابع زیادی رو خوندم تقریبا هر منبعی که سایتها معرفی کردن و من خوندم کتاب الگوها ، کتاب جامع ، مبانی و همچنین کتاب کارافرینی از دکتر جعفر زاده که بنظرم برای جمع بندی مطالب خونده شده خیلی مفید بود . همچنین من برای کارافرینی از dlm  هم استفاده کردم که با تکرار مستمرش باعث می شد مطالب کاملا به یادم بمونه . در کل گستردگی این درس خیلی زیاده و مطالعه کتب مختلف هم ضمانتی برای بدست اوردن درصد بالا نیست.
 
در مورده بازاریابی من از کتاب دکتر مناجاتی استفاده کردم البته من با این درس خیلی مشکل داشتم  و اذیت شدم  چون  خیلی تو حافظه ام نمی موند . اگر بار دیگر قرار میشد این درس و بخونم حتما از   dlmاستفاده می کردم.
 
برای زبان عمومی مطالعه خاصی نداشتم و به دانش گذشته خودم اکتفا کردم فقط یک سری از نکات گرامری و برای خودم یادداشت و مرور کردم و روزانه لغات 504 رو می خوندم تا فراموششون نکنم، ولی برای زبان تخصصی کتاب دکتر ناصرزاده بنظرم عالی بود. از مهرماه  روزانه یک الی دو متن تخصصیش رو تمرین می کردم .ضمنا مطالعه تستهای سالهای پیش رو هم برای این درس فراموش نکنید
 
برای ریاضی : از اونجایی که رشته خودم فنی بود پایه ریاضی خوبی داشتم و فقط نیاز بود یه بار مطالب برام یاداوری بشه به همین خاطر در ترم پاییز از کلاس و کتاب آقای محمودیان استفاده کردم . در کل بنظرم چیزی که در ریاضی مهمه تست زدن  و تمرین زیاده . هر چه بیشتر تست بزنید سرعت عملتون  در این درس بالاتر می رود
 
ضمنا از کتاب های خلاصه و تست پردازش هم برای دروس مختلف استفاده کردم.
 
 
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
توصیه که نمی شه گفت در واقع یک سری تجربیاتی که خود من تو این مسیر بدست اوردم رو عرض می کنم
اول از همه هدف گذاری و برنامه ریزی درست و صحیحه،‌ از همون ابتدا بدونین که چه چیزی می خواهید بدست بیارید حتی رتبه خودتون رو هم تعیین کنین . من از روز اول که شروع به درس خوندن کردم می گفتم که فقط برای  دانشگاه تهران و رتبه زیر ده تلاش می کنم.
دومین مساله بنظر من پشتکار و خود باوریه،‌ چون درس خوندن برای کنکور به خصوص برای دوستان شاغل واقعا کار سختیه ، خودتون و اماده کنین که سختی هاش رو تحمل کنین ولی جا نزنین، مطمئن باشید که به چیزی که می خواهید می رسید چون واقعا زمان زیاد داشتن مهم نیست استفاده درست از زمان  در اختیار، مهمه.
استفاده از کلاس های کنکور برای من خیلی مفید بود علاوه بر اینکه مطالب رو بهتر یاد میگرفتم باعث می شد در جو درس خوندن قرار بگیرم وبرای هدفم بیشتر تلاش کنم.
و همچنین اگه امکانش رو دارید با دوستانتون برنامه ریزی کنین و درس بخونین .برای من که این کار مفید بود و باعث می شد بیشتر تلاش کنم.
توصیه آخرم هم اینه که زمانهایی که حوصله درس خوندن ندارید ، اصلا سراغ کتاب نروید و سعی کنید طور دیگه ای که دوست دارید زمانتون و بگذرونید چون مطمئن باشید تو اون زمان هیچ بازدهی نخواهید داشت، این اشتباهی بود که من بارها کردم.
در انتها هم، آرزوی موفقیت برای تمام دوستانی دارم که  تصمیم دارن برای کنکور ارشد شروع کنند . موفق و موید باشید.