شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
جمعه 10 اسفند 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 3,508
بازدید دیروز: 34,883
بازدید کل: 160,660,913
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 97
کاربران حاضر: 97
کدخبر: 10405 زمان ارسال: شنبه 17 خرداد 1393 - 12:06 تعداد بازدید: 927
ظرفیت دوره‌های تحصیلات تکمیلی دانشگاه فردوسی مشهد کاهش یافت

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به کاهش پذیرش دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی اظهار کرد: این کاهش ظرفیت‌ در راستای کیفی‌سازی امر آموزش در دانشگاه صورت گرفته است.

دکتر محمدرضا هاشمی در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه خراسان، در این رابطه اظهار کرد: در مقاطع تحصیلات تکمیلی امسال هیچ افزایش ظرفیتی در دانشگاه فردوسی صورت نگرفته است؛ این مساله به تقاضای گروه‌های آموزشی بوده تا در راستای افزایش کیفیت آموزش در تحصیلات تکمیلی گام بردارند.

وی در مورد اعطای تسهیلات مالی به دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی خاطرنشان کرد: افزایش تسهیلات تکمیلی براساس موبات حوزه اداری و مالی دانشگاه صورت خواهد پذیرفت؛ همچنین هیئت امنای دانشگاه نیز باید در این خصوص اظهار نظر کند؛ با این حال هیچ کمک مالی از سوی دانشگاه صورت نخواهد پذیرفت.

هاشمی با بیان اینکه «دانشگاه، در خصوص کمک‌های مالی، دانشجویان را به وزارتخانه معرفی خواهد کرد» افزود: بنیاد امور مالی دانشگاه اسامی دانشجویان نیازمند به تسهیلات مالی را به وزارتخانه خواهد فرستاد و وزراتخانه براساس داشته‌ها و مصوبات خود این کمک را به دانشجویان اعطا خواهد کرد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه فردوسی مشهد در پاسخ به سوالی در خصوص ورود رشته‌های جدید در مقطع تحصیلات تکمیلی به این دانشگاه گفت: تعداد این رشته‌ها کمتر از 10 رشته است که حدود پنج رشته به پیشنهاد خود دانشگاه به وزارتخانه پیشنهاد شده است.

وی ادامه داد: تعداد این رشته‌ها زیاد نبوده و به محض تعیین تکلیف آن، از مهر امسال اقدام به پذیرش دانشجو در این رشته‌ها خواهیم کرد.

منبع : ایسنا  
نظرات کاربران

نام شما (ضروری)

ایمیل (ضروری)